Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 10:56, 23 sty 2013

Wrzucam link do inspiracji do tej rabaty frontowej....
http://www.tomstuartsmith.co.uk/projects/private-gardens/hampshire-garden/
Zdjęcie 7 i 8
Magda70 10:59, 23 sty 2013

Ha...no proszę szukajcie a znajdziecie
malkul 11:50, 23 sty 2013

Zeta napisał(a)
Zdjęcie 7 i 8

Zetka – troszkę cię tu podczytuję
Tłoczno tu i gwarno ależ jakże twórczo i przyjemnie. Ta rabata będzie piękna ja mam u siebie w projekcie taką rabatę gdzie pod klonami ginnala do wyboru mam Berberis th. 'Atropurpurea Nana'lub Tsuga canadensis 'Jedeloch “sypnięte w Hakonechloa macra ( zielona, bez odmiany) a do tego plamki Astriantia major.
Też będzie piekna ta rabata. Na razie tylko klony mam wsadzone, ale wszystko w swoim czasie, u mnie niestety (winny mąż) wszystko musi nabrać mocy
Zeta 11:55, 23 sty 2013

malkul napisał(a)

Zdjęcie 7 i 8

Zetka – troszkę cię tu podczytuję
Tłoczno tu i gwarno ależ jakże twórczo i przyjemnie. Ta rabata będzie piękna ja mam u siebie w projekcie taką rabatę gdzie pod klonami ginnala do wyboru mam Berberis th. 'Atropurpurea Nana'lub Tsuga canadensis 'Jedeloch “sypnięte w Hakonechloa macra ( zielona, bez odmiany) a do tego plamki Astriantia major.
Też będzie piekna ta rabata. Na razie tylko klony mam wsadzone, ale wszystko w swoim czasie, u mnie niestety (winny mąż) wszystko musi nabrać mocy

Czekaj zanim rozszyfrowałam te nazwy minęło jakieś 8 minut hahah no taki ze mnie ogrodnik ........ U mnie Mąż się już poddał na moje ciągłe przesadzania więc mam wolną rekę....będe zaglądać do Ciebie bo czyba jeszcze nie byłam
Zeta 17:13, 23 sty 2013

to ja wrzucę moją Tequilcie jako dzisiusia..

Mój słodziak
Green 18:28, 23 sty 2013

Witam, witam!
Zostawiam ślad, żeby mi Twój wątek nigdzie nie umknął
Zeta 18:51, 23 sty 2013

Dzisiaj bylam w cudownym Zamościu szukałam gdzie się da nasion werbeny......w sklepach ogrodniczych Panie na hasło werbena..uśmiechnęly się szeroko ale gdy dodałam patagońska ich twarze zbladły.....to jakiś cytrus chyba dodała jedna ....e nieeee to takie egzotyczne drzewo u nas to nie rośnie ...no bez komentarza stwierdziłam i ku zaskoczeniu Pań opusciłam ten przybytek smiechu zwany ogrodniczym.... cóż począć dobrze że mamy coś co nazywa się internetem i łączy nas conieco ze światem..
Ewa 20:24, 23 sty 2013

Zeta napisał(a)

Wpadłam z rewizytą i nie mogę Cię nachwalić.
Cudnie u Ciebie !!!
kaisog1 20:29, 23 sty 2013

Zeta napisał(a)
Dzisiaj bylam w cudownym Zamościu szukałam gdzie się da nasion werbeny......w sklepach ogrodniczych Panie na hasło werbena..uśmiechnęly się szeroko ale gdy dodałam patagońska ich twarze zbladły.....to jakiś cytrus chyba dodała jedna ....e nieeee to takie egzotyczne drzewo u nas to nie rośnie ...no bez komentarza stwierdziłam i ku zaskoczeniu Pań opusciłam ten przybytek smiechu zwany ogrodniczym.... cóż począć dobrze że mamy coś co nazywa się internetem i łączy nas conieco ze światem..

Zetko to jak ja poszłam go ogrodniczego w Morągu i pytałam o próchnice odkwaszana to facet mnie wyśmiał i powiedział, że czegos takiego się nie produkuje. Jak przytargałam wory próchnicy z Wawy to nie omieszkałam podjechac do Pana i pokazać mu taki worek "nieprodukowanego" podłoża.... zbladł
monitka 20:30, 23 sty 2013

Zeta uśmiechnij się może tutaj w sprawie werbeny