Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

anna_g 16:26, 04 sty 2014

Przepiękna jest ta Alexandrina...
Wiem że juz po "hospitalizacji" ale jak wrażenia??? Buziol
eda 17:41, 04 sty 2014

gierczusia napisał(a)
Bogusiu, Margarete, Anitko, Aniu od ogrodoterapii, Beo, Edziu, Aniu od róż i Agnieszko Barago

Wielkie dzieki za pamięć , odwiedziny serdeczności i życzenia ... Oby wszystkie się spełniły

Buziaki ślę Wam Dziewczynki gorrrrace na ten Nowy Rok
Gabrysia_ 17:44, 04 sty 2014

Elu...wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzę
gierczusia 21:32, 04 sty 2014

anna_g napisał(a)
Eluś to i ja trzymam kciuki za tą hospitację która mi się jakoś mało przyjemnie skojarzyła z hospitalizacją Nie mam jednak wątpliwości że Ci super wyjdzie... zrób sobie taką fryziurkę jak u mnie miałaś i .... jazda Powodzenia i dobrego dnia

Haha .. Uśmiałam się z tych konotacji do hospitalizacji ... A w sumie cuś w tym jest...... To i to jest raczej mało przyjemne ....

A wiesz ,że ja już bardzo często taką fryzurę noszę .... Ostatnimi czasy tamta poprzednia mi się znudziła , bo mam ją już bardzo długo.... Noo chyba ,że mnie leń ogarnia , albo lecem na ostatnia minutę to wtedy na te moje pikne loki już czasu nie ma ...,

Buziaki
gierczusia 21:34, 04 sty 2014

AlKa napisał(a)
Ja też widać czytam nieuważnie bo przeczytałam hospitalizacja i w głowe zachodze o co biega jakas lekcja w szitalu Dołączam sie do trzymających kciuki

.... Poplułam ekran ... Naprawdę ...,. Uwielbiam takie psikusy na ogrodowisku ..., ale wiem , jak to jest .. Czasu mało , jak zwykle , a tu człek kce obskoczyć te wszystkie fantastyczne wątki

Za kciuki dziękuję
gierczusia 21:38, 04 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Elu ja tyż kciuki trzymam, choć to zbędne z całą pewnością, bo uczniowie jak kochają to zrobią wszystko aby było dobrze Nie huśtaj się tylko na krześle plizzz

To jest prawda z tymi uczniami .. Zresztą , co tu dużo mówić.. Ja mam jakimś cudem grzecznych uczniów

Ps..ogólnie to tak bardzo byłam przejęta ,że nawet przez te najgorszejsze 45 minut na własnej dooopie nie usiadłam .. Tylko podczas sprawdzania obecności .. ale to juz ciężko klikać myszką i sie huśtać jednocześnie ..... Zdaje się.. Muszę potrenować
gierczusia 21:43, 04 sty 2014

Eve napisał(a)
Ja też trzymam kciuki! Pamiętaj o planie B

Wszystkigo naj, naj w Nowym Roku!

Plan B był niepotrzebny ... Wszystko poszło znakomicie ....

Jak spojrzalam do Twego wątku , to od razu miałam banana ... Sebek niedawno mi pisał ,że powinnam się zainteresować ( z braku areału ) magnolią pienną .... A u Ciebie ona jest na pierwszej stronce .. Tak sobie wtedy pomyślałam.... Ja nie miałam czasu szukać magnolii , to ona poszukała mnie ... Czy to jest zbieg okolicznosci ??

Dzieki za życzenia i również życzę wszystkiego ca najlepsze w Nowym Roku
gierczusia 21:44, 04 sty 2014

Domi napisał(a)
Elu, jakiego przedmiotu uczysz?

Matmy .......
gierczusia 21:50, 04 sty 2014

Bogdzia napisał(a)

To jest Susan której gałazki sie ukorzeniły

a to Alexandrina która ma odrosty korzeniowe ale nie mam pewności czy beda z korzeniami wiec na 100% nie obiecuję.

Bogdziu ... Dziękuję ,że zadałaś sobie tyle trudu i wyszukałaś zdjęcia .... Obie są sliczne .. Choć przyznam się ,że aleksandrina bardziej mi jakoś w oko wpadła , ponieważ wpuszczam mało koloru do swego ogrodu ograniczając się raczej do bieli.... Ale decydujące tu będą wielkości... Bo muszę mieć niewątpliwie magnolię kompaktową .....

Przyznam sie ,że też troszku mnie Madzen zbiła z tropu , mówiąc o możliwości braku kwitnienia...achhhhhh......i bądż tu babo mądra ....

Dziękuję
gierczusia 21:52, 04 sty 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Dobrze, że już po hospitacji Eluś jesteś, teraz możesz odsapnąć na Ogrodowisku

Aguś ... Jeszcze nie taaaak szybko. ... Jeszcze imprezka dla Rodzinki

A potem zasłużony odpoczynek ... Tzn Ogrodowisko