Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

wlasneniebo 22:07, 23 sty 2013

Zeta napisał(a)
to ja wrzucę moją Tequilcie jako dzisiusia..

Mój słodziak

Booooska

A ja Ci pokażę Pusię (zdjęcie 1,2) i Ziko (zdjęcie 3,4)
Kocham ją za te świdrowate oczy, które odbijały się na całokształcie jej dzieciństwa

Ziko zawsze mi imponował temperametem który pozostał mu do dziś

Zeta 22:10, 23 sty 2013

Superaśne. Ale na ostatnim zdjęciu wygląda jakby ostro myślał moja ulubiona rasa te słodkie owczarze hihi
Zeta 22:12, 23 sty 2013

gusiarz napisał(a)
Zetko - czy ty werbenki patagońskiej poszukujesz - Szefowa ma jeszcze. Ja się w pas pokłoniłam i przysłała mi . Nawet z naklejką O.!!! Próbuj - jeśli o tę werbenkę Ci chodzi . Pozdrówka
PS
Tequilcia cudna

Już znalazłam dzięki bardzo....piękna i trudna do zdobycia ....ale udało się.
Mam nadzieje że uda mi się posiać
Zeta 22:13, 23 sty 2013

asc napisał(a)
Czytam....... bywam...... Ręka na pulsie jest...
Acha z Łodzi też ziemie woziłam odpowiednia bo u nas nie ma....

Łooooo matko wywrotką ???
wlasneniebo 22:24, 23 sty 2013

Zeta napisał(a)
Superaśne. Ale na ostatnim zdjęciu wygląda jakby ostro myślał moja ulubiona rasa te słodkie owczarze hihi

Oj, on raczej z tych baaardzo myślących
Pusia zaś robiących potemmyślących- choć ostatnio powala mnie swą dojrzałością

Ja też uwelbiam tę rasę, jest taka mądra
Zeta 22:26, 23 sty 2013

Przeczytałam że trzymasz je w domu...?? A co jak idziesz do pracy albo wyjeżdżasz ?? Nie masz problemu?? I nie psocą.??
gierczusia 22:27, 23 sty 2013

Fantstikoooo te psiaki synowi pokazać nie mogę , bo on na psiura choruje
Zeta 22:41, 23 sty 2013

gierczusia napisał(a)
Fantstikoooo te psiaki synowi pokazać nie mogę , bo on na psiura choruje

Heheh ja pojechałam na giełde po lusterko do samochodu a wrócilam z psem....bez lusterka..
wlasneniebo 22:43, 23 sty 2013

Zeta napisał(a)
Przeczytałam że trzymasz je w domu...?? A co jak idziesz do pracy albo wyjeżdżasz ?? Nie masz problemu?? I nie psocą.??

Jak jesteśmy w pracy pieski idą na podwórko pilnować dobytku U Nas jest ciągła walka o psiaki M chce żeby były na podwórku ja w dmou no bez przesady na podwórku też powinny pomieszkać ale jak widze je zwinięte w kłębuszek na podjeździe mimo tego że mają kojec i budy to serce mi się kraje i myślę odrazu że im źle choć wiem że krzywda im się nie dzieje. Taka głupia ze mnie baba
Zeta 22:52, 23 sty 2013

wlasneniebo napisał(a)

Jak jesteśmy w pracy pieski idą na podwórko pilnować dobytku U Nas jest ciągła walka o psiaki M chce żeby były na podwórku ja w dmou no bez przesady na podwórku też powinny pomieszkać ale jak widze je zwinięte w kłębuszek na podjeździe mimo tego że mają kojec i budy to serce mi się kraje i myślę odrazu że im źle choć wiem że krzywda im się nie dzieje. Taka głupia ze mnie baba

Haha no moje też śpią na śniegu a w budkach słoma i siano i 10 cm styropianu....ale do domu nie wchodzą ...jak mocne mrozy śpią w ogrzewanym garażu....nie narzekają....w lato odrabiaja sobie śpiąc na moich kanapach ogrodowych hahaha.często je zaganiam do kojca ale rano widzę że śpią pod oknamimna swoich legowiskach ....najważniejsze oby w mrozy na betonie nie spały ...no ja niestety nie mam warunków na psa w domu pozatym nie miałabym co zrobić jak wyjeżdżamy ...a tak zawsze ktoś przyjedzie dać jeść i zmienić wodę super ta twoja parka....a czy łobuziak nie obsikuje drzewek??
Ja dlatego wzięłam dwie suczki.