Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Bogdzia 11:54, 05 sty 2014

gierczusia napisał(a)

Moja mama zawsze mówi ,ze liceum pedagogiczne to była najlepsza rzecz na świecie ??

Też tak uważam , to były super szkoły. Twoja mama musi byc w moim wieku , ciekawe gdzie chodziła do liceum.
Kindzia 12:02, 05 sty 2014

Widzę Gierczuś, że dalej magnolie urabiasz...urabiaj, pytaj, ucz się. Ja skorzystam od Ciebie za friko...no buziolka dostaniesz. Teraz już wszystko razem możesz "chłopu" przeczytać
bleebla 16:03, 06 sty 2014

Matko jak ja się przestraszyłamCofałam sobie do strony, którą czytałam jako ostatnią i kilka razy zobaczyłam słowo hospitalizacja. Cieszę się, że nic Ci nie jest
Pozdrawiam.
anna_g 15:02, 07 sty 2014

Zaglądam, pozdrawiam i wracam biegusiem do roboty...
Bea 21:45, 07 sty 2014

Ela, a ty już przygotowana jesteś do soboty?

Pozdrówka
gierczusia 22:58, 07 sty 2014

Dziewczynki kochane .. Ja znów na szybciora ... Przygotowania u mnie na poziomie zero.. Cały czas była m przekonana ,że na 100 % w Białce nie ma śniegu.. Mój synek Koffany okazało się wyrósł ze fffszystkiego z czego tylko mógł , a ja dziś zobaczyłam widok z kamerki o okazało się ,że śnieg owszem jest .. A moję dziecię ma polar długości " najogólniej mówiąć "3/4...,,,, i tak to u mnie wyglada z przygotowaniami

Bardzo Was przepraszam , ale przez ten natłok i kontrolę w robocie , to nawet własnego wątku nie ogarniam.. Wybaczcie .. I błagam o litość ...

A w tzw. " międzyczasie " siedzę i gapczę się przez okno tarasowe na to , TO miejsce które przeznaczyłam na magnolię i się zastanawiam jak ja tam zamierzam upchnąć , skoro jest tam raptem 1m / 1m miejsca... I zachodzę w głowę i zachodzę ..,,,

Buziam Was bardzo gorąco , z Niektórymi do zobaczenia w sobotę , z Niektórymi niestety nie....

Nawet nie mam jak Wam poodpowiadać... Wytrzymacie ??
Pszczelarnia 10:09, 08 sty 2014

Tak wytrzymamy, wspieramy sercem. I duszą. Na całego!
Agania 16:17, 08 sty 2014

Eluś witaj noworocznie, serdecznie Cie pozdrawiam, szykujesz sie na Białkę, całuję mocno i do zobaczyska w Białce
eliza3 16:29, 08 sty 2014

Witam w Nowym Roku i życzę udanych przygotowań do wyjazdu, widzę, że wszyscy uczestnicy nie mogą się doczekać.
Oj, będzie się działo...
Urszulla 17:08, 08 sty 2014

Eluś, Ty zachodź w głowę jaką magnolię kupić,
bo ja też taką kolumnową bym potrzebowała

A ja mam jeszcze pytanie o tableta,
jak to jest z opłatami i dostępem do internetu i czy to wogóle się opłaca mieć. Możesz mi na PW coś popisać, bo ja blada jak tabaka w tym temacie. a Ty masz i używasz