Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

AlKa 19:04, 12 sty 2014

Sto lat Sto lat!!! Niech Cię energia i poczucie humoru nie opuszcza
gierczusia 19:12, 12 sty 2014

AlKa napisał(a)
Sto lat Sto lat!!! Niech Cię energia i poczucie humoru nie opuszcza

Dzięki wielkie ... Poczucie humoru kazałam sobie przyczepić kajdankami ,żeby mi nie uciekło przypadkiem

Bogdzia 19:14, 12 sty 2014

Buziaczki urodzinowe choc wiem ze spóźnione.Tak dobrze pamietałam że aż zapomniałam bo to przecież 10 było. Za to może życzenia sie spełnią.A więc spełnienia marzeń, wszystkich.
danuta_szwajcer 19:14, 12 sty 2014

gierczusia napisał(a)

Danusiu dzięki .. Ale nie wiem czy można ładne wyglądać zmrazniętym na sopel lodu...... Dmuchało dziś ,że hoho ....

Nie widać Teraz doczytałm, ze urodzinki miałas wiec wszystkiego najlepszegoSto lat w zdrowiu, w sprawnosci i radości
Agania 19:17, 12 sty 2014

Z okazji dzikich urodzin spełnienia marzeń i samych miłych niespodzianek, ale masz zajefajną czapeczkę pojeździłaś?

Nie wszyscy jeszcze wrócili z Białki, ech takich przygód nikomu nie życzę

Szkoda, że nie udało nam się spotkać, jak ja wyjechałam, to ty przyjechałaś, w niedziele wiało, a słoneczko chociaż było
Magda70 19:20, 12 sty 2014

gierczusia napisał(a)

Buziaki Madziu ... Psysięgom ,ze ni mom ....

W basenie nikt nie odważył sie fotografować i dzięki Bogu ....

Ana art wymiękła i nie pstrykała fotek?? hehehe
Margarete 19:20, 12 sty 2014

No i ja sie dołączam do tych spóźnialskich, ale nie mniej szczerze życzę Ci wszystkiego najlepszego Elu !!!
Załączam ci wspomnienie lata do życzeń, może zaczarujemy te zimę która ma nadejść ...............

gierczusia 19:24, 12 sty 2014

Muszę Wam napisać ,że w Białce przeżyłam swoją najdzikszą imprezę urodzinową ... ...

Zakupiłam do tego celu dwa śmietankowe torty ,żeby się z Ogrodowiskowymi Przyjaciółmi podzielić ... Natomiast o talerzykach czy teź plastikowych widelczykach to już nie bardzo pomyślałam ... Tak wiec siedzi jakieś 15 osób , wszyscy czekają , a ja wywlekam tort i pełna konsternacja , bo go nie ma czym jeść .... Ani na czym.. Wróciliśmy się z Sebkiem do karczmy w której byliśmy ,żeby nam dali serwetki chociaż ...,. ale dali nam aż 3 szt !!! i zaczęli na nas patrzeć jak na jakichś złodziei,więc musieliśmy sie ewakuować .... Dobrze ,że eMusiowie Enyi i mój wyszli " na łowy " izdobyli tacki i nawet widelczyki , czy oszczędzili całemu Towarzystwu jedzenia tortu łapkami ..,

Jako dodatkowe atrakcje były : przepiękny śpiew Sto lat i nawet prezent dostałam , choć przecież prawie nikt nie wiedział o moich urodzinach ...

W każdym razie fantastyczna była to cierpliwość Ogrodowiczan i Osób Towarzyszących , bo kto inny to już pewnie by mnie zlinczował ,.,,

I tu pozwolę sobie za to ogromnie podziękować

Buziam Wszystkich gorąco .. A teraz zmykam do łózia , bo zestaw podróż + impreza + medźik nalewka ( już nie pamiętam z czego + termy + narty rozłożyły mnie kompletnie

Dobrej nocy .. Idem spać z kurami
boguslawa_ma... 19:29, 12 sty 2014

Elu ja tez dołączam się do życzeń choc spóznionych100lat
To miałaś fajne urodziny,będzie co wspominać
Madziarzeszow 19:30, 12 sty 2014

Elu pozdrawiam i życzenia wszystkiego naj ślę Najważniejsze , że się skończyło dobrze