Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 19:09, 03 kwi 2013

malkul napisał(a)

Ot co! Utrafiłaś w samo sedno.
Marzenka zawsze zachwyca, a Ania brak słów, taka smarkula!

Ps.pozdrawiam ciało

Starałam siem ... A ciało dziękuje za pozdrowionka
gierczusia 19:10, 03 kwi 2013

irena_milek napisał(a)
Gierczusiu, humoru tu nie brakuje, od razu na duszy lżej

Koffana ... Ja się cieszę ,że już zdrowiejesz .. Ale jak jeszcześ słaba , to uważaj , bo Cię tu Kobitki napadną i w metryke zaglądać będą chciały
gierczusia 19:32, 03 kwi 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Jak wesoło tu az miłopozdrawiam

.. Danuśku .. Odpozdrawiam ... I udanej zabawy życzę
gierczusia 19:34, 03 kwi 2013

JulkAd napisał(a)

No mus...ale dziwne, że w nastoletnim wieku jeść nie chce... rozkręci się na pewno stawiam na końcówkę II klasy gimnazjum, najpóźniej początek III

Już tak jakby troszku lepiej ... Ale dalej wygląda pt. długi jak miesiąc i chudy jak wypłata
gierczusia 19:36, 03 kwi 2013

ka1sia napisał(a)
Wpadam na terapię śmiechem mnie dzisiaj reanimacja potrzebna, już nie mogę, jest obrzydliwie

Reanimacja całkowicie gratis
gierczusia 19:39, 03 kwi 2013

JulkAd napisał(a)

Madżen mnie już tez vat nie obejmuje, ale młoda babka przed pięćdziesiątką...to i dobre....płakać nie ma co ...kiedyś wszystkie będziem tyle mieć

...moja kochana Babunia mawiała za to o swoich znajomych (którzy odeszli w wieku słusznym np. 87 lat) "o... to ona nie najmłodsza już była", co ciekawe Babcia wymawiając te słowa miała dobrze ponad 90-tkę

Julcia ... Tu siem trza cieszyć ... Bo Ty dobre geny masz , ja tu czytam

Jak patrzę na to z pewnej perspektywy , to myślę ,że te roczniki przedwojenne silne były ... Nie to co my , delikatniusie boroczki
monteverde 19:43, 03 kwi 2013

JulkAd napisał(a)

Madżen mnie już tez vat nie obejmuje, ale młoda babka przed pięćdziesiątką...to i dobre....płakać nie ma co ...kiedyś wszystkie będziem tyle mieć

...moja kochana Babunia mawiała za to o swoich znajomych (którzy odeszli w wieku słusznym np. 87 lat) "o... to ona nie najmłodsza już była", co ciekawe Babcia wymawiając te słowa miała dobrze ponad 90-tkę

Mam taka sąsiadkę po 90-e, która mówi tak o swoich koleżankach, którym się zmarło
gierczusia 19:43, 03 kwi 2013

baraga1904 napisał(a)

..słuchaj co Ci starsi mówią

Noooo tak ... Teraski to już zawsze będę mieć " ten swój wiek " na tapecie ...

Trzymaj się , zdrowiej nam tu ... Aaa dzieciaki się cieszą ,że lekcje przepadły
gierczusia 19:48, 03 kwi 2013

monteverde napisał(a)

Mam taka sąsiadkę po 90-e, która mówi tak o swoich koleżankach, którym się zmarło

Witaj Aniu Monteverde ...

Przyszłaś się z nami pohihrać z kwestii wiekowych ??... Bo my tu jak dzikie się licytujemy czy 18 plus VAT to dla nas mało czy nie ... A specem od VAT - u jest Madzenka oczywiście

Kciałabym dożyć takiego wieku - 90 lat ... I to jeszcze będąc na tzw. chodzie .. Bo z balkonikiem i sklerozisem to chiba nieeeee
baraga1904 19:48, 03 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Noooo tak ... Teraski to już zawsze będę mieć " ten swój wiek " na tapecie ...

Trzymaj się , zdrowiej nam tu ... Aaa dzieciaki się cieszą ,że lekcje przepadły

...pewnie uszmi klaskają z zachwytu wiesz jak jest... no i zależy od zastępstw...hihihi....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies