Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 11:35, 29 gru 2013

Margarete , Małgosiu- Ciociu,, Aganiu , Bogdziu , Alko ,Dominiko R , Kondziu, Kindziu i Ewko z piaskowni..... ....

Bardzo gorąco dziękuję Wam za życzenia świąteczne i pamięć ..... Buziaki

Ps.. Mam tylko nadzieję ,że Nikogo z Was nie pominęłam składając życzenia ze swojej strony.. Jeśli tak się stało( a skleroza...wiecie , poważna rzecz. ) to przepraszam i błagam o wybaczenie...
gierczusia 11:39, 29 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)

W Egipcie snieg leżał

Madzen ... Jakieś 8 lat temu , kiedy zaczęło się przebąkiwać o globalnym ociepleniu mój Tato się nabijał ,że wnet będziemy do Egiptu na narty jeżdzić ... Noooo i wiele się nie pomylił
gierczusia 11:41, 29 gru 2013

Urszulla napisał(a)
Elu gratulacje spóźnione
a może by tak spotkanko z tej okazji między 1 a 7 styczniaha,ha

Ulka ... Dziękuję ... Ja bardzo , bardzo chętnie..ale...... Niestety nie w tym terminie....

Reszta na priv
Buziaki
gierczusia 12:03, 29 gru 2013

irena_milek napisał(a)
Piękne świeta były, a co na ogrodzie aktualnie?

Achhh , Irenko ... W ogrodzie pomieszanie z poplątaniem... .....
Klon przed domem wypuszcza młode listeczki......

Po drugiej stronie domu krokusy pysznią się w słoneczku , jakby conajmniej kwiecień był a nie końcówka grudnia

A wrzoski nadal pięknie wyglądają cieszą moje oko

Buziaki gorące poświąteczne .... Śle Gierczusia .. Grubsza o jakieś 3 kilo
Gabrysia_ 12:49, 29 gru 2013

Elu...bo pogoda za oknem to bardziej wiosenna jest,mnie taka zupełnie odpowiada
Śnieg już widziałam i macałam to mi wystarczy
Buziaki
Mala_Mi 12:53, 29 gru 2013

Zguba jest
Tylko dlaczego są też krokusy????/
danuta_szwajcer 12:59, 29 gru 2013

U Ciebie Elu nawet juz krokusy zakwitły?No pięknie Wrzosy sliczne ale u mnie pod igliwiem i nie wiem czy im tam dobrze jak tak ciepło jest. Pozdrawiam poswiątecznie, udanego Sylwestra i wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku, zdrowego i dużo ogrodowiskowych spotkań
gierczusia 12:59, 29 gru 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Elu...bo pogoda za oknem to bardziej wiosenna jest,mnie taka zupełnie odpowiada
Śnieg już widziałam i macałam to mi wystarczy
Buziaki

Gabrysiu .. Mnie by w zupełności " macanie śniegu wyjazdowe " w zupełności wystarczyło.......

tylko ,czy ten śnieg wytrzymie ,żeby nas niez zasypać w najmniej odpowiednim momencie..np... w marcu..blleeeeee..
Buziaki
gierczusia 13:06, 29 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)
Zguba jest
Tylko dlaczego są też krokusy????/

Anek .. Nadrabiałam zaległości towarzysko - rodzinne. .. Na dodatek meble mi się sypią noo i zachrowałam " śmiertelnie " na ławkę przys stole jako wyposażenie dodatkowe .. Stąd tez wyprawa sklepowa była niezbędnie konieczna
Na dodatek zaczły się wyprzedaże , noo i w końcu się zmusilam by odwiedzić sklepy z ciuchami , bo ostatnimi czasy jedyne sklepy , które zwiedzam maniakalnie to centra ogrodnicze ,a w nich ciężko cuś do ubrania kupić ... A moja szafa powoli wyglądać jak szafa " ubogiej krewnej "

Zresztą , to zdaje się jest choroba wielu Ogrodomaniaczek
Tak więc już się wytłumaczyłam .. Z nieobecności

A ten krokus..hmmmmm..noo on nie jest jeden .. Martwię się ,że teraz wyłażą a co będzie na Wielkanoc ??

Mogę Ci włączyć skypa , to przeprowadzasz z krokusem rozmowę dyscyplinującą ... Kcesz ??

Buziaki
gierczusia 13:08, 29 gru 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
U Ciebie Elu nawet juz krokusy zakwitły?No pięknie Wrzosy sliczne ale u mnie pod igliwiem i nie wiem czy im tam dobrze jak tak ciepło jest. Pozdrawiam poswiątecznie, udanego Sylwestra i wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku, zdrowego i dużo ogrodowiskowych spotkań

Danusiu .. Ja jeszcze nic nie przykryłam ... Jest tak ciepło ,że stwierdziłam ,że robię okrywaniowy strajk ... Ciekawe jak moje roślinki to zniosą

Dziękuje za życzonka noworoczne ... Tobie również wszystkiego naj w Nowym Roku