Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Margarete 13:10, 31 gru 2013

gierczusia napisał(a)

Bogdziu ... To sa moje pierwsze w zyciu krokusy .. I jeszcze mi takiego psikusa robią ..... Nie wiem jak to jest , bo zakwitły mi tylko 2 wśród 40 sztuk.. Może będą kwitły aż do wiosny w parach ??

Cieszę się ,że Wam i Tobie trochu radości tymi krokusami zrobiłam ... Ja też zawsze po wstaniu z łóżka lecę i patrzę co tam z nimi. oczywiście przez okno , bo bieg do ogrodu w pidżamieraczej w tej tempararturze odpada ..... Noo chyba ,że się do morsów zapiszę

Buziaki Bogdziu

No coś ty Elu ?? nie biegniesz w piżamiedo ogrodu ...przeciez juz kiedys biegałas ... o ile dobrze pamietam..

Moje cebulowe w ogrodzie to tez prapremiera...... i tez niestety wyłażą, póki co tylko krokusy i hiacynty, ale nie kwitna jeszcze wiec je przykrywam gałęziami z igliwiem a one ponownie wystaja z tych gałęzi no to ja je jeszcze jedna warstwą przykrywam ...itd... jak tak dalej pójdzie to na rabatach zostana takie wielkie zielone i wysokie kupy igiełkowych gałązek, które zdobywam z trudem i układam u siebie ......co ja potem wiosna z nimi zrobię..........

Pozdrawiam cie noworocznie zycząc udanego roku 2014, realizacji palnów i marzeń oraz zdrowia dla ciebie i rodziny !

GosiaJoanna 13:12, 31 gru 2013

Gratuluje aktywności Eluś

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/409-zyczenia-z-okazji-nowego-roku-2014
gierczusia 14:27, 31 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jak mam osiemnaście to jest kumulacja imieniny i urodziny Mówisz setka z sekatorem w dłoni????
Toż nie wiem co wtedy byłabym w stanie przyciąć? Może makaron nitki, albo paznokcie

Haha .. Kumulacja .. To lubię ...

A co byś była w stanie przyciąć ??.. Koffana ffszystko ... Bo to by było jak w tym kawale: przychodzi 100 latek do przybytku rozkoszy i mówi ,wskazując na 3 piękne dziewczyny : tą , tą i tamta ... A Gospodyni mówi : ależ Dziadku ..tyle Dziewczyn w dziadka wieku ????... Na co on odpowiada : ta i ta ( wskazując na dwie pierwsze ) wsadzą mnie na tą ....

I podobnie by było z nami .. Tzn ..bez podtekstów ... Ty byś ten sekatorek trzymała , a my np z Kindzią byśmy na niego razem usiadły ,żeby przeciął co tylko sobie zażyczysz.

A bozeszzzz .. Głupoty sie mnie trzymają w sylwestra
Enya73 15:18, 31 gru 2013

Eluś szampańskiej zabawy tym razem nie we wspólnym towarzystwie, ale będziemy myślami z Wami I do zobaczenia w Nowym, mam nadzieję, że lepszym dla nas wszystkim roku. Wszystkiego naj..., oby wszelkie złe duchy omijały "borowików' szerokim łukiem Buziaki sylwestrowe
anna_g 16:36, 31 gru 2013

Eluś - wszystkiego naj, naj, naj na ten Nowy lepszy (mam nadzieję) Roczek Pięknej łąki krokusów i mnóstwo miejsca do sadzenia Buziolki sylwestrowe zasyłam
Bea 13:20, 01 sty 2014

Elu!

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

Pomyślności, zdrowia, miłości, pieniędzy, spełnienia wszystkich marzeń.

Do siego roku.

Całuski
eda 13:23, 01 sty 2014

Najlepszego 2014 roku Elcia życzę by był szczęśliwy zdrowy i pogodny
AniaDS 19:25, 01 sty 2014

baraga1904 19:49, 01 sty 2014

...Eluś, najlepszego ogrodowo, zawodowo, rodzinnie w 2014
...Do Siego....
gierczusia 20:41, 01 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ela a może zimy już w tym roku nie będzie i wszystkie krokusy wylezą?

Madzen ... Ja bym się z niczego innego tak nie cieszyła..
Jako stworzenie max ciepłolubne nienawidzę wprost śniegu..... ...

Buziam