Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

anna_g 15:12, 22 maj 2013

Patriotycznie Ci się zrobiło Będzie piękna - o ile się nie obrazi na Ciebie że ją taką "nieodświeżoną" po podróży pokazujesz...
Eluś - papióry do gimnazjów oddane... uffff - odetchnęłam
GosiaJoanna 15:13, 22 maj 2013

Będzie dobrze, ochoruje ale póżniej bedzie przepiękna
gierczusia 15:23, 22 maj 2013

anna_g napisał(a)
Patriotycznie Ci się zrobiło Będzie piękna - o ile się nie obrazi na Ciebie że ją taką "nieodświeżoną" po podróży pokazujesz...
Eluś - papióry do gimnazjów oddane... uffff - odetchnęłam

Może siem nie pogniewa .. Przygotuję jej seans spa

Cieszę się ,że papierzyska oddane .. Wiem , jaka to ulga .. To teraz trzymamy kciuki za dzieciaki , coby je przyjęli ... Nie do rejonu ... oczywiście
gierczusia 15:23, 22 maj 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Będzie dobrze, ochoruje ale póżniej bedzie przepiękna

Nooo ,tak myślę ... Banan do tej pory mi nie zlazł
popcorn 15:28, 22 maj 2013

Elu,
cudnie u Ciebie!!! W ub roku dostalam od Irenki wymarzona trawke, pieknie rosnie, ze szczerego serca dana!! a tez byla wymordowana po podrozy... patriot sie przyjmie!!

co to za spotkanie sie szykuje, gdzie?

pozdrawiam!!
gierczusia 15:46, 22 maj 2013

popcarol napisał(a)
Elu,
cudnie u Ciebie!!! W ub roku dostalam od Irenki wymarzona trawke, pieknie rosnie, ze szczerego serca dana!! a tez byla wymordowana po podrozy... patriot sie przyjmie!!

co to za spotkanie sie szykuje, gdzie?

pozdrawiam!!

.. Karolinko .. Ja widzę ,że Irenka całe Ogrodowisko obdarowuje .., to jest Niesamowita Kobita

Spotkanie jest 8 czerwca godz. 11 u Kapiasów .., zapraszamy ... Przyjedziesz ??

Aaa.. .. I ciszę się ,że śie podoba
boguslawa_ma... 19:27, 22 maj 2013

Ja się nie śmieje z twojej hosty bo ja z wysyłki same korzenie dostałam wypuściły po 2 listki i tak ostały
gierczusia 20:39, 22 maj 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Ja się nie śmieje z twojej hosty bo ja z wysyłki same korzenie dostałam wypuściły po 2 listki i tak ostały

Boguś ... Bo Irenka w to całe serducho włoźyła

Mam nadzieję ,źe będzie ok

A moźe napiszesz nazwę tej firmy , co to nędzę wysyła ludzikom ??
Mala_Mi 20:40, 22 maj 2013

Jakby miała tak niepatriotycznie nie rosnąć????? Od Irenki wszytko rośnie ,,, hostę potffora dostałm w zeszłym roku mały kusoczek... a w tym roku to potffórr nad potffory
A i trawka od Irenki z małej kępki jest już całkeim spora kępa ...
Mleko na mszyce w małym ogrodzie... i ten zapach... wieczorem...... jakoś po wspomnieniach dzisiejszych z gnojówką z trawy kilkuletniej.... czuć było w promieniu 10 km.......
Mam wiciokrzewa i mszyce zżeraja małpiszony wszytko... nawet szałer z mospilanu maja głęboko w poważaniu... a wiciokrzew mijają dużym łukiem ....
gierczusia 20:58, 22 maj 2013

Aniu ... Jak miło ,że jesteś ... ,mam taki młyn w pracy ostatnio ,że prawie nie wiem , jak się nazywam ... Wprawdzie dziś miałam trochę radości jak dostałam kwiaty na Dzień Matki ( że taka mama szkolna) i udało się przedstawienie po Śląsku " skąpca " czyli fenikfikera

Więc wybacz ,że nie zaglądam , postaram się nadrobić

Uśmiałam się z tej gnojówki z trawy ... Nie wiem ,czy jestem w stanie wyobrazić sobie ten zapach ... Mialaś gazmaskę czy szybciorem uciekałaś ??

Nie wiem , jak to jest z tymi mszycami.. Gdzieś czytałam ,że one idą na osłabione rośliny , bo one podobno cos wydzielają , co lubią mszyce i je to wabi ... Ale czy to prawda .. Nie mam pojęcia ..

Fakt ,że żarły mój bluszcz , a ja go z uporem maniaka puszczałam do góry ,kiedy on kciał na dół i się buntował i go żarły .. A wicek rośnie w warunkach chyba sprzyjających, bo zdrowy i kwitnie i mszyc nie ma

Aaaa... Ale się rozpisałam .. Buziam Aneczko