Ja też mam galaxy , ale u mnie jeszcze nie kwitła. Faktycznie rośnie kolumnowo i jest dość wytrzymała na mróz. Mam jej zdjęcie jak chcesz to ci podeślę. W Białce jest śnieg, mąż był w niedzielę i mówi, że 85% naśnieżone, nie jest źle.
Ewcia .. Jak to nie kłopot to wrzuć mi plizzz tą fotkę magnolii galaxy... Ja się ogólnie martwię miejscem... Mam tam plac około 1m na 1m.... Martwię się , czy starczy... Czytam o średnicach drzew typu 3m i o tym ,że magnolie nie lubią cięcia ....ażeszzzzzz......
Agatko .. Dzięki , byłam na szybciora ..... Śliczna ...
Jezdem z robotą w czarnej dooopie , ale dam radę .. To wszystko przez ten młyn w robocie. .....Najwyżej przyjadę z nogami zarosniętymi jak yeti ( ale wtedy jak bedem w termach pływać , to bedom taaaakie fale ,że hej ....i bez pakowania , tylko z tym co wciągnę na doopę ... Nooo , z pidzamą ewentualnie
Ale już się ja to spotkanie cieszę ... Ochhhh , bardzo ... Buziaki i do zobaczenia
Rozumię ,że ona jest wielkości płotu , czyli tak na oko 2 m ??... Czy mniej ??... Jeśli to nie jest wielki kłopot dla Ciebie , to napisz mi jeszcze proszę , jaką dużą ją kupiłaś i jak to dawno było.. Bo chciałabym poznać jej przyrost realny a nie książkowy .... U mnie jest wszystko mega blisko domu , stąd ten wymóg kompaktowych rozmiarów....