Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Joanka 11:33, 22 sty 2013

Od rana biegam po Twoim ogrodzie....... aż tchu nie mogę złapać....... ach ta przestrzeń.......

Mieszkasz w cudownym miejscu. Zakochałam się w nim po uszy.
Rezerwuję miejsce na leżaczku
Martek 11:36, 22 sty 2013

magnolia napisał(a)
wtawię zdjecie Tom Stuarta Smita bo widac tu efekty o których piszemy- futro z traw, w nich kule 'sypnię te' i kule ciete na 'siedząco'- widać że one one odstają od ziemi , że sa bardziej poduchami:

Miłe dla oka .
Martek 11:36, 22 sty 2013

Piję kawę w kuchni na dole,ale podczytuję .
Pozdrawiam Zeta i gościówy
Magda70 11:46, 22 sty 2013

też pozdrawiamy
Dasia 19:17, 22 sty 2013

Jakieś fajne zdjęcie tu było dziś i nie zdążyłam zobaczyć Dajcie linka do niego jak się da. Ja też cenię sobie bardzo pomysły Magnolii
Urszulla 19:40, 22 sty 2013

Zeta napisał(a)

O i rabata chyba pękła
Wiosną z chęcią obejrzę zmiany.....choć teraz też ładna.......ale będzie jak z tego widzę jeszcze ładniejsza. Zeto te tawułki przycinasz co roku nisko nad ziemią czy raczej wyżej że takie duże urosły?

Ja w zeszłym roku kupiłam 20szt. i chcę je właśnie na takie większe owale wyprowadzić.....masz jakieś rady pod ręką?

Ja je zawsze przycinałam tak 10 cm od ziemi a potem jeszcze dwa razy w sezonie tak żeby nie kwitły bo tego nie lubię

To napisz mniej więcej terminy....po zimie pewnie marzec/kwiecień...a potem?
Ja też wolę zielone bez różu.
Mala_Mi 19:52, 22 sty 2013

Aja miałam 5 podejść do nadrobienia zaległości.. a jak widzę jeszcze Magnolię to tym sumienniej lubię poczytać.. ale dziś nie dane mi się delektować.... ale fotkę obejrzałam
Nie zostaje nic innego jak się poddać.. zostawić palucha, by jutro troszkę mniej było do nadrabiania
monitka 20:49, 22 sty 2013

Zeta widzę że burza mózgów się odbyła i jakieś plany się zrodziły
się cieszę bardzo i będę realizacje podglądać
Zeta 21:00, 22 sty 2013

Dasia napisał(a)
Jakieś fajne zdjęcie tu było dziś i nie zdążyłam zobaczyć Dajcie linka do niego jak się da. Ja też cenię sobie bardzo pomysły Magnolii

No właśnie było i nie ma
Zeta 21:03, 22 sty 2013

Urszulla napisał(a)

O i rabata chyba pękła
Wiosną z chęcią obejrzę zmiany.....choć teraz też ładna.......ale będzie jak z tego widzę jeszcze ładniejsza. Zeto te tawułki przycinasz co roku nisko nad ziemią czy raczej wyżej że takie duże urosły?

Ja w zeszłym roku kupiłam 20szt. i chcę je właśnie na takie większe owale wyprowadzić.....masz jakieś rady pod ręką?

Ja je zawsze przycinałam tak 10 cm od ziemi a potem jeszcze dwa razy w sezonie tak żeby nie kwitły bo tego nie lubię

To napisz mniej więcej terminy....po zimie pewnie marzec/kwiecień...a potem?
Ja też wolę zielone bez różu.

Wiesz co ciacham jak zaczyna pączki puszczać na wiosnę....a potem to ciacham raz albo dwa tak aby cały czas kulkę trzymała....trudno mi podać terminy ....poprostu ciacham jak zaczyna wychodzić poza zarys kulki....zresztą jak będziesz zagladać to napewno będę pokazywać kiedy ....tymbardziej że ta rabata do zmiany na wiosnę..