Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 19:06, 09 wrz 2013

Margarete napisał(a)
Noo, bedzie efekt widoczny od razu w tej twojej mikroprzestrzeni ... to jakby ci ze 100 metrów kw przybyło....żeby ci tylko podatku za "dodatkową" powierzchnie ktos nie naliczył...

Nooo w naszych warunkach czasoprzestrzennych ffffszystko jest możliwe ....

Ale tak swoją drogą , to ja z dziką chęcią zapłaciłabym ten zwiększony podatek ,gdyby tylko była możliwość powiększenia działki .... Nawet ociupinkę
gierczusia 19:09, 09 wrz 2013

boguslawa_madejska napisał(a)

Elu ja tam doś często przejeżdzałam ale ja na boki się nie rozgladam....widzialam jakieś kwiatki ale myślałam że to kwiaciarnia, moja córka tam blisko mieszka,ale kompozycie w donicach były ładne
To ty Elu u nas uczysz w LO?

Bogusiu ... Ja chodziłam do budowlanki bytomskiej bo jestem z pierwszego zawodu konserwatorem zabytków architektury ... A pacuję w gimnazjum chorzowskim , bo w liceum nie lubię uczyć.. Miałam tam zajęcia przez 2 lata , bo pracuję w zespole szkół , ale dogadać się z piłkarzami w liceum zakrawało dla mnie na cud ... A gimnazjalistów jeszcze można utemperować
gierczusia 19:11, 09 wrz 2013

Mathildis napisał(a)
Fajne jaszczurki i na lustro czekam z taką samą niecierpliwością jak Ty

Nooo fajne ... Ale nie wiem czy tak fajne jak wiewiórki ... U mnie mimo bliskości lasu nie ma ani jednej... Są sarny , lisy , dziki , bażanty ... Ale wiewórki niet
boguslawa_ma... 19:13, 09 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

Bogusiu ... Ja chodziłam do budowlanki bytomskiej bo jestem z pierwszego zawodu konserwatorem zabytków architektury ... A pacuję w gimnazjum chorzowskim , bo w liceum nie lubię uczyć.. Miałam tam zajęcia przez 2 lata , bo pracuję w zespole szkół , ale dogadać się z piłkarzami w liceum zakrawało dla mnie na cud ... A gimnazjalistów jeszcze można utemperować

Mój zięć chodził do budowlanki.
gierczusia 19:13, 09 wrz 2013

A co do lustra .. Wiem ,że czekacie.... Niestety rama jest lekko wypaczona , a lustro jak wiadomo tendencji do naciągania nie ma .. Rama zalega więc w moim salonie obciążona czym się da i dochodzi do " prostości "..,,
gierczusia 19:14, 09 wrz 2013

boguslawa_madejska napisał(a)

Mój zięć chodził do budowlanki.

Nooo widzisz .. Jaki ten świat mały ...
boguslawa_ma... 19:23, 09 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

Nooo widzisz .. Jaki ten świat mały ...

On tam poszedł bo miał przez ulice
Mathildis 19:49, 09 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

Nooo fajne ... Ale nie wiem czy tak fajne jak wiewiórki ... U mnie mimo bliskości lasu nie ma ani jednej... Są sarny , lisy , dziki , bażanty ... Ale wiewórki niet

noooo wiesz ja tam moje przekupiłam orzechami w duuużych ilościach Latem widać je rzadziej, jak zimno lub długo śnieg leży to wtedy przychodzą łakomczuchy . Sarny, lisy, dziki i bażanty widuję na spacerach (ło matko kiedy ja na spacerze byłam ).
baraga1904 20:11, 09 wrz 2013

...czytam o chirurgii - współczuje... ja miała dwa razy stycznośc i dziękuję ....jaszur oswojony to dla mnie nowosc...miałam dwa dni temu zaskrońca przed furtką i z psem na spacer niestety nie wyszłam..a dzisiaj żaba ropucha wielka zagrodziła mi drogę do dyliżansu - mało do pracy nie pojechałam...
....fiu fiu...konserwa od zabytków....fiu fiu...
ka1sia 20:17, 09 wrz 2013

Ela, no co ja czytam... łapka złamana?! oj, te nasze dzieciaki zdrówka Młodemu życzę, a Tobie wytrwałości
Ale z tym lustrem będzie super!!! bardzo mi się podoba buziole!