Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Martek 13:00, 05 lis 2012

Richie napisał(a)
Martra, ale się romantycznie i pięknie porobiło

To napisz jak kochasz to co robisz Richie ,albo napisz ,że tylko milczeniem oddasz tą miłość do swojej pasji
Martek 13:07, 05 lis 2012

hanka_andrus napisał(a)
Szczególnie rozmowa z drugim człowiekiem,o przyszłym wyobrażeniu wiosennym....bezcenna.
Ale skąd brać od ręki takiego,kto nie widząc ,uwierzy ,że będzie pięknie?
Sadziłam dziś tulipany, i teraz wyobrażam,że już zaczęły wypuszczać korzonki.....
A kwiatki dla nas....... juz niedługo!

Masz rację Haniu nawet dwie.
Przychodzi taki czas w człowieku,że chciałby w końcu podzielić się swoimi małymi ,większymi radościami z inną osobą .Przypuszczam,że z taką" naiwnością dziecka "jest nas tu sporo pasjonatów na forum.
I tak cieszymy oczy ogrodami innych i rośnie w nas uczucie spełnienia kiedy ktoś zauważa piękno w naszych zakątkach i kwiatach.
Od razu inaczej robi się w okolicy spracowanych rąk ...

Druga racja kwiatki dla nas zakwitną niedługo jestem przekonana,że bez "..."

Milka 14:09, 05 lis 2012

Martek napisał(a)
Nie wiem czy Wy też tak macie ...?
Uwielbiam ten moment kiedy do rozpulchnionej pazurkami ziemi wkładam cebule tulipanów,a potem ręką okrywam je do zimowego spoczynku.Mogę tak trzymać w dłoni ziemię jak dziecko,które bawi się piaskiem...
Na koniec uklepuję glebę i patrząc na "dzieło"z góry zaczyna we mnie rosnąć tęsknota za pierwszym powiewem wiosny ...
Wzdycham,na mojej twarzy pojawia się grymas radości z wykonanej pracy i nadziei ,że już za kilka miesięcy zobaczę znowu swoje kolorowe kwiaty

Napisane z miłości do konwersacji z drugim człowiekiem

pięknie napisane, szkoda, że nie było mnie obok i nie uwieczniłam tego grymasu szczęścia
Martek 14:17, 05 lis 2012

irena_milek napisał(a)

Nie wiem czy Wy też tak macie ...?
Uwielbiam ten moment kiedy do rozpulchnionej pazurkami ziemi wkładam cebule tulipanów,a potem ręką okrywam je do zimowego spoczynku.Mogę tak trzymać w dłoni ziemię jak dziecko,które bawi się piaskiem...
Na koniec uklepuję glebę i patrząc na "dzieło"z góry zaczyna we mnie rosnąć tęsknota za pierwszym powiewem wiosny ...
Wzdycham,na mojej twarzy pojawia się grymas radości z wykonanej pracy i nadziei ,że już za kilka miesięcy zobaczę znowu swoje kolorowe kwiaty

Napisane z miłości do konwersacji z drugim człowiekiem

pięknie napisane, szkoda, że nie było mnie obok i nie uwieczniłam tego grymasu szczęścia

Oj grymas byłby wtedy jeszcze mocniejszy na widok Fotografki
Martek 14:18, 05 lis 2012

Pewnie nie wierzysz,że potrafię mieć taką plastyczną twarz Miła ...?)))))))))))))))))))))))))))
Richie 14:34, 05 lis 2012

Martek napisał(a)

To napisz jak kochasz to co robisz Richie ,albo napisz ,że tylko milczeniem oddasz tą miłość do swojej pasji

Marta, kocham to co robię bo bez zaangażowania nie miałoby to sensu a milczenie? no cóż, mnie to nie dotyczy...wolę rozmawiać
boguslaw_r_ 15:40, 05 lis 2012

Pozdrawiam.
Milka 15:46, 05 lis 2012

Martek napisał(a)
Pewnie nie wierzysz,że potrafię mieć taką plastyczną twarz Miła ...?)))))))))))))))))))))))))))

wierzę!!! szkoda i tak, ze nie byłam w tym momencie, bo pięknie to napisałaś
ale wiesz, że do was to teraz rzut beretem, wszystko jest możliwe i to też jest wspaniałę
Martek 00:20, 06 lis 2012

Richie napisał(a)

Marta, kocham to co robię bo bez zaangażowania nie miałoby to sensu a milczenie? no cóż, mnie to nie dotyczy...wolę rozmawiać

Widać,że kochasz,ale rozmawiać z ludźmi też fajna sprawa zwłaszcza kiedy jest wspólny temat
Martek 00:21, 06 lis 2012

boguslaw_r_ napisał(a)
Pozdrawiam.

Bogusławie i wzajemnie