Noo, bedzie efekt widoczny od razu w tej twojej mikroprzestrzeni ... to jakby ci ze 100 metrów kw przybyło....żeby ci tylko podatku za "dodatkową" powierzchnie ktos nie naliczył...
Gabi .. Moje lustro ma wymiary 1m na 1.5 M ... Raczej nie będę betonować kotew , ale za to będzie mocowanie do płotu .. Między mną a sąsiadem jest rzeczywiście na końcu luka , o zmieściły się tylko 2 panele no i potem jest prześwit
I cieszę się ,że mni zdjęłaś ciężar z serca w kwestii dbałości o czystość lustra... Już widziałam , jak biegam ze szmatką non stop .,,
Jaszczurka milutka, a lustro będzie super, doda przestrzeni ogrodowi. Pozdrawiam Elu i zapraszam do obejrzenia pięknego buka spotkanego na pienińskich szlakach.
Ja też żalowałam ,że tak póżno odnalazłam o ogrodnictwo , a jest dosłownie kawałeczek od mojego liceum....a nigdy tam nie trafiłam.. Achhhh ... Ale ja się cieszę ,że i Ty tam coś fajnego wyhaczyłaś ...
Aguś .. Zarazzzz popędzę do Was wszystkich , o zaległości muszę i chcę nadrobić .. Bo to wszak ńie obowiązek , tylko prawdziwa przyjemność zaglądanąć do Waszych królestw ... A chatę mam pustą prawie , bo bez dziecka , to nie wiem .. Coooo ja mam robić ?!????!!! 100 pomysłów na minutę
Noooo ... U mnie leje , ale moje nicienie się cieszą , bo uwielbiają pływać , w przerwach , kiedy nie wchodzą larwom opuchlaków to tu , to tam.... .....