Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gdzieś na końcu świata...

Gdzieś na końcu świata...

gierczusia 19:19, 18 mar 2013

Gośku .. Ja pytanie mam .. Czy u Ciebie tam nie ma jakiegoś targu , czy coś w tym stylu , gdzie ci Białorusini handlują ???.. Bo tak czytam o tych preparatach na opuchlaki i wychodzi na to ,że kiedyś były skuteczne środki , tylko unia je u nas wycofała.. Prawdopodobnie na terenach okołorosyjskich można jeszcze te środki normalnie dostać , bo tam macki unijne jeszcze nie sięgają ..rozglądniesz się ??plizzzz
Gosiniak 19:34, 18 mar 2013

O to ja też bym była bardzo zainteresowana, gdzieś ty Ela to wyczytała?
GosiaJoanna 19:44, 18 mar 2013

gierczusia napisał(a)
Gośku .. Ja pytanie mam .. Czy u Ciebie tam nie ma jakiegoś targu , czy coś w tym stylu , gdzie ci Białorusini handlują ???.. Bo tak czytam o tych preparatach na opuchlaki i wychodzi na to ,że kiedyś były skuteczne środki , tylko unia je u nas wycofała.. Prawdopodobnie na terenach okołorosyjskich można jeszcze te środki normalnie dostać , bo tam macki unijne jeszcze nie sięgają ..rozglądniesz się ??plizzzz

Tylko nazwa by sie przydała preparatu, ogólnie mogę się rozejrzeć ponieważ mam wizę na Białoruś i jeżdzę tam dośc często dokładnie do Brześcia A Bialorusi u nas nie handlują tylko kupują hehehe
monitka 20:18, 18 mar 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Boćku jak znasz jeszcze jakieś dobre książki to pisz

Ja nie bociuś ale polecam Filary ziemi Folletta, Rękę fatimy i Katedrę w Barcelonie Falconesa.

Pozdrawiam Gosiu
gierczusia 20:58, 18 mar 2013

GosiaJoanna napisał(a)

Tylko nazwa by sie przydała preparatu, ogólnie mogę się rozejrzeć ponieważ mam wizę na Białoruś i jeżdzę tam dośc często dokładnie do Brześcia A Bialorusi u nas nie handlują tylko kupują hehehe

Służę ... Basudin lub diazinon .. Podobno śmiertelnie skuteczne ... Gdyby to nie był kłopot to ja jestem chętna
gierczusia 20:58, 18 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
O to ja też bym była bardzo zainteresowana, gdzieś ty Ela to wyczytała?

Robię doktorat z opuchlaków ...
baraga1904 21:00, 18 mar 2013

...że tak się wtrącę...dobre te preparaty? skuteczne i jaka cena? studiujemy na tym samym wydziale Elu....
GosiaJoanna 21:07, 18 mar 2013

monitka napisał(a)

Ja nie bociuś ale polecam Filary ziemi Folletta, Rękę fatimy i Katedrę w Barcelonie Falconesa.

Pozdrawiam Gosiu

Dzięki...Filary ziemi oglądałam serial i bardzi mi sie podobał...oj lubie taką tematykę. Imię róży Umerto Eco po prostu koffam
GosiaJoanna 21:08, 18 mar 2013

gierczusia napisał(a)

Służę ... Basudin lub diazinon .. Podobno śmiertelnie skuteczne ... Gdyby to nie był kłopot to ja jestem chętna

Ok poszukam i jak będzie zakupię tego killera
baraga1904 21:10, 18 mar 2013

GosiaJoanna napisał(a)

Ok poszukam i jak będzie zakupię tego killera

...a da się wwieźć do Polski...bo to chemia i zakazana? pytam bo też bym poprosiła...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies