Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W cieniu - zacieniona

W cieniu - zacieniona

Diana 23:32, 30 maj 2012

Oj będę często zaglądała, jestem pod ogromnym wrażeniem tych wszystkich roślin, kwiatków poprostu wszystkiego.Pani ma naprawde rękę do kwiatów !!!!!!!! Będę kierowała do Pani wiele pytań....chciałabym mieć takie zadbane kwiaty w domu i na ogrodzie
bogumila 23:38, 30 maj 2012

Diana napisał(a)
Oj będę często zaglądała, jestem pod ogromnym wrażeniem tych wszystkich roślin, kwiatków poprostu wszystkiego.Pani ma naprawde rękę do kwiatów !!!!!!!! Będę kierowała do Pani wiele pytań....chciałabym mieć takie zadbane kwiaty w domu i na ogrodzie
Diano,jesteśmy wszystkie na "ty",na stopie koleżeńskiej...Cieszę się z odwiedzin i zapraszam częściej,jak tylko będę miała coś ciekawego do pokazania.Serdecznie pozdrawiam.
bogumila 09:08, 01 cze 2012

Zaczynają "królować" orliki.
popcorn 09:13, 01 cze 2012

Sliczne zdjecia Bogusiu robisz, cudnym roslinom. Bardzo ladny kolor maja te orliki fioletowe mam, te drugie

pozdrawiam!
bogumila 09:22, 01 cze 2012

popcarol napisał(a)
Sliczne zdjecia Bogusiu robisz, cudnym roslinom. Bardzo ladny kolor maja te orliki fioletowe mam, te drugie

pozdrawiam!
Te kolory pojawiły się najwcześniej ,czekam na inne,jeszcze w pąkach.Serdecznie pozdrawiam.
bogumila 09:48, 01 cze 2012

Lilie....trochę się nazbierało.Wczoraj policzyłam i mam 98 cebul - dwie nie zakwitną,jedną niechcący złamałam t...m.Zaglądanie do środeczka to niezła zabawa...w niektórych widać już kolory.
Diana 09:48, 01 cze 2012

orliki są na mojej liście zakupów Już nie mogę się doczekać ......... są śliczne
bogumila 10:00, 01 cze 2012

Diana napisał(a)
orliki są na mojej liście zakupów Już nie mogę się doczekać ......... są śliczne
Bardzo łatwo rozmnażają się przez siew,ale siewki są niejednorodne i kwitną dopiero w następnym roku,kupując gotową roślinkę w doniczce wiemy co mamy.Ich dodatkowym walorem jest to,że odstraszają ślimaki.Pozdrawiam.
bogumila 10:18, 01 cze 2012

Pierwsza lilia zakwitła w donicy.To maleńka Crimson Pixie-łodyżka ma zaledwie 10 cm,kwiat jest naturalnej wielkości. Pozostałe "porozstawiane po kątach" czekają na swoją kolej,żeby zabłyszczeć kolorami....
Milka 10:47, 01 cze 2012

bogumila_bienko napisał(a)

Bardzo łatwo rozmnażają się przez siew,ale siewki są niejednorodne i kwitną dopiero w następnym roku,kupując gotową roślinkę w doniczce wiemy co mamy.Ich dodatkowym walorem jest to,że odstraszają ślimaki.Pozdrawiam.

Tego Bogusiu nie wiedziałam, więc tym bardziej się cieszę, że i u mnie już rosną orliki, ale żeby ślimaki odstraszać...super
o mało mi szczęka nie opadła jak usłyszałam 98 lilii, ależ będzie wonnie jak zakwitną; uwielbiam lilie, za kwiat i zapach czekam zatem, jak zakwitną