Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gdzieś na końcu świata...

Gdzieś na końcu świata...

gierczusia 21:40, 30 sty 2013

Nooo Gosinko to widzę ,że przerwa techniczna i to z musu była ale Ty się nie martw .. Tu tyle osób
będzie za Ciebie trzymała kciuki ,że na bank znasz na 5 ... Ale , co ja pinkolę za głupoty ... Na szóstkę !!!

Gdybyś miała być kosmetologiem to ja na botoks pierwsza buziam
gierczusia 21:42, 30 sty 2013

Aaaa i Te , które dopiero zaczynają z ogrodem zachęcam do zakopania od rynien zbiorników pod ziemią na deszczówkę ... To bardzo duźe ograniczenie kosztów wody do ewentualnego podlewania ... Moźna kuknąć do mnie , tam są pokazane zbiorniki ( jak kogoś to zainteresuje ) Miłego wieczorku
GosiaJoanna 21:52, 30 sty 2013

Lecę Elllu popatrzeć ...spoko darmowe zabiegi gwarantowane
GosiaJoanna 21:58, 30 sty 2013

gierczusia napisał(a)
Aaaa i Te , które dopiero zaczynają z ogrodem zachęcam do zakopania od rynien zbiorników pod ziemią na deszczówkę ... To bardzo duźe ograniczenie kosztów wody do ewentualnego podlewania ... Moźna kuknąć do mnie , tam są pokazane zbiorniki ( jak kogoś to zainteresuje ) Miłego wieczorku

My zrobiliśmy inny myk z deszczówką, od rynien poprowadzone są dreny które odwadniają nam działeczkę ale dren podłączylismy do studni i mamy duuuuuuuuuuuuużo wody do podlewania oraz sucho na działeczce
Madziarzeszow 22:14, 30 sty 2013

Witam ,
widzę ,że również zaczęłaś przygodę z ogrodem ....
jeśli chodzi o kostrzewę siną to ja na wiosnę w tamtym roku posiałam i pięknie zeszła, a teraz cieszy oczy w ogrodzie.....
i jeszcze koleżanka po fachu czyli kosmetyczka? pozdrawiam gorąco
Gosiniak 22:18, 30 sty 2013

Hiacyncik rośnie, naumiana jesteś, internet naprawiony, żyć nie umierać
A ja nie wpadłam na pomysł zbierania deszczówki
GosiaJoanna 22:21, 30 sty 2013

Hej Madziu dzięki za wizytę oj dałaś mi nadzieję że kostrzewka wyrośnie hihihi dzieki

A no prawie kosmetolog heheh ja to chyba uzależniona od nauki... tak twierdzi mój Żon heheh. Póki co to jestem po aministracji samorządowej a dorabiam szyciem i upiększaniem Pań buziol
GosiaJoanna 22:24, 30 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Hiacyncik rośnie, naumiana jesteś, internet naprawiony, żyć nie umierać
A ja nie wpadłam na pomysł zbierania deszczówki

Ta studnia na naszej działce to jak los na loterii heheh odwadnia nam działkę, pózniej na ironię podlewam ją ogród a najwazniejsze jest to jak mamy awarię prądu to automatyczne nie ma wody...MASAKRA nawet nie ma czym kupke spłukać w WC ale my mamy studnie hehehe więc jest OK
Madziarzeszow 22:27, 30 sty 2013

Wyrośnie na pewno i ozdobi twój również ogródek.
ja pracuję w tym zawodzie już kilka lat
pozdrawiam
Gosiniak 22:39, 30 sty 2013

No tak te awarie prądu, u mnie to normalka, większy wiatr, trochę deszczu i pół dnia bez prądu, nie spieszą się tu z naprawą, ja nie przyzwyczajona, bo w mieście, to zawsze ostrzeżenie było, a jak po burzy zabrakło to rzadkość była i zaraz naprawiali.
Ale ja i tak kocham burze, nawet jeśli grozi to odcięciem prądu, teraz mi się przypomniało- jak leżę na leżaczku i błyska się- niesamowite zjawisko z dreszczykiem emocji- ale musi Żon być w domciu, bo inaczej to dawno bym pod łóżko myk zrobiła i trzęsła się jak galareta razem z moją dwójką księżniczek