Dzięki wielkie Basiu .. Myślałam podobnie jak Ty .. Teraz się zastanawiam czy nie zrobić plotka i na niego wywalić masę bluszczu ... Lubię bluszcze i kto wie ,może tak to wszystko się skończy
Witaj Koffana
Wiosenka szaleje ilością paczków, z dnia na dzień coraz to więcej roslinek budzi sie do życia. Zauważyłam ze przezimowały mi róże, bałam się co z nimi będzie ponieważ każdy twierdził że u nas na dzikim wschodzie to róże kaput po zimie. Wywaliłam dzisiaj obżerze i rozdziewiczyłam kancioroba ale jakoś koslawo mi to szło :/ poczekam na eM może jemu lepiej to będzie szło hehhe
Dzisiaj byłem w sklepie i mniej więcej tak wyglądał dialog:
-Dzień dobry, jest POLYSECT?
-Tak jest to jest na mszyce prawda?
-Tak tak, a jest coś na opuchlaki?
-Nooo, jest POLYSECT.
Padłem.
Nooo nieżle Filip.. Widzę ,że baba fachowa była.. Może to ta sama , która mnie obsługiwała ... Było takie miejsce z roślinami pt skalniaki .. I pytam baby : czy wśród tych roślinek jest może zawciąg o białych kwiatach ?? ( no bo nie do końca byłam pewna czy go rozpoznam ..,, ).. A ona mi na to : nie wiem , bo tam nie pisze na etykiecie i ja kompletnie nie wiem co to za rośliny ... Szczena mi opadła
Cześć Gosinko .. Moj kanciorób jeszcze dziewica .. Czekam na przesunięcie rabaty , co najprawdopodobniej spotka mnie w dłuuugi weekend .. I potem jak już tę trawkę przełożę , poczekam aż się przyjmie i dopiero potem kanciki .... I tak zerkam na niego tęsknie .. Ale za to dziś robiłam akcję florovit i zobaczę jak to działa .. Moja hortka jak zwykle opóźniona , wszystko już startuje a ona zero