Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

danuta_szwajcer 16:20, 03 kwi 2013

Jak wesoło tu az miłopozdrawiam
JulkAd 17:25, 03 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Ty mnie Julcia tą równowagą niebywale ucieszyłaś ... ... Czy to znaczy ,że jak teraz nie je , to potem zacznie ??

No mus...ale dziwne, że w nastoletnim wieku jeść nie chce... rozkręci się na pewno stawiam na końcówkę II klasy gimnazjum, najpóźniej początek III
JulkAd 17:32, 03 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ło matko ale zalebłości miałam....
Dla mnie Vatu do 18 za mało...... muszę poczekać na unijną podwyżkę stawki.....siusiumajtki jedne. Chylę tylko czoła przed Asc
Z rozrzewieniem wspominam, gdy moja mama mawiała... "Taka młoda babka przed piędzesiątką".... Jakże ja się z tego śmiałam.... a teraz śmiech przez łzy......

Madżen mnie już tez vat nie obejmuje, ale młoda babka przed pięćdziesiątką...to i dobre....płakać nie ma co ...kiedyś wszystkie będziem tyle mieć

...moja kochana Babunia mawiała za to o swoich znajomych (którzy odeszli w wieku słusznym np. 87 lat) "o... to ona nie najmłodsza już była", co ciekawe Babcia wymawiając te słowa miała dobrze ponad 90-tkę
iwonaj 17:34, 03 kwi 2013

ale wesoło u ciebie i tak trzymaj Elusiu chociaż tyle nam zostało
ka1sia 17:40, 03 kwi 2013

Wpadam na terapię śmiechem mnie dzisiaj reanimacja potrzebna, już nie mogę, jest obrzydliwie
iwonaj 17:45, 03 kwi 2013

O święte słowa i ja dziś mam depresję pogodową
Kindzia 17:46, 03 kwi 2013

No to jeszcze Wam jedno powiem. Moja teściowa jest w szpitalu, nic jej nie jest,lubi po prostu. Ma 81 lat. I leży na takim oddziele, że młodych akurat tam nie ma...Ostatnio powiedziała, że tam padają jak muchy...jedna umarła i jeden pan tyż.A ile lat mieli? 92 i 89
baraga1904 17:47, 03 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Gosinko ... Te paskudne Twe samopoczucie wynika pewnikiem z przechodzonego ostatnio odwyku od Ogrodowiska .., dwie nocki z nami i będziesz jak nowonarodzona .. Buziam Koffana , uśmiechnij się

...z tym się zgadzam 100% prawda...jak mi dzisiaj pani doktor wypisywała recepty i leżec w łóżeczku kazała to pojecia nie miała na jaką ja się terapię wybieram... w piątek to bedę już śmigac że mopy pozdzieram... odwyk nie służy...oj nie...słuchaj co Ci starsi mówią
gierczusia 18:54, 03 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

Mów mi tak częściej

Aaa , mogę .. Owszem .. Nawet o 12 w nocy , po pijaku .., bo to szczera prawda jest
gierczusia 19:00, 03 kwi 2013

Gosiniak napisał(a)
Elunia ty to powinnaś w kabarecie robić razem z Bociuśiem i Anią, wszystko przeczytałam i jestem iście pozytywnie nastawiona do żywota swego, choć do sławnej 18 z vatem jeszcze trochę mi brakuje, za to lęgotropija mnie już dopadła, przyznać się która mnie zaraziła
Ela w sprawie niejadkowania to ja jestem ekspert, dzieci nie jedzą, za to Żon nadrabia i równowaga jest

Nooo to Ci pomysła .. Mamy już ogrodowiskową kuchnię , ogrodowiskowy słownik to nadejszła wiekopomna chwila ( jakby to kargul z pawlakiem powiedzieli )... żeby był ogrodowiskowy kabaret

Ja ostatnio jestem na etapie śląskich przeróbek znanych sztuk , np. Fenikfiker , które tworzy np. Marian Makula .. I nie tylko .. Ubawić się można po pachy ,zwłaszcza jak ze śląskim jest na bakier ...aaa.. To " Skąpiec " ...

Zresztą jak macie ochotę to zobaczcie , jak się moje koleżanki i koledzy z pracy wydurniają

Wtedy może odkryjecie , choć częściowy powód mojego dobrego humoru

http://m.youtube.com/?reload=14&rdm=mkonxl54g#/watch?v=ionFTGSZCdU&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DionFTGSZCdU

A lęgotropija , to choroba ostatnio tak powszechna ,że pewnie doznałaś zakażenia z wielu źródeł