Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Gabrysia_ 19:52, 03 kwi 2013

Elu...buziaki zostawiam
O pogodzie nie piszę,bo masz to samo za oknem!
gierczusia 19:52, 03 kwi 2013

baraga1904 napisał(a)

...pewnie uszmi klaskają z zachwytu wiesz jak jest... no i zależy od zastępstw...hihihi....

Jasne ,że wiem Agusiu ... Ale bycie w domku ( oczywiście od czasu do czasu )... ma tyle zalet ... Achhh.. Może byś mnie tak zaraziła , cooooo ??
anna_g 22:00, 03 kwi 2013

JulkAd napisał(a)

No mus...ale dziwne, że w nastoletnim wieku jeść nie chce... rozkręci się na pewno stawiam na końcówkę II klasy gimnazjum, najpóźniej początek III

Popieram Moje dwa niejadki - jeden wyrósł z tego - w II klasie gimnazjum dokładnie - z tym że wyrósł też w tym czasie 12 cm do góry - w ciągu roku - i pomimo jedzenia nadal jest chudy i cienki i długi i w ogóle to ja jako paskudna mamura (czytaj: kochana mamusia) pytam go czy nie chciałby w pracowni biologicznej dorabiać jako szkielecik... ale nie chce... te dzieci dzisiaj to strasznie leniwe, nic ino na rodziców liczą
Ale poważniej to chudzielec z niego okropny - niemniej już nie niejadek.
anna_g 22:04, 03 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Aniusiu ... My wprost kofamy dyskusje poważne .. A szczególnie o kwestiach wiekowych.. .. Zabawne jest to ,że Ty myślałaś że ja małolata , a ja myślałam ,że Ty małolata ...
A z tym zaczynaniem się życia po 40- tce , to cosik jest na rzeczy ...

Bo po 40 tce jak wstaniesz rano i nic Cię nie boli , to już się martwisz , czy przypadkiem nie umarłaś

I podobnie jak Ty Aniu , w sprawie urodzin , to tak kombinuję ,czy nie zacząć odchodzić imienin ( zamiast urodzin)... Wtedy uniknę idiotycznego pytania : to ile Ci dzisiaj stuknęło ??!... Cholercia , nie wiedza ,że 18 ??;)

No toż Eluś wszystko "pasi" przecież my som małolaty... w porównaniu z tymi babciami, o których tu dziewczyny opowiadają...

Przyzwyczają się do wieku - u mnie już wiedzą, że kończę (zawsze) 22 lata Poważna kobieta jestem - 18 to smarkacze (sorry jeśli ktoś ma )
anna_g 22:05, 03 kwi 2013

A tak poza tym to ja dzisiaj ciężko pracowałam ogrodniczo - czyli na blacie w kuchni przesadzałam znowu moje sadzoneczki - łoj matko alem se narobiła dwie godziny mi z tym zeszło... i jak tak dalej pójdzie - czyli śnieg i śnieg to jeszcze to wszystko trza będzie w domu hodować - to ja już nie wiem - parapetów mi braknie jak nic...
baraga1904 22:06, 03 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Jasne ,że wiem Agusiu ... Ale bycie w domku ( oczywiście od czasu do czasu )... ma tyle zalet ... Achhh.. Może byś mnie tak zaraziła , cooooo ??

...no coś Ty...nigdy w życiu nikogo nie chcę zarazić...bolały Cie kiedyś rzęsy?
gierczusia 22:11, 03 kwi 2013

Aniu... Mama chudzielca przesyła pozdrowienia Mamie Chudzielca .. ... Mój w szóstej klasie ma jakieś 160 cm wzrostu i ok 35 kg .. ( uwaga , dane przybliżone )

Ale tego numeru ze szkielecikiem to jeszcze nie znałam , pojutrze go przerobię ... Bo jutro gościa nie mogę zbytnio denerwować, bo ma test kończący podstawówkę i jest zesztresowany ... Buziam wieczornie .. sama się trzęsąc z tych nerwów
gierczusia 22:13, 03 kwi 2013

baraga1904 napisał(a)

...no coś Ty...nigdy w życiu nikogo nie chcę zarazić...bolały Cie kiedyś rzęsy?

Hmmm .. Toś mi klina zabiła ... Bolały mnie różne rzeczy.. ale rzęsyyyyyy ???
baraga1904 22:17, 03 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Hmmm .. Toś mi klina zabiła ... Bolały mnie różne rzeczy.. ale rzęsyyyyyy ???

...no tak troszkę żartuję..ale było prawie tak własnie...dzisiaj nawet aktywnie na forum siedzę ale wczoraj i przedwczoraj...masakra teksańska piłą mechaniczną...nawet w domu trzymam się jak w izolatce....
gierczusia 22:18, 03 kwi 2013

anna_g napisał(a)
A tak poza tym to ja dzisiaj ciężko pracowałam ogrodniczo - czyli na blacie w kuchni przesadzałam znowu moje sadzoneczki - łoj matko alem se narobiła dwie godziny mi z tym zeszło... i jak tak dalej pójdzie - czyli śnieg i śnieg to jeszcze to wszystko trza będzie w domu hodować - to ja już nie wiem - parapetów mi braknie jak nic...

Ajjjjajjj .. Cieszyć się trza .. Ja już teź jedną kobee przesadziłam do osobnej doniczki i teraz lukam na tą kapustę ozdobną.. A Ty pommodoro masz śliczniste i ślinka mi cieknie na myśl o tych Twoich poziomkach...
Jeszcze tydzień wytrzymiemy ... Będą to ostatnie podrygi zdychającej ostrygi ( w moim przypadku ).. Ale czymże to jest , kiedy wiosna bliziutko