Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W cieniu - zacieniona

W cieniu - zacieniona

bogumila 14:23, 31 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Bogusiu przyslałabym ci troszkę ciepełka ale pewno nie doleci bo na Mazowszu tyż mrozi Posyłam za to gorące pozdrowienia
Dziękuję....za oknem dmie i słychać huczący wiatr...a u nas zawsze było cieplej....
boguslawa_ma... 15:42, 31 sty 2014

bogumila_bienko napisał(a)
Następne w kolejce ustawiają sią drobne irysy.
Na pierwszym planie Blue Magic...za nim Purple Gem.
Jesienią dosadziłam więcej...do towarzystwa dostała je runianka.Myślę,ze dobrze będzie im razem.

Ja też jesienią dosadziłam,ale one szybko znikają a ja potem coś kope i często padają ofiarą mojej kopaczki
Zapisałam do zeszytu te lilie jak będzie więcej to podziele się z tobą bo nie pamiętam ile ich mam,a nasionka mogę też ci posłać
bogumila 15:49, 31 sty 2014

boguslawa_madejska napisał(a)

Ja też jesienią dosadziłam,ale one szybko znikają a ja potem coś kope i często padają ofiarą mojej kopaczki
Zapisałam do zeszytu te lilie jak będzie więcej to podziele się z tobą bo nie pamiętam ile ich mam,a nasionka mogę też ci posłać
Już się cieszę...to taki sentyment z dzieciństwa...
iryski wsadziłam pod krzak azalii i w runiankę...tam na pewno będą bezpieczne.
annawu 16:25, 31 sty 2014

Pstrokate prześledziłam, imponująca ilość O dziwo runianki jeszcze nie mam i wiele jeszcze innych okazów u mnie niet, co u siebie masz.
bogumila 16:29, 31 sty 2014

annawu napisał(a)
Pstrokate prześledziłam, imponująca ilość O dziwo runianki jeszcze nie mam i wiele jeszcze innych okazów u mnie niet, co u siebie masz.
Aniu...niemożliwe...myślałam,że u Ciebie jest wszystko.Wydaje mi się,że O., daje nam szansę poznawania roślin...i prowokuje nas do "chciejstw".
annawu 16:45, 31 sty 2014

bogumila_bienko napisał(a)
Aniu...niemożliwe...myślałam,że u Ciebie jest wszystko.Wydaje mi się,że O., daje nam szansę poznawania roślin...i prowokuje nas do "chciejstw".

Z tą prowokacją to strzeliłaś w dziesiątkę, póki nie weszłam w sieć internetu musiały starczyć czasopisma a to już nie to samo
monteverde 16:45, 31 sty 2014

Bogusiu obejrzałam Twoje pstrokatki, ten listek z różowych obrzeżeniem to? wszystkie roślinki ładne
hanka_andrus 16:46, 31 sty 2014

Oj, prowokuje! Nie da się ukryć! Jak tu nie nabyć jakiegoś badylka, jak wszyscy zachwalają!
Zimno, zimno, ale już Nadzieja ciepło śle znad Atlantyku. Może już to ciepło zostanie?
Chciałoby się.
Zostawiam gorące pozdrowienia.
bogumila 17:22, 31 sty 2014

annawu napisał(a)

Z tą prowokacją to strzeliłaś w dziesiątkę, póki nie weszłam w sieć internetu musiały starczyć czasopisma a to już nie to samo
Czasopisma poszły w kąt...chyba,ze jakaś interesująca książka...na nią zawsze znajdę czas.
bogumila 17:26, 31 sty 2014

monteverde napisał(a)
Bogusiu obejrzałam Twoje pstrokatki, ten listek z różowych obrzeżeniem to? wszystkie roślinki ładne
Aniu...ten?
To komarowiec trochę się przemroził...