Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

AgnieszkaW 22:01, 29 gru 2013

Hmm, krokusy szaleją, drzewa "pompią", róże u mnie puszczają "oczka" - nie wiem, co to dalej będzie. Elu, większość z nas jest cięższa po świętach, więc się nie martw, nie ty jedna - zrzucimy wiosną. Pozdrawiam
bleebla 22:25, 29 gru 2013

Nie wiem czy się dobrze doczytałam w innym wątku, że urodziny dzisiaj masz.
Dużo dużo zdrowia życzę
Widzę, że nawet Twój ogród składa Ci życzenia pięknym krokusikiem ;D
Madzenka 22:43, 29 gru 2013

Ela obserwuj krokusy bo ciekawa jestem czy trzeci zakwitnie.
W Białce jeśli nie bedzie śniegu to wszystkie się będziemy turlać
gierczusia 23:33, 29 gru 2013

Kindzia napisał(a)
Już sobie Ciebie wyobrażam...kulka na stoku Zupełnie nie potrafię, toż Ty Drobinka jesteś, nie możesz się kulać, poobijasz się, Gierczuś!!!
Twojego kwitnącego krokusa już zareklamowałam...nie wierzyli, pokazałam nawet na Twojej stronce

Duży buziolek

Achhh Kasieńka .. Brak mi bardzo było Twego poczucia humoru , które po prostu uwielbiam

Nie martw się .. Nie poobijam się .... Obtoczę sie śniegiem jak kotlet panierką i bedzie fffszytsko git

A reklama dźwignią handlu ..... Reklamuj , jeśli tylko masz ochotę .. A moje krokusy , to wnet z tej dumy zaczną się unosić w powietrzu i to dopiero bedzie cudzisko

Buziam Kasiu
gierczusia 23:36, 29 gru 2013

Enya73 napisał(a)

To ty lecisz pierwsza, ja po Tobie Tylko po mnie to może lawina spaść, chociaż podobno śniegu w Białce jak na lekarstwo

Buziaki poświąteczne

Nieee, nooooo , to wszystko pasuje ... Najpierw lecę ja , potem Ty ,a potem lawina ... I tym oto sposobem zrobimy w Białce kolejną górkę , na której z racji sposobu powstania śniegu raczej nie zabraknie ... W sumie..tak mówią ,że gdzie diabeł nie może to babę pośle .... I to pewnikiem będzie Ogrodomaniaczka
gierczusia 23:38, 29 gru 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Hmm, krokusy szaleją, drzewa "pompią", róże u mnie puszczają "oczka" - nie wiem, co to dalej będzie. Elu, większość z nas jest cięższa po świętach, więc się nie martw, nie ty jedna - zrzucimy wiosną. Pozdrawiam

Aguś ... Noo przeca mnie czeka jeszcze sprawdzian sprawnościowy w Białce ... Toż do wiosny nie ma co czekać ... Juz tu dziewczynki treńing z Chodaczkiem zalecają ....

Buziaki ślę gorące do Jurajskiego
Sebek 23:38, 29 gru 2013

Leżę z powodu lewitujących krokusów....Nie masz już gdzie sadzić to jeszcze w powietrzu ciut miejsca zostało
gierczusia 23:41, 29 gru 2013

bleebla napisał(a)
Nie wiem czy się dobrze doczytałam w innym wątku, że urodziny dzisiaj masz.
Dużo dużo zdrowia życzę
Widzę, że nawet Twój ogród składa Ci życzenia pięknym krokusikiem ;D

...nie, nie ,nie.... .... To jeszcze dwa tygodnie ,ze mogę się cieszyć " młodością "... Zresztą , moja bacia miała koncepcję ,by po 40- tce zamienić obchody urodzin na imieniny.. Wtedy nikt się idiotycznie nie pyta : ile to Ci dziś stuknęło...
Muszę tę kwestię przemyśleć gruntownie
gierczusia 23:43, 29 gru 2013

Sebek napisał(a)
Leżę z powodu lewitujących krokusów....Nie masz już gdzie sadzić to jeszcze w powietrzu ciut miejsca zostało

Nooo widzisz Seba .. Trzeba sobie jakoś radzić ...

Ale muszę przyznać ,że ta " lewitacja " to Ci się udała .....
gierczusia 23:47, 29 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ela obserwuj krokusy bo ciekawa jestem czy trzeci zakwitnie.
W Białce jeśli nie bedzie śniegu to wszystkie się będziemy turlać

Właśnie Madzen dziwnie z tymi krokusami jest.. ... Wiesz ,że ja doświadczenia nie mam w tym względzie kompletnie żadnego....Są tylko te dwa i żadne inne.. Te dwa są już od ładnych kilku dńi.. Pojawiły się przed Świętami .. Może te akurat za płytko posadziłam ...aaaa...sama juz nie wiem...

Natomiast jeśli te dwa sprawiają mi taką radochę , to jak bedzie jak wylezą wszystkie pozostałe 38??...

Chyba łoooszalejem