Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Loosiuu 20:58, 09 wrz 2013

Gratuluję lustereczka Ogród większy? Jest miejsce na nowe rośliny?
Elik 21:16, 09 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

Rama zalega więc w moim salonie obciążona czym się da i dochodzi do " prostości "..,,

Heh... My naciągamy listewki, bo jeszcze wczoraj w sklepie były proste a dzisiaj rano się okazało, że się przez noc jakoś...wygły.
Agnieszka_B 21:28, 09 wrz 2013

Poczytałam w pospiechu , nasyciłam się i pozdrawiam oczywiście
Madzenka 21:49, 09 wrz 2013

Ela skoro Ty jesteś konserwator zabytków to taka rama od lustra to pikus Pan Pikuś
Bogdzia 21:55, 09 wrz 2013

No coś podobnego konserwator zabytków uczy matmy???? Napisz jakie są Twoje odczucia odnosnie lustra, czy optycznie powiększa Ci ogród, bo nam sie podoba ale najwazniejsze co Ty o nim myślisz.Pozdrówka.
anna_g 22:03, 09 wrz 2013

Kurcze a gdzie jest mój wpis który ja to dzisiaj uskuteczniałam w twoim wątku będąc w .... hmmmm.... pracy.... No przecież pisałam... oślepłam czy co? Jakiś dziwny dzień. Rano kupiłam bułki - dla dziecków na jutro do szkoły i dla siebie na śniadanie - ok godz. 14 przeszukałam całe moje miejsce pracy - bułek niet... dopiero po godzinie przypomniałam sobie, że... zostawiłam je w innym sklepie To z tym wpisem u Ciebie może też tak??? Ale u kogo ? Może lepiej pójdę spać

W każdym razie - trzymam za młodego i jego łapkę - niech się goi. Coś z tym gipsem to masz "szczęście" w tym roku... Jaszczura super a teraz już się żegnam na dzisiaj zanim znowu się gdzieś "zagubię" Buziolki
grembosia 01:13, 10 wrz 2013

gierczusia napisał(a)
Dziś zrobiliśmy przymiarkę... Nooo bo przeca mnie już skręcało z niecierpliwości.. Noo i byłam widoku ciekawa.... Lustro z holu przeżyło pierwszą w swoim " życiu " wycieczkę do ogrodu ... Niestety słońce świeci jak wścieknięte , więc fotki słabiutkie.... Aleeee.....

Elu, wiesz, że to dobry pomysł, żeby tak najpierw z lustrem biegać po ogrodzie.
Wykorzystam niebawem.
Zdrówka dla synka.

Pozdrawiam cieplutko.
Mala_Mi 01:29, 10 wrz 2013

Gierczuś.. ja tylko miedzy wierszami przeleciałam.. ... sorki.. też nieczasowa jezdem

Młody załatwił rękę.. dobrze , że nie na wakacje.. bo spaprane by były.... Wiec mogło być gorzej

W ilości urazów mojego synusia nie przebijesz.. da sie przeżyć Jak ratowali go na nartach na Słowacji od wstrząsu mózgu i nieprzytomności.. (pomijam moje słowa, że kurcze nie mamy ubezpieczenia.. wyrodna matka)... to jak odzyskał przytomność i mówił ratownikom że ma złamaną rękę (synuś miał ok. 14 lat).. to aż ich opieprzyłam, że jak moje dziecko mówi, że ma złamaną rękę , to ma złamaną rękę.. a że był nieprzytomny długo i nie miał skóry na twarzy.. to rzecz drugorzędna... Najważniejsze, że ubezpieczenie było w karnecie

Za 5 dni szusowaliśmy na nartach na Słowacji... ale ubezpieczenie wykupiłam.. Dziecko w gipsie A więcej to opowiem prywatnie.. bo mnie uznają za matkę sadystkę

Lustro z mieszkania poszło na przymiarkę.. no leżę ze śmeichu...

Jaszczur oswojony .. zwierzęta znaja dobrych ludzi.. dlatego mnie mijają jaszczurki i uciekają

Patrz wyżej opowieść o dziecku
GosiaJoanna 06:16, 10 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

Noooo jak gdzieeeeee ??.... W mikro ogrodzie ...,,

No baaaaaaaaaaaaaa pewnie że tak pozdrawiam deszczowo z Polesia
Bea 07:15, 10 wrz 2013

Byłam, jestem na bieżąco.

Matki synków tak mają, że muszą być przygotowane na wszystko.
Ręka, noga, kość jarzmowa, palec, obojczyk wszystko w gipsie i rzepka.
Pozdrowienia dla synka i dużo zdrowia, niech się trzyma.

Lustro - obraz bardzo pasuje i nawet widoki się w nim zmieniają bardzo; jak to piszą konweniuje.

Jaszczurka widać się czuje u Was bezpieczna.

Pozdrawiam i buziam

PS. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie ładniejsza pogoda niż wczoraj.

U mnie poranek bardzo mglisty i wilgotny