No właśnie przepraszam za tekst z góry wrażliwych
Siedzę na fotelu i gdyby tu był w...tor działał by na stówę bez zasilania )))))))
Leją drugą połowę jezdni to już 3 warstwa i domyślam się ostania
Oczywiście towarzyszy temu trzęsienie ziemi
Przywitam się tylko i lecę się szykować do przychodni no może ze skrzywienia zajrzę na jakiś wątek chyba do Anulii mam słowo
mam nadzieje ze wizyta w przychodni....UDANA!!!!!!!!!!!!!
cudniastego weekendu, szybkiego zakonczenia prac budowlanych na drodze....i samych radosci !!!!!!!
buziam mocno!!!!!
Siedzę na fotelu i gdyby tu był w...tor działał by na stówę bez zasilania )))))))
Przywitam się tylko i lecę się szykować do przychodni no może ze skrzywienia zajrzę na jakiś wątek chyba do Anulii mam słowo
Na razie kochani
Martek, usmialam sie do lez.... Ten wi...tor bez zasilania, hahahahahahaha. No to masz wesolo
Kupuje ten tekst i nie zawaham sie go uzyc
Nie lataj za nisko, uwazaj na dachy I daj czadu w przychodni!!!!
mam nadzieje ze wizyta w przychodni....UDANA!!!!!!!!!!!!!
cudniastego weekendu, szybkiego zakonczenia prac budowlanych na drodze....i samych radosci !!!!!!!
buziam mocno!!!!!
Czy w przychodni może być coś udane ...?
Dziś w "Pytaniu na śniadanie był jakiś Indyjski lekarz czy znachor.Nazwy metody nie powtórzę,ale oznaczała zapobiegać ,nie dopuszczać do chorób.Czyli prosto mówiąc dbać o pacjenta ,żeby nie zachorował ,a nie zajmować się już ratowaniem życia czy kompleksowym leczeniem przewlekłej choroby.
Uważam,że ta metoda powinna dotyczyć i zach.metod ,ale wiem,że to między bajki włożyć...
Oni poszukują słabych punktów lub po prostu mówią co należy jeść,a czego nie w jakiej ilości,proponują ziołolecznictwo,ale również i leki itd. poznają pacjenta od stóp do głowy.
Ja miałam trudności ze zdobyciem prostego skierowania na badanie krwi w wieku lat 40 !
Sto pytań do...za nim w końcu dostałam.
Myślałam,że sam wiek jest furtką ,żeby sprawdzić czy wszystko jest ok...?
Betysiu,a jak ty radzisz sobie w tej sferze medycyny tam.Przylatujesz do nas czy świetnie czujesz się pod francuską banderą ???
Na razie kochani
Martek, usmialam sie do lez.... Ten wi...tor bez zasilania, hahahahahahaha. No to masz wesolo
Kupuje ten tekst i nie zawaham sie go uzyc
Nie lataj za nisko, uwazaj na dachy I daj czadu w przychodni!!!!
Pozdrawiam
Czadu nie dałam,ale powinnam ,szczerze powinnam raz,a dobrze zjechać
Pozdrawiam