Santoliny szukaj w Jurajskim
A przetacznik siwy rzeczywiście by pasował, tylko on u mnie to miał 20 cm razem z kłosem.
Jest brunera srebrna rzeczywiście, mam taką u siebie. Tu na zdjęciu może nie do końca dobrze widać, ale to co szare - naprawdę jest srebrne. https://www.ogrodowisko.pl/watek/1890-w-gaszczu-u-tess?page=620
Ale - jak słusznie zauważyła Ania - ona musi mieć cień. A ta Twoja rabata to chyba słoneczna?
A santolina jest świetna. Widziałam ją w ub. roku w Obi.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Śledzę co w końcu wydumacie, bo ja nie mm czasu na myślenie..
Do tegostopnia, że poszłam rozrabiać gnojówke z pokrzyw.. bez rękawiczek.. w dodatku przelałąm wodę i oblałam się cała, i śmierdzę jak szlag.... mycie i szorowanie nie pomaga... Dziś chyba śpiew chlewiku, bo mnie chłop do wyra nie wpuści..
Zaraz wrzucę zdjęćia tego co namodziłam.....dzisiaj.....Mała mi ja dzisiaj na nogi obornik sobie wylałam ...fatum jakieś czy co.....to sobie wyobraź ...mąż pewnie mnie wygoni do innego pokoju spać hahahahah