U nas są kołpaczki, kozaki, prawuski, kurki, ale nie mogę jechać majstrów pilnuję Zbyszek jak ja tęsknię za takim wieczorkiem z ogniskiem, płonącym od zachodu słońca niebem i dobrą szklaneczką dzięki za to zdjęcie
fajnie czyli można coś pomodzić samemu, ja teraz kupuję buk fountain purpurea i świerk inversa i niestety już nic nie wcisnę nie chcę robić sobie "śmietnika" z ogródeczka bo co za dużo to nie zdrowo, muszę to przemyśleć bo juz niektóre rzeczy wykopuję bo chcę nowe i brak i miejsca a dziłkę mam dopiero 2,5 roku jestem strasznie niecierpliwa a to zła cecha ogrodnika, twój ciekawy czekam na efekty zaglądam do ciebie codziennie bo tak mi imponują twoje nasadzenia że nie mogę się napatrzeć-przepiękne!! pozdrawiam cieplutko i dziękuję za info.
Natalia kłujacy czyli picea pungens lub potocznie "srebrny" choć często jest zielony bo to są siewki
jeżeli chcesz mieć wąskie wysokie cudo to szukaj świerk Glauca Pendula
tak dlatego właśnie będę kupować świerk inversa, w szkółce mają mi załatwiać większy okaz ale właśnie zastanawiałam się czy glauca pendula nie jest ładniejszy, jak myslisz?
Natalia zdecydowanie ładniejszy !!!!! i nie wymaga prostowania (tylko na początku)
Inversa należy do kanonów ogrodowych a Glaca Pendula to perełka jeszcze rzadko spotykana