Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Rench 00:00, 09 paź 2013

No fak,uśmiać u Ciebie się można że hej, przy okazji i ja sobie przypomniałam,że mam takie doświadczenie ze strzyżeniem brata,dorosłego brata
Przedogródek w szerszej odsłonie jeszcze fajniejszy,to realnie pewno jeszcze wspanialej się prezentuje
Dobrze że wspomniałaś o krokusach,nie wiedziałam że mogą wystrzelić przed czasem
Pozdrawiam
GosiaJoanna 06:40, 09 paź 2013

Fajna ta trawka, chyba zakocham się w nich pomału jak tak je oglądam u Dziewczyn i teraz u Ciebie Ellu.
A wrzosy fakt piękne tylko nie wiem czy za gęsto ich nie posadziłaś, mój tak sie rozrósł że hohoho ale moze im to nieprzeszkadza nie wiem szczerze mówiąc. Mam teraz na tarasie jeszcze 3 w koszyczku ale przed zimą chyba przeniosę do gruntu bo przepadną. Kurcze mały ten Twój ogródeczek a taki piękny i różnorodny, przedogódek cudo...oj bedziesz mi tu mój projektować chyba hehheh
JulkAd 16:48, 09 paź 2013

gierczusia napisał(a)

Julciu ... Miło Cię widzieć ... Ostatnimi czasy rzadko bywasz .... Teź Cię przydusił początek roku szkolnego ???....my tak zażarcie walczyliśmy z alertami Librusa ,że już obawialiśmy się o zdrowie psychiczne naszej kadry ... Ale wyszliśmy zwycięsko z potyczki i librus został pokonany

A co do przedogródka... Troszku żałuję ,że zrobili go takiego wielkiego ,a ogród właściwy jest maciupki.... Ale tak to już jest ,jak się buduje osiedle przy pomocy dzipiesa a nie geodety ... Dobrze ,że domami wogóle na działkę trafili , bo mogli nas pobudować " u sąsiada "...

Aaaa

Elu u nas Librus to chyba byłoby zbawienie, niestety pracujemy na MobiRegu, a ponieważ jest stosunkowo młodym dziennikiem, dopiero testujemy i zgłaszamy niedociągnięcia....co dla nauczycieli i pewno moderatora też, nie jest łatwe

U mnie przedogódek zbyt duży też nie jest, ale przez ostatnie lata zostawiłam go samemu sobie, głównie przez świerk, który wszytko przysłaniał...teraz trzeba koniecznie go ogarnąć.....
Bea 19:36, 09 paź 2013

Co tu taki dzisiaj spokój?
monitka 20:31, 09 paź 2013

Elu dawno mnie tu nie było ale lusterko fakne wypatrzyłam, rozplenicę śliczną i przedogródek też

pozdrawiam

ps. w temacie przygód z nożyczkami to tylko powiem że moja genialna pięciolatka wystylizowała sobie grzyweczkę centymetrowej długości przeczuwałam że zbyt długa cisza z jej pokoju nie wróży niczego dobrego
gierczusia 20:42, 10 paź 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Eluś, ja nie mam koncepcji, bo nie widzę w realu Twoich areałów, chciałam tylko zobaczyć, ile ty tam miejsca masz, bo chcialam oszczędzić kosodrzewinę, ale chyba się nie da

Uffff ... Bo ja się już troszkę martwiłam ,że Mistrzyni Kompozycji myśli ,że to zestaw " nie halo "..,

Będę tam zmianiać tą rabatę przy oczku na wiosnę, tak więc kosodrzewina i tak może odnotować " przemarsz wojsk "

Buziam Aguś
gierczusia 20:44, 10 paź 2013

eliza3 napisał(a)
Elu, byłam i pozdrowienia uśmiechnięte przesyłam
przedogródek - bardzo ładny,
wrzosowisko - ślicznusie,
rozplennica - bardzo urodziwa...
A ogrodniczka jak zwykle tryska humorem i nadążyć za nią nie można

Elu ... Ja dziękuję .... Ale Ty chyba wiesz najlepiej ,że ogrodniczki i to Ele to szalllony naród

Buziam ... Mam nadzieję ,że oddech zlapałaś przed kolejnym maratonem w mikro ogrodzie
gierczusia 20:54, 10 paź 2013

Rench napisał(a)
No fak,uśmiać u Ciebie się można że hej, przy okazji i ja sobie przypomniałam,że mam takie doświadczenie ze strzyżeniem brata,dorosłego brata
Przedogródek w szerszej odsłonie jeszcze fajniejszy,to realnie pewno jeszcze wspanialej się prezentuje
Dobrze że wspomniałaś o krokusach,nie wiedziałam że mogą wystrzelić przed czasem
Pozdrawiam

Rozumię Reniu ,że Brat także miał ochotę wypróbować Twe talenta fryzjerskie .... Tez skończyło się katastrofą , jak u mnie ??...,

Mój syn się zarzeka ,że przez najbliższe pól roku do żadnego glacoka nie idzie .... Strajk

A ta szresza perspektywę w fotografowaniu przedogródka , to mi Dziewczynki podopwiedziały ... Mammma.. Ileż ja jeszcze z fotografii muszę sie naumieć

Co do krokusów to ja nie mam żadnego doświadczenia , bo te co kupiłam ,to moje pierwsze w życiu ... Ale Ogrodmaniczki jak ostatnio u mnie były , to mi opowiadały o krokusach wyłaniających się w grudniu , na skutek wczesnego sadzenia i cieplej zimy ... Stad tez wiem ,że krokusy trzeba przetrzymac do ostatniej chwili .... A to ,że mi kciały krokusową łączkę na trawniczku wybić z głowy , to już inksza inkszość ...... Ale pssstttt , nie posluchalam. ....

Buziaki
gierczusia 21:03, 10 paź 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Fajna ta trawka, chyba zakocham się w nich pomału jak tak je oglądam u Dziewczyn i teraz u Ciebie Ellu.
A wrzosy fakt piękne tylko nie wiem czy za gęsto ich nie posadziłaś, mój tak sie rozrósł że hohoho ale moze im to nieprzeszkadza nie wiem szczerze mówiąc. Mam teraz na tarasie jeszcze 3 w koszyczku ale przed zimą chyba przeniosę do gruntu bo przepadną. Kurcze mały ten Twój ogródeczek a taki piękny i różnorodny, przedogódek cudo...oj bedziesz mi tu mój projektować chyba hehheh

Ja teź zaczynałam od kostrzewy sinej ... Potem był zebrinus , potem morning... A ak już w walizie przytaszczyłam z Egiptu pennisetum rubrum i ono mi przetrwało , to już mnie wzięliśmy dobre .,, a Alinka tą rozplenicą to mi zrobiła taka niespodziankę ,ze hej

Jak będzie z wrzosami tego nie wiem .. Martwię się o nie , bo tam nie ma zbyt wiele słońca , no i gleba gliniasta .. Wiadomo ,starałam się troszku im tam poprawić ...ale eMuś się zapytał ,czy jak cuś ma je traktować jak jednoroczne ....

One nie są tak hęsto posadzone jak się wydaje , bo fotka jest zrobiona z boku.. Troszku luzu tam mają

A jak będziesz chciała pomocy , to pomogę na ile bedę potrafić , ale coś mi się wydaje ,że świetnie dasz sobie radę sama ... A ja mogem pełnić rolę ciała doradczego ... Funkcę " ciała " , wprawdzie pedagogicznego , ale zawsze mam już przetrenowaną
gierczusia 21:06, 10 paź 2013

JulkAd napisał(a)

Elu u nas Librus to chyba byłoby zbawienie, niestety pracujemy na MobiRegu, a ponieważ jest stosunkowo młodym dziennikiem, dopiero testujemy i zgłaszamy niedociągnięcia....co dla nauczycieli i pewno moderatora też, nie jest łatwe

U mnie przedogódek zbyt duży też nie jest, ale przez ostatnie lata zostawiłam go samemu sobie, głównie przez świerk, który wszytko przysłaniał...teraz trzeba koniecznie go ogarnąć.....

Nie znam Mobi Rega... Ale jak to Wy zgłaszacie braki , to zawsze możecie sobie go troszku zrobić " pod siebie "... To ma też swoje zalety...tak mi się wydaje ca my się musimy dostosować ....

A co do Twego przedogródka , to rozumię ,że na wiosnę mamy oczekiwać na rewolucję