Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 22:59, 02 kwi 2013

Magda70 napisał(a)

nie pocieszaj się...równowaga nie zawsze jest i działa...nigdy nic nie wiadomo...

Mammma mia ... Toż to znaczy ,że jak teraz je mało , to wnet pewnikiem przestanie jeść cokolwiek
anna_g 23:03, 02 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Hmmm .. Niech będzie ,że 41 to młoda ... Całkiem fajnie brzmi .. Mój syn ma teraz 12 lat

Pewnie, że młoda... oj młoda młoda, musisz być młoda bo ja jestem młoda a wychodzi mi że o 2 lata starsza W każdym razie duchem młode my som, siusiumajtki po prostu

doczytałam wątek do końca - widzę iż niewinnym pytankiem rozhulałam dyskusję poważną
A i Bociuś młody jak ja
Pamiętajcie dziewczyny, że życie zaczyna się po 40-tce - Aga sorry musisz se jeszcze poczekać... nie ma tak letko Co prawda przestałam obchodzić zbyt hucznie urodziny ale za to zaczynam żyć... To co ryczące czterdziechy i nie tylko... dajemy czadu??? (jeszcze nie wiem jak - ale jestem pewna że Elunia coś wymyśli

Magda70 23:03, 02 kwi 2013

No aż tak źle to chyba nie będzie...
GosiaJoanna 08:12, 03 kwi 2013

Hello, poczytałam, w metrykę zajrzałam jak zawsze sie pośmiałam Kobitki młodziutkie moje, podobno życie zaczyna sie po 40 tce ...no ja troche młodsza ale czasem czuję się na 150 lat jak na przykład dzisiejszego dnia Pozdrawiam
Madzenka 08:25, 03 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Madzen.. Ja stanowczo protesuję przeciwko unijnym zakusom na podwyżkę vatu

A poza tym .. Wyglądasz na 35 Kobito , a duchem tak jak Anka Asc ok. 18

Mów mi tak częściej
Gosiniak 09:27, 03 kwi 2013

Elunia ty to powinnaś w kabarecie robić razem z Bociuśiem i Anią, wszystko przeczytałam i jestem iście pozytywnie nastawiona do żywota swego, choć do sławnej 18 z vatem jeszcze trochę mi brakuje, za to lęgotropija mnie już dopadła, przyznać się która mnie zaraziła
Ela w sprawie niejadkowania to ja jestem ekspert, dzieci nie jedzą, za to Żon nadrabia i równowaga jest
malkul 10:53, 03 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Madzen.. Ja stanowczo protesuję przeciwko unijnym zakusom na podwyżkę vatu

A poza tym .. Wyglądasz na 35 Kobito , a duchem tak jak Anka Asc ok. 18

Ot co! Utrafiłaś w samo sedno.
Marzenka zawsze zachwyca, a Ania brak słów, taka smarkula!

Ps.pozdrawiam ciało
Milka 15:34, 03 kwi 2013

Gierczusiu, humoru tu nie brakuje, od razu na duszy lżej
gierczusia 15:55, 03 kwi 2013

anna_g napisał(a)

Pewnie, że młoda... oj młoda młoda, musisz być młoda bo ja jestem młoda a wychodzi mi że o 2 lata starsza W każdym razie duchem młode my som, siusiumajtki po prostu

doczytałam wątek do końca - widzę iż niewinnym pytankiem rozhulałam dyskusję poważną
A i Bociuś młody jak ja
Pamiętajcie dziewczyny, że życie zaczyna się po 40-tce - Aga sorry musisz se jeszcze poczekać... nie ma tak letko Co prawda przestałam obchodzić zbyt hucznie urodziny ale za to zaczynam żyć... To co ryczące czterdziechy i nie tylko... dajemy czadu??? (jeszcze nie wiem jak - ale jestem pewna że Elunia coś wymyśli

Aniusiu ... My wprost kofamy dyskusje poważne .. A szczególnie o kwestiach wiekowych.. .. Zabawne jest to ,że Ty myślałaś że ja małolata , a ja myślałam ,że Ty małolata ...
A z tym zaczynaniem się życia po 40- tce , to cosik jest na rzeczy ...

Bo po 40 tce jak wstaniesz rano i nic Cię nie boli , to już się martwisz , czy przypadkiem nie umarłaś

I podobnie jak Ty Aniu , w sprawie urodzin , to tak kombinuję ,czy nie zacząć odchodzić imienin ( zamiast urodzin)... Wtedy uniknę idiotycznego pytania : to ile Ci dzisiaj stuknęło ??!... Cholercia , nie wiedza ,że 18 ??
gierczusia 15:57, 03 kwi 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Hello, poczytałam, w metrykę zajrzałam jak zawsze sie pośmiałam Kobitki młodziutkie moje, podobno życie zaczyna sie po 40 tce ...no ja troche młodsza ale czasem czuję się na 150 lat jak na przykład dzisiejszego dnia Pozdrawiam

Gosinko ... Te paskudne Twe samopoczucie wynika pewnikiem z przechodzonego ostatnio odwyku od Ogrodowiska .., dwie nocki z nami i będziesz jak nowonarodzona .. Buziam Koffana , uśmiechnij się