Jak zaczęłam liczyć,to zdziwiłam się ogromnie,nie spodziewałam się,ze jest ich aż...tyle.Gdzie one się pomieściły??? Miejsca nie mam zbyt dużo,ale mają wyścielone pod nogami innymi kwiatami i dlatego nie zajmują dużo miejsca.dziękuję za odwiedziny w ten deszczowy i bardzo chłodny poranek,u nas tylko +7...zimnica i awaria lodówki wygoniła mnie z zacienionej i siedzę w domu.
Bogusiu,zaimponowałaś mi tą ilością lilii! Ja mam koło 20 sztuk.U Ciebie królują orliki,a ja moje już pościnałam,bo przekwitły.Zostawiłam tylko białego,żeby się rozsiał
Bogusiu,zaimponowałaś mi tą ilością lilii! Ja mam koło 20 sztuk.U Ciebie królują orliki,a ja moje już pościnałam,bo przekwitły.Zostawiłam tylko białego,żeby się rozsiał
Na białego czekam,też ma zakwitnąć.Muszę sprawdzić ile mam rodzajów lilii,już się pogubiłam.
Dużo tego u ciebie, co jedno to piękniejsze
czyli u was jeszcze zimniej; a lodówkę pewnie albo naprawic albo wywalić trzeba; dzis produkują sztucznie postarzone produkty, psują się i trzeba wywalać i nowe kupować i tak kręci się gospodarka wolnorynkowa