Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 21:07, 21 maj 2013

ka1sia napisał(a)
A ja się już zorientowalam w tematach bieżących i buziaczki Eli zostawiam

Kasiu .. Ja Tobie teź buziaczki ...

Wybierasz się na spotkanie do Kapiasów ?? 8 czerwca.. Wiem ,że to od Kielc dość kawałek ale skoro Wrocław się wybiera i Kraków, to może i Ty się wybierzesz
gierczusia 21:12, 21 maj 2013

Agnieszka_B napisał(a)
Mieszkam w Rybniku. I powoli dojrzewam do założenia własnego wątku- tylko mój ogród jest bardzo w powijakach. Popełniłam chyba wszystkie możliwe błędy ale i tak jest fajnie grzebać w ziemi.
co do 8 czerwca - to może być tak że będę pracować , wiec się nie nastawiam

Aga .. Lepiej zacząć jeśli jest się w powijakach ... Ja już miałam wszystko gotowe ( niby ) i teraz rozgrzebuje.. To dopiero jest bez sensu ... A tu ludziki pomogą , wesprą , wybiją z głowy głupi pomysł .. Życzliwie ... Pomyśl
Aaa do Rybnika z Rudy Ślaśkiej nie jest znowu tak daleko .. Myśl o spotkaniu .. Jak się zaanaonsujesz , to możesz dostać ogrodowiskową naklejkę np. Na autko
ka1sia 21:19, 21 maj 2013

gierczusia napisał(a)

Kasiu .. Ja Tobie teź buziaczki ...

Wybierasz się na spotkanie do Kapiasów ?? 8 czerwca.. Wiem ,że to od Kielc dość kawałek ale skoro Wrocław się wybiera i Kraków, to może i Ty się wybierzesz

Ela, bardzo bym chciała może da się coś zrobić...?
gierczusia 21:22, 21 maj 2013

ka1sia napisał(a)

Ela, bardzo bym chciała może da się coś zrobić...?

Noooo , ja mogem wysłać dreamlinera ,,,,,,
Agnieszka_B 21:25, 21 maj 2013

Kurcze, kusząca propozycja Zobaczę co się da zrobić
anna_g 22:37, 21 maj 2013

gierczusia napisał(a)

Hmmmm ... Noooo nie wiem Słońce ..,, na przedwiośniu promanal a teraz nic .. W ubiegłym roku miałam mszyce na bluszczach ale na wiciokrzewie ani jednej .... On pewnie niesmaczny jakiś

To ja też chcę takiego niesmacznego wiciokrzewa, albo takie niefotogeniczne mszyce. Mój wygląda po prostu obrzydliwie... raz zrobiłam szałera (zapożyczone od takiej jednej Elusi ) z targetu na mszyce i przędziorki, ale mszyce mi się w nos roześmiały, i dostały Polysect Ultra Hobby AL - dzisiaj już się co prawda "nie śmiejom" ale co z tego jak cały wiciokrzew totalnie oblepiony zwłokami mszyc... A drugi taaki to hibiskus - no istna masakra...
Na przedwiośniu nie zdążyłam z promanalem se w piwnicy stoi... w przyszłym roku muszę
anna_g 22:42, 21 maj 2013

Ela - ilu masz ludzików na spotkanie zapisanych na Twej liście ? (hmmm... jakoś dziwnie mi to wyszło )
gierczusia 07:03, 22 maj 2013

anna_g napisał(a)
Ela - ilu masz ludzików na spotkanie zapisanych na Twej liście ? (hmmm... jakoś dziwnie mi to wyszło )

Aniu .. Wrocław niestety nie przyjedzie... .. Madzen ma bardzo rozjazdowy czas w pracy i po prostu już nie daje rady ...

Ale na liście jest nas już 10 osób ( włącznie z osobami Towarzyszącymi )

Kindzia , Eliza 3, Danuta Szwajcer, Aga K, Bogusia Madejska , Ty i ja
gierczusia 07:05, 22 maj 2013

anna_g napisał(a)

To ja też chcę takiego niesmacznego wiciokrzewa, albo takie niefotogeniczne mszyce. Mój wygląda po prostu obrzydliwie... raz zrobiłam szałera (zapożyczone od takiej jednej Elusi ) z targetu na mszyce i przędziorki, ale mszyce mi się w nos roześmiały, i dostały Polysect Ultra Hobby AL - dzisiaj już się co prawda "nie śmiejom" ale co z tego jak cały wiciokrzew totalnie oblepiony zwłokami mszyc... A drugi taaki to hibiskus - no istna masakra...
Na przedwiośniu nie zdążyłam z promanalem se w piwnicy stoi... w przyszłym roku muszę

Przynajmniej ten głupi uśmiech zlażł im z twarzy

Jakieś trumny zamówimy

Aaaa.. Podobno chude mleko pól na pól z wodą też działa ... To tak jakbyśmy kciała je dobić ... Na amen
gierczusia 07:06, 22 maj 2013

Agnieszka_B napisał(a)

Kurcze, kusząca propozycja Zobaczę co się da zrobić

Myśl, myśl ... I daj potem znać ( że " tak" oczywiście )