Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Martek 02:34, 23 sie 2012

Mala_Mi 07:28, 23 sie 2012

Wreszcie wątek zasługuje na swoją nazwę.... brakowało mi tych kolorowych rabat na piśmie obrazkowym....
Pszczelarnia 08:21, 23 sie 2012

Jak raz za późno wykopałam dalie, to też źle mi się przechowywały (najtrwalsze okazały się bordowa pomponiasta i miodowa rurkowa). Zawsze owijam warstwami gazet i do skrzynki drewnianej do piwnicy.
Ewa 08:39, 23 sie 2012

Martus śle Ci pozdrowienia z rana
Martek 12:48, 23 sie 2012

asc napisał(a)
Wreszcie wątek zasługuje na swoją nazwę.... brakowało mi tych kolorowych rabat na piśmie obrazkowym....

Na wyrost pochwały ,ale dziękuję )))))Może dziś jakieś zdjęcia zrobię
Mam sunię w trakcie operacji i myśli niespokojne ...
Martek 12:50, 23 sie 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Jak raz za późno wykopałam dalie, to też źle mi się przechowywały (najtrwalsze okazały się bordowa pomponiasta i miodowa rurkowa). Zawsze owijam warstwami gazet i do skrzynki drewnianej do piwnicy.

U mnie są w pudełkach kartonowych,często nawet nie okryte
Gazeta zawsze dobrze robiła za onuce ))))))))To jest dobry sposób.Wolę też wióry chyba od piasku,ale piasek też spełni dobrze rolę
Martek 12:51, 23 sie 2012

Ewa napisał(a)
Martus śle Ci pozdrowienia z rana

Dziękuję i ja pozdrawiam Ewo
betysia 12:56, 23 sie 2012

o matuniu...jakiez dalie, jakiez roze, jakiez gozdziczki !!!!!!
ja w tym roku posadzilam biale dalie ale na razie tylko krzaki buuuu, no moze sie rozkreca do jesieni !!!!
roze pierwsza klasa i gozdziki....no wlasnie mialam w tym roku sie pokusic i jakos... chyba normalnie o nich zapomnialam....
pozdrawiam i buziaki zostawiam !!!!
Martek 13:08, 23 sie 2012

betysia napisał(a)
o matuniu...jakiez dalie, jakiez roze, jakiez gozdziczki !!!!!!
ja w tym roku posadzilam biale dalie ale na razie tylko krzaki buuuu, no moze sie rozkreca do jesieni !!!!
roze pierwsza klasa i gozdziki....no wlasnie mialam w tym roku sie pokusic i jakos... chyba normalnie o nich zapomnialam....
pozdrawiam i buziaki zostawiam !!!!

Witaj Betysiu
Goździki miały być posadzone w okolicach mojej "różanki",ale tam posadziłam nowe lawendy i jakoś zabrakło miejsca,żeby nie wyrzucić siewek posadziłam na rabacie,która się dopiero tworzy i jest tu taka mieszanka cynii małych z goździkami )))))))

Mam taką białą dalię,która dopiero tworzy pąki,a kupiłam w tym roku 3 karpy bo straciłam swoje tamtego lata - zgniły .Bądź dobrej myśli może coś się wykluje z twojej
an_tre 13:11, 23 sie 2012

Cześć Martek miłego dnia
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies