Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 17:47, 24 lut 2014

Bogdzia napisał(a)

Ja mam dwa wieksze jesen taki na ramie chyba 5litrowy a drugi plecak 10litrowy i ten drugi bardziej polecam, założy się na plecy i fajnie jest chodzic ale po co Tobie taki wielki???????????????????????????

Nooo właśnie Bogdziu .. Mnie potrzebne raczej kompaktowe " maleństwo "....

A tak swoją drogą.. Jak Ty wytrzymujesz te 10 litrów cieczy na własnych pleckach ???

Buziaki
gierczusia 17:52, 24 lut 2014

Kindzia napisał(a)
Jestem już i przypomnieć nieśmiało się chciałam...o zakamuflowaną przyklejkę Ogrodowiska na auto...tamta pojechała do Tychów ze sprzedanym autkiem...

Koffffana .. Nooo jezdeś nareszczcie , bo tęskniłam ....
Mam ostatnią zapasową naklejkę ogrodowiskową ... Tylko kwestia dostarczenia...noo nie wiem.. Wymyśl coś
gierczusia 17:59, 24 lut 2014

aga_szsz napisał(a)
Hmmm!
No a jak ja mam sie przebić przez prawie 1000 stron?????

Witaj u mnie Ogrodomaniaczko ze zdecydowanie najzabawniejszym awatarkiem .. Jest jeszcze mój ukofffany " mały głód " ale on wygrywa w kategorii " najukochańszy "

Nie przebijaj siem , bo jeszcze mi padniesz po drodze z wyczerpania , a tego byśmy nie kcieli...albo wpadniesz na jakieś " interesujące " pomysły jak poczytasz o rozpuszczania trupów .. Ojjjjj , zdarzyło się przeze 9 setek sporo wariactw ,nie zaprzeczam

Ale patrząc ja to z drugiej strony to sobie myśle ,że nadal będzie wszystko biegło podobnie

Witaj .. Rozgość się ... Tu jest dużo śmiechu , masa fajnistych Ludzi , trochę o ogrodzie , roślinkach , wiankach i upychaniu wszystkich " chciejstw " na mikro przestrzeńi

Ściskam na powitanie
gierczusia 18:00, 24 lut 2014

Juzia_G napisał(a)

hahaha...zanim się przebijesz to będzie już drugi tysiak

Juziu ... Ty najlepiej chyba wiesz jak ten wątek pędzi .. Jesteś ze mną prawie od początku...

Fajnie ,że wpadłaś
Juzia 18:03, 24 lut 2014

gierczusia napisał(a)

Juziu ... Ty najlepiej chyba wiesz jak ten wątek pędzi .. Jesteś ze mną prawie od początku...

Fajnie ,że wpadłaś

Elu ja jestem ciągle i stale Ci kibicuję! Tylko weny do pisania nie miałam
gierczusia 18:04, 24 lut 2014

elzbieta_g napisał(a)

oj warto podglądać bo czytając ubawisz się po pachy

Elu .. Ubaw po pachy to ja miałam wczoraj , jak mi się już udało całe to paskudztwo wymieszać ( promanal ) nalać do opryskiwacza , przebrać się do stroju stosownego ,żeby nie zszokować sąsiada pidzamą o 13 w południe i w temp . 15 st C a opryskiwacz zaliczył zgon .. Nawet intensywne próby reańimacji przeprowadzone przez męża zdesperowanej ogrodniczki niewiele pomogły

Buziaki
gierczusia 18:09, 24 lut 2014

Juzia_G napisał(a)

Elu ja jestem ciągle i stale Ci kibicuję! Tylko weny do pisania nie miałam

Uhhhummmmm ...
Rozumię.. Też czasem tak mam ,że potrzebuję " oddechu "

Ale się cieszę,że jesteś ... Bo było tylu fajnych ludzi , którzy byli i już ich nie ma na Ogrodowisku... ( mammmaaa, to zabrzmiało conajmniej jak ostatnie pożegnanie )

I jak kogoś fajnego długo nie ma , to się martwię , czy coś spowodowało ,że się wycofał i już bezpowrotnie kontakt się urwał....echhhhh..życie..
Bożeszzz, na jakieś wynurzenia filozoficzne dziś mnie wzięło
Buziaki
gierczusia 18:11, 24 lut 2014

Sebek napisał(a)
Ja mam opryskiwacz kwazara taki 1,5l i sobie chwalę

Oooooo .. 1.5 litrowy to by był chyba w sam raz na te moje " hektary ".... A z lancą go masz ??

Bo fieszzzz, wzrost to nie jest moja mocna strona ... A tak drabinę wywlekać po nocy jak opuchlaki gonię , to nie jest fajna sprawa ...
Juzia 18:15, 24 lut 2014

gierczusia napisał(a)

Uhhhummmmm ...
Rozumię.. Też czasem tak mam ,że potrzebuję " oddechu "

Ale się cieszę,że jesteś ... Bo było tylu fajnych ludzi , którzy byli i już ich nie ma na Ogrodowisku... ( mammmaaa, to zabrzmiało conajmniej jak ostatnie pożegnanie )

I jak kogoś fajnego długo nie ma , to się martwię , czy coś spowodowało ,że się wycofał i już bezpowrotnie kontakt się urwał....echhhhh..życie..
Bożeszzz, na jakieś wynurzenia filozoficzne dziś mnie wzięło
Buziaki

Ja się wycofałam z powodu depresji zimowej
Ale jeden dzień na słońcu i od razu lepiej... i wróciłam męczyć Was swoimi "pomysłami"

Juzia 18:17, 24 lut 2014

gierczusia napisał(a)

Oooooo .. 1.5 litrowy to by był chyba w sam raz na te moje " hektary ".... A z lancą go masz ??

Bo fieszzzz, wzrost to nie jest moja mocna strona ... A tak drabinę wywlekać po nocy jak opuchlaki gonię , to nie jest fajna sprawa ...

Ja nie wiem jak Ty chcesz opuchlaki z drabiną ganiać
Chociaż z lancą, po nocy, w kapciach...to już mogę sobie jakoś wyobrazić...hiehie