Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Mala_Mi 21:50, 04 gru 2013

pidzama tomprawie mój strój codzienny

u mnie też, jak nie muszę nigdzie..to od rana do nocy i w nocy ....

Akcja z obnażaniem i mnie rozbawiła do łez... aż zapomniałam, że .... ja drugiego iglaka i amanogawy nie widzę u Ciebie... trawki możesz dzielić tak, by zawsze nie były duża kępą...
monitka 21:57, 04 gru 2013

Ela wszystkiego nie nadrobię ale ostatnie strony wprawiły mnie w dobry humor
pozdrawiam
gierczusia 22:13, 04 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No dobra będę się powstrzymywać z całych sił Bo jak z kneblem w zębach zachwycać się ogrodem i chwalić

Jak już wejdziesz do domu i przejdziesz do ogrodu to wtedy knebem możemy ewentualnie wyjąć ... Noo bo jak kcesz chwalić , to z kneblem ewidentnie nie da rady ....
gierczusia 22:17, 04 gru 2013

asc napisał(a)

u mnie też, jak nie muszę nigdzie..to od rana do nocy i w nocy ....

Akcja z obnażaniem i mnie rozbawiła do łez... aż zapomniałam, że .... ja drugiego iglaka i amanogawy nie widzę u Ciebie... trawki możesz dzielić tak, by zawsze nie były duża kępą...

Haha ... To my pidżamowe laseczki jezdeśmy .....

Aaaa.. I rozumię ,że stanowczo optujesz za wersją z traffką ...; Twoje zdanie jest ważne , bo znasz tą rabatę na żywo

Cieszę się ,że Ci humorek poprawiłam , choć pewnie na braki w tej dziedzinie nie narzekasz ...

Wyślij mi jakowegoś djuracelka plizzzz ... A jak następnym razem będzie o obnażaniu , to powiadomię Cię osobiście , by nic Cię nie ominęło
gierczusia 22:19, 04 gru 2013

monitka napisał(a)
Ela wszystkiego nie nadrobię ale ostatnie strony wprawiły mnie w dobry humor
pozdrawiam

Monisiu .. Jak Cię dawno u mnie nie było .... Witaj .... Rozgość się ... Już ńe nadrabiaj , szkoda czasu... Pewne ważne tematy napewno wrócą jak bumerang ...

Buziaki ... Jutro wpadnę na rewizytę
Mala_Mi 22:27, 04 gru 2013

Ela jak sie spotkamy następnym razem, to ci inne dowcipy z życia wziete z obnażania opowiem.. a z ostatnich dni mam ich sporo..
Madzenka 22:59, 04 gru 2013

gierczusia napisał(a)
... A udzielaj się Koffana .. Udzielaj ...

Czyli rozumię ,że przez pasy kategorycznie nie biegać ??...

Mnie kiedyś złapali na podwójnej ciągłej i chcieli mi wrypać 5 stów mandatu...ja na to ,że budżetówka. I niech mnie nie rujnują ... Ońi na to.. Ile ja chcę zapłacić ??... A ja ,że 5 dych.. Nooo góra stówa...to oni ,że muszą wybrać inne wykroczenie , odpowiednie do mandatu .. I zparoponowali mi ,że to bedzie mandat za obnażanie sie w miejscu publicznym ... Dostałam takiej głupawki i powiedziałam ,że oczywiście chętnie za to zapłacę .....

Puścili mnie bez niczego .... Policja

Zadławiłam sie przy kolacji czytając ten tekst! Miszczu chylę czoła
dominika_rew 23:48, 04 gru 2013

gierczusia napisał(a)
Pobiegłam dziś rańo kupić rzeczoną " Magnolię "...... Fajnie,że mi to podunęłyscie , bo ogród jest bardzo podobny wymiarowo do mojego.. Tak szczerze , to się przeraziłam , jak to zobaczyłam na rysunku .... Ze to taaakkkie małe.....

Jednak doszło do mnie ,że tak do końca w czarnej dooopie nie jestem ... Koncepcja zagrodzenia się od sąsiadów jest właściwa , parę drzewek by zrobić cień.. jest właściwe

Achhh , może nie jest tak do końca żle .....

Ja też dziś rano zasuwałam w mrozie po Magnolię pozdrowienia, dzięki, że do mnie zajrzałaś
anna_g 23:53, 04 gru 2013

gierczusia napisał(a)
... A udzielaj się Koffana .. Udzielaj ...

Czyli rozumię ,że przez pasy kategorycznie nie biegać ??...

Mnie kiedyś złapali na podwójnej ciągłej i chcieli mi wrypać 5 stów mandatu...ja na to ,że budżetówka. I niech mnie nie rujnują ... Ońi na to.. Ile ja chcę zapłacić ??... A ja ,że 5 dych.. Nooo góra stówa...to oni ,że muszą wybrać inne wykroczenie , odpowiednie do mandatu .. I zparoponowali mi ,że to bedzie mandat za obnażanie sie w miejscu publicznym ... Dostałam takiej głupawki i powiedziałam ,że oczywiście chętnie za to zapłacę .....

Puścili mnie bez niczego .... Policja

Nie mam szans nadrobić i nawet nie próbuję, ale tak sobie na "chybił trafił" wybrałam u Ciebie stronkę na którą spojrzę No to było na trafił Takie rzeczy to chiby ino Tobie siem mogą przytrafiać Popatrz to policja z poczuciem humoru była chiba....
A to "puścili mnie bez niczego" to mnie to podejrzanie brzmi
Pozdrawiam na szybciorka Eluś. Dzięki że jesteś Buziolki
Milka 05:38, 05 gru 2013

Gierczusiu, jesteś niemożliwa
Akcja z policja...obnazanie, no ubaw po pachy