O rany, nadal dyskusja! same ważne sprawy, każdy pogląd inny i każdy ma rację, a jak jej nie ma , to też ma rację!
pozdrawiam zapracowaną kobietę, ale radzę..daj sobie trochę luzu leniuchowanie też jest wpisane w nasza naturę, popatrz na zwierzaki
buziam Marta
Rozleniwiona szarlotką, kawą i szczęśliwa z wizyty córki z moimi wnukami..... zaczynam wieczór z O.
Zaglądam do Martusi, trzeba ją trochę pogłaskać, bo rano tośmy jak kruki na nią...i Hanusia też.
Wybacz ,Marto,
działasz zgodnie ze swoją logiką,i nam nic do tego......
Ściskam, buziaczki ślę.....i miłego wieczoru z nami,albo i bez nas.....hej!
Martek, Zielona Ogrodniczko - buziolek ślę i na wszelki wypadek nic nie napiszę
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Bardzo lubię obserwować zwierzaki i wiele ludzi powinno zacząć się im przyglądać.
Ja wcale nie spodziewałam się i nie oczekiwałam takiego odzewu .Każdy pisał co chciał nawet jak nie na temat )))))))))))))))))))))))))))))
Bo temat "prasowania koszul"był już co najmniej 3 razy poruszany )))))))))))))
Napisałaś jedno kluczowe zdanie i nikt nie zaczaił może Zbyszek
Nie chciałam dyskusji.Czasami jest tak,że lepiej " zakląć "na forum niż zwierzyć się znajomym i tyle.
Przecież wiesz,że jak chcę pogadać poważnie,a nie "wzdychać" to piszę do Ciebie
Jest jednak mi miło,że dzięki tematowi wątek posuwa się i żyje może kiedyś dojdę do fanfar 1000-ej strony )))))))))))))))
Logika ,moja logika .Każdy działa tak jak chce,może jakie ma warunki itp. Na to składa się wiele czynników niektóre trudno często przewidzieć .