Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 20:50, 17 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Eluś ja tez niby Śląsk ale u mnie ziemia zmarznięta na kamień kamienny normalnie. Latałam po ogrodzie czy nie wychodzą krokusy ale nie

Haha .. Niby - Śląsk .... Ale Ci się to udało ... I co mówisz .. Kamień kamienny ??... To nic tylko się cieszyć ... Będziesz radowała się cebulowymi kiedy przyjdzie na nie ich zwyczajowy czas .. A po moich wtedy pozostaną już tylko wspomnienia

Buziam
gierczusia 20:59, 17 gru 2013

Kindzia napisał(a)
No fieszzzzzz!!! Krokusy w grudniu???? Podpędzasz???

Moje w listopadzie listki wypuściły...ale kwiatków to bym się nie spodziewała...w piątek obadam.

To dlatego, że pierwszy w życiu, to Ci Gwiazdkę zrobił

Nooo jesteś już ... Bo już zaczynałam się z leksza niepokoić ...

Ale coś z tą wiosną musi być ja rzeczy tu u nas , bo Bogusia też ma żonkila....

A ja tam bym wolała ,żeby on nie szalał i wylazł wtedy , kiedy miał wyłazić .. Na geiazdkę będą inksze prezenty ..... Mam taka nadzieję ...
gierczusia 21:04, 17 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ela to my w Białce mamy spotkanie wiosenne czy zimowe na nartach? Bo już pokręciło mi się....

Dobre pytanie Madzenko ....

Szkoda ,że tam nie ma igielitu , bo w razie śnieżnej draki ( czytaj : wiosny ) to i tak by się dało zjeżdżać ... A z kolei tak ze dwa lata temu jak była taka marna zima , to górale w Białce tak naśnieżali ,że porwali calutką wodę z ichniego potoku i przez to ludziska coniektórzy bez wody byli.....
Tak więc wychodzi na to ,że górale raczej na wiosnę się nie nastawiają ....

Buziam
gierczusia 21:06, 17 gru 2013

baraga1904 napisał(a)

...jasny gwint...to muszę zacząć już zrzucać zbędne kilogramy tylko czy zdążę?????

Jakie zbędne kilogramy ???... Noo jakie , ja siem pytam ??.... Taka kategoria wogóle nie istnieje .... Wszystkie jesteśmy idealne ....

Buziam ... Czy mogę już gratulować ??
anna_g 21:38, 17 gru 2013

Eluśka - pozdrawiam, buziam, przytulam, dzięki że "wołasz" - jeszcze nie mam jakoś sił - za dużo wszystkiego, ale pamiętam i na pewno wrócę Pozdrawiam cały makro wątek
gierczusia 22:12, 17 gru 2013

anna_g napisał(a)
Eluśka - pozdrawiam, buziam, przytulam, dzięki że "wołasz" - jeszcze nie mam jakoś sił - za dużo wszystkiego, ale pamiętam i na pewno wrócę Pozdrawiam cały makro wątek

To był jeden z najbardziej wyczekanych postów ... Po takiej nieobecności....

Anulka ... Z nami odzyskasz siły .. Gwarantuję ... Na początek proponuję piernika z różowym brokatowym siusiakiem ... A potem krokusa w grudniu ...

Zapraszam .. Rozgość się .. Zrobię Ci ogrodoterapię wirtualnie

Buziaki
Bogdzia 22:18, 17 gru 2013

Ja też zajrzałam na ogrodoterapię, ale juz uciekam robię miejsce dla Ani.
Agania 23:11, 17 gru 2013

gierczusia napisał(a)

Mnie też ten krokus zaskoczył .. Do teraz nie mogę się nadziwić .....

A może kiedyś Ewka pomyślisz o warsztatach z filcowania ??...,.,, dla nas ofkors

Zakochałam sie w ozdobach z filcu w takich filcocudach nową filcoterapię proponuję

Jak wiosna pomieszała się z zimą, to ogrodowo- filcocudowną wizję kfiatków mam przed moimi oczyma

buziaczki Eluś
Madzenka 01:16, 18 gru 2013

Ogrodoterapia u Ciebie jak zwykle
Gardenarium 07:45, 18 gru 2013

Jak miło u Was

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies