Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 15:57, 08 paź 2013

ewsyg napisał(a)
Ciekawe z czego on się tak cieszy, hmmmmmmmmm, może dlatego, że jest w guście czternastek

Eluś pozdrawiam i zdrowiej szybciutko. Moja córcia też chora, ugotowałam jej na pocieszenie pierogi

Jak nic rajcuje go ,że jest w guście takich małolatów ... Bo z czego innego miałby takiego banana , ja siem pytam

Mnie już lepiej , mam nadzieję ,że Twojej Córci teź się wnet poprawi ... I teź se ugotowałam , a co.. Kluski na parze ....z tytki ....upssss , przepraszam , z torebki

Buziam i cieszę śię ,ze się przedogródek podoba

Ps.. Tylko Ty się nie zaraź...,.
gierczusia 15:58, 08 paź 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Napisze Ci na priv bo to bardzo nie łądne słowo hihihi

A przedogródek taki amerykański fajne osiedle.

Noooo , nieładne, nieładne .... Ale mi się podobało .....

Amerykański przedogródek ??... Nooo toś mnie zaskoczyła .. Serioooo ??
Enya73 16:00, 08 paź 2013

gierczusia napisał(a)
No proszę Gabrysiu ... Przedogródek w szerszej perspektywie specjalnie dla Ciebie
I dla Ciebie Beatko też ....

I tak

Duża zmiana na piątkę z plusem
Jedyne co mnie osobiście w tym cudnym obrazku nie pasuje,to ten drewniany płotek. Ja bym go zastąpiła eko bordem, który też rozdziela dwie różne nawierzchnie, a jest moim zdaniem mniej widoczny i bardziej estetyczny. Z zewnątrz płotek ok,ale ta wewnętrzna strona już mniej.
Przemyśl sprawę, pewnie i tak moje zdanie się nie liczy, ale mam nadzieję, że się za ten komentarz nie obrazisz na amen

Pozdrawiam
gierczusia 16:00, 08 paź 2013

Łoooo ciuuuppp ... Jeszcze focię wrzosów sobie zażyczyłyscie .... Lecem przed domek , póki jeszcze coś widać

Teraz ta fotka już ładna ńie będzie , bo tam teraz mega cień, a rano słońca nie było wcale ...l

Noooo ale trudno ....... Tadam ......noo wiecie , to jest wrzosowisko na skalę mikro - ogrodu

gierczusia 16:05, 08 paź 2013

Enya73 napisał(a)

Duża zmiana na piątkę z plusem
Jedyne co mnie osobiście w tym cudnym obrazku nie pasuje,to ten drewniany płotek. Ja bym go zastąpiła eko bordem, który też rozdziela dwie różne nawierzchnie, a jest moim zdaniem mniej widoczny i bardziej estetyczny. Z zewnątrz płotek ok,ale ta wewnętrzna strona już mniej.
Przemyśl sprawę, pewnie i tak moje zdanie się nie liczy, ale mam nadzieję, że się za ten komentarz nie obrazisz na amen

Pozdrawiam

Anitko ... Tam zmiany żadnej nie było ... Cały czas to samo

Co do plotka to już część jest wywalona ..... tam od strony jałowca ......

Aaa... ... I każda uwaga jest cenna ... O co miałabym się obrażać
AgnieszkaW 17:09, 08 paź 2013

Elu, przedogródek masz bardzo, bardzo ładny i zadbany. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie
gierczusia 17:27, 08 paź 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Elu, przedogródek masz bardzo, bardzo ładny i zadbany. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie

Aguś ... Bardzo dziękuję i bardzo się cieszę ... To była pierwsza ogrodow rzecz , która stworzyłam samiuteńka... Zabawnie to wyglądało ... Mieszkalismy praktycznie na budowie ( niech tego developera i jego terminy ślag trafi ... Ale to już inna historia ) a ja sadziłam ... I tak wśród pustaków , zamętu budowy , koparek i nowych ńiedokończonych jeszcze domów zaistniał sobie nasz przedogródek

Buziaki ślę ... Do pięknego Jurajskiego ... A w zasadzie do Właścicielki
gierczusia 17:37, 08 paź 2013

Wczoraj przeprowadziłam z eMusiem poważną , męską rozmowę .... Mówię Mu : słuchaj .. jak nic ńie zrobimy do zimy z rozplenicą Alinki , to ona może nam się zmarnować ... Czy wolisz żeby nam się zmarnowała hosta ( ewentualnie , bo może się uda ) czy raczej rozplenica ??......

Wiem ,że dla niektórych z Was , które mają spory " metraż " jest to po prostu kosmos , ale niestety u mnie miejsce jest ściśle reglamentowane ... Filip ostatnio nawet mi proponował kompletną rezygnację z trawnika , ale ja kofffam bieganie bosymi stópkami po trawce

Tak więc ... Wracając do rozmowy co wolisz , mówię do eMa ... A on na to : jak już się ma coś zmarnować , to niech to raczej będzie hosta a nie rozplenica ....

Okazało się ,że mam w łóżku miłośnika traw ...

Tak więc dziś chwyciłam za szpadelek .. Hosta out , do doniczki ( ona się bidula strasznie na tej patelni pod wiązem ( marnym jeszcze ) męczyła a na jej miejsce rozplenica Alinkowa ...

Jeszce będę musiała kosodrzewinkę troszku dalej przesunąć , ale na to będzie czas wiosną , bo ja myślę o lekkkim liftingutamtej własnie okolicy....

I po tej tyradzie ...

Było tak

A po siódmym pocie i 12 przeklenstwach kompletnie nie nadających sie do powtórzenia jest tak

AgnieszkaW 17:42, 08 paź 2013

Jest o wiele lepiej, tylko kosodrzewinę przesuń.
malgorzata_s... 17:46, 08 paź 2013

Super jest Tylko ciekawe ile niecenzuralnych przy kosodrzewinie poleci