Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W cieniu - zacieniona

W cieniu - zacieniona

Mirka 20:25, 24 maj 2017

Współczuję strat Bogusiu.Na pogodę nie mamy wpływu niestety.Ja w 2015 miałam spore straty szczególnie w hortensjach ale to z powodu suszy jaka była latem.Trzymaj się.
bogumila 20:42, 24 maj 2017

Ewa777 napisał(a)
Bogusiu, aż się wierzyć nie chce, że tak blisko mnie taka powódź dzisiaj była U mnie susza i nic nie zapowiada deszczu, a u Ciebie grad i oberwanie chmury. Szkoda roślinek, ale tak tragicznie wygląda to na razie. Za kilka dni pozbieraja się i pięknie Ci będą rosły Słoneczka teraz życzę [/quote
Wypadało się u nas i dla Ciebie już nic nie zostało...Gdynia tez sucha...Pozalewane piwnice,powyłamywane drzewa ...strażacy mieli pełne ręce roboty...
bogumila 20:45, 24 maj 2017

an_tre napisał(a)
Dobrze zrobiłaś, że wróciłaś do domu, trzeba ochłonąć, przez ten czas przyroda nadrobi trochę straty i wtedy ocenisz co ci zakwitnie.
U nas też nie jest źle, deszcz padał cały dzień ale spokojny i równy, teraz mży.
...jutro zostanę w domu...a potem muszę zająć się usuwaniem strat...sekator do ręki i do pracy.
bogumila 20:47, 24 maj 2017

Mirka napisał(a)
Współczuję strat Bogusiu.Na pogodę nie mamy wpływu niestety.Ja w 2015 miałam spore straty szczególnie w hortensjach ale to z powodu suszy jaka była latem.Trzymaj się.
Z suszą sobie poradzę...ale z takimi anomaliami nie.Trzeba czasu i siły,żeby to ogarnąć.
Anabell 20:49, 24 maj 2017

Bogusiu ojejku to straszne co się wydarzyło, jak rozumiem ile strachu, żalu do losu przeżyłaś.
Coś mi się kojarzy że już kiedyś miałaś podobnie.
Jeszcze początek lata to roślinki duże poradzą sobie, gorzej z tymi małymi.
gobasia 20:51, 24 maj 2017

O ja nie mogę !! taka ulewa i grad jeszcze na dokładkę
strasznie mi przykro u mnie znowu susza jak na pustyni i ani kropli deszczu...
bogumila 20:53, 24 maj 2017

Anabell napisał(a)
Bogusiu ojejku to straszne co się wydarzyło, jak rozumiem ile strachu, żalu do losu przeżyłaś.
Coś mi się kojarzy że już kiedyś miałaś podobnie.
Jeszcze początek lata to roślinki duże poradzą sobie, gorzej z tymi małymi.

Najbardziej żal mi hortek i clematisów...moich ulubionych.Miałam kiedyś podobne zdarzenie...ale nie w takim stopniu.Chodnikami płynęły rzeki...i jeszcze te gradowe burze...a ja się tak boję.
bogumila 20:56, 24 maj 2017

gobasia napisał(a)
O ja nie mogę !! taka ulewa i grad jeszcze na dokładkę
strasznie mi przykro u mnie znowu susza jak na pustyni i ani kropli deszczu...
...tego nie możemy przewidzieć,co będzie za chwilę...zrobiło się ciemno ,jezioro czarne i oberwanie chmury.Na dodatek byłam sama na Z. Wróciliśmy do Gdyni a tu nikt o deszczu nie słyszał...
Zana 20:57, 24 maj 2017

O rany jaki kataklizm. Bardzo Ci współczuję, człowiek tyle serca wkłada w ogród, a tu w jeden dzień tyle strat. Masakra.
bogumila 21:08, 24 maj 2017

Zana napisał(a)
O rany jaki kataklizm. Bardzo Ci współczuję, człowiek tyle serca wkłada w ogród, a tu w jeden dzień tyle strat. Masakra.

W tym roku muszę zapomnieć o kwitnących...