Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

barbara_kraj... 22:24, 20 sie 2012

Martek napisał(a)

(...) ja kombinuję z 10 lat i pewnie tak już zostanie na kombinowaniu ))))))))))

Uśmiecham się, bo ja mam tak samo!
I co zabawne, że czuję się tak, jakby już wszystko zostało zrobione!
Najgorsze to to, że później mam żal do samej siebie za brak konkretów

P.s. bywam tu często ale brak czasu mnie gnębi i śladu nie zostawiam

Basiu najważniejsze to chwytać i delektować się wiosną ,latem i pozostałymi porami roku.
Nie męczyć się detalami,które w wypadku flory są niepotrzebne.Przyroda potrafi sama się zaaranżować i bez naszej ręki stworzyć własny wizerunek
Kiedy wkopujemy hortensję pokrzywa wyciąga szyję i myśli ja byłam tu pierwsza itd...
Lejemy asfalt,a przez pękającą smołę przebija się trawa więc dajmy sobie na luz Basiu ...

Dziękuję,że zaglądasz Barbaro jesteś taką szklanką wody dla mojego wątku
Pozdrawiam serdecznie

Wzniosłe myśli, Marto, więc po cóż tu jesteśmy, w jakim celu ciągle o coś zabiegamy? Poprawiamy tę przyrodę nieustannie, albo ją psujemy...
A ona i tak swoje wie... i pokory nas uczy!
Cóż, ludźmi jesteśmy a ludzie wciąż nowym zadowalać się muszą i jakby przy okazji przyrodą się delektują Oczywiście z wyjątkami...

Pozdrawiam również i nie mniej serdecznie
Bogdzia 22:33, 20 sie 2012

Witaj Martuś późną porą (jak dla mnie bo wiem że dla Ciebie nie). Na filozoficzne rozmowy Wam zeszło. Czasem i tak pogadac trzeba.Pozdrawiam serdecznie.
Mala_Mi 23:21, 20 sie 2012

Może i filozoficzne.. ale bardzo życiowe i prawdziwe
Martek 02:53, 21 sie 2012

Bogdzia napisał(a)
Witaj Martuś późną porą (jak dla mnie bo wiem że dla Ciebie nie). Na filozoficzne rozmowy Wam zeszło. Czasem i tak pogadac trzeba.Pozdrawiam serdecznie.

Kolejna szklanka wody ...))))))
Martek 02:54, 21 sie 2012

asc napisał(a)
Może i filozoficzne.. ale bardzo życiowe i prawdziwe

...i następna to miłe

Może dzięki temu nie zwiędnie wątek )))))))))))
Martek 02:57, 21 sie 2012

U mnie właśnie przez chwile padało .Nie śpię nie dlatego,że jestem Sową,ale dla tego,że czasami ktoś chce ze mną lub ja z kimś porozmawiać .
W nocy jest spokojnie i można skupić się tylko na "rozmowie"

Czasami jak widzę piękne niebo nocą to myślę sobie,że dla takiej chwili warto zarwać nockę To taka dygresja ))))))))

Życzę miłego,dobrego i pogodnego wtorkuWszystkim ma się rozumieć bez wyjątku !
Mala_Mi 14:13, 21 sie 2012

Marta... ja gwiazdy to mogę oglądać o 22..23... a potem to najchętniej bym marzyła o gwiazdach w śnie.... zarywam nocki od końca maja.... I marzę by wreszcie pospać do 8 rano i położyc sie przed 23.... Zero romantyzmu.....
Dawaj jakie fotki.. to wątek nabierze rozpędu.... bo filozoficznie to najlepiej sie gada prywatnie, a nie na forum .. przynajmniej ja tak wolę.......

A tak w kwestii nocnej.... wczoraj siedząc na tarasie... pomyślałąm sobie, że nikt nie wspomniał o moim oświetleniu nocnym ogrodu.... a mi to sie chyba najbardziej podoba.... oczywiscie motwa o tych co zostali się na drugi dzień....... I to taka filozofia..każdy filozofuje na inne tematy Ale moze dzięki temu jest zdecydowanie ciekawiej.....
justi 16:27, 21 sie 2012

Martuś podziwiam Cię za te noce nieprzespane. Ale to fakt bo wtedy mozna sie jakoś lepiej skupić........bo w dzień np. się palą naleśniki..... już drugi...ech
Milka 16:32, 21 sie 2012

Martuś, pozdrawiam
dawaj fota, na rozmowy masz czas w nocy, fakt, najlepiej się człowiek wycisza, chyba, że u mnie co chwilę mój mnie woła i guzik z wyciszenia
Martek 01:00, 22 sie 2012

irena_milek napisał(a)
Martuś, pozdrawiam
dawaj fota, na rozmowy masz czas w nocy, fakt, najlepiej się człowiek wycisza, chyba, że u mnie co chwilę mój mnie woła i guzik z wyciszenia

A mojego 4 dni nie było to gaworzyłam po nocach )))))))