Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W cieniu - zacieniona

W cieniu - zacieniona

reni 11:45, 12 paź 2012

bogumila_bienko napisał(a)

super zakupy
Dziękuję..te zakupy to już poza planem....spontaniczne..w myśl zasady a może jeszcze coś wejdzie?

Haha.. ile ja takich spontanicznych zakupów miałam
bogumila 11:48, 12 paź 2012

reni napisał(a)

super zakupy
Dziękuję..te zakupy to już poza planem....spontaniczne..w myśl zasady a może jeszcze coś wejdzie?

Haha.. ile ja takich spontanicznych zakupów miałam
Takie zakupy są najciekawsze....Ja u Ciebie ...a Ty u mnie...
monteverde 12:36, 12 paź 2012

bogumila_bienko napisał(a)

Cześć Bogusiu, ten Pueblo ma kielich biały czy żółty? ja też lubię w ten sposób sobie poprawiać humor

Bogusiu ten PaperWhites nie można wkopywać na zimę bo cebulki zmarzną http://www.peternyssen.com/pl/bulbs/narcyzy-preparowane
Pueblo ma chyba kolor kremowy,nie jest czysto biały,ale to nic dokładnie nie wiadomo,te obrazki często mylą,muszę jeszcze gdzieś sprawdzić..Aniu,narcyzki mają już kiełki.Na opakowaniu piszą,że wkopać jesienią....i co mam teraz zrobić?????Brak okularów w sklepie{wyszłam na spacer} i niedoczytanie w domu....przecież to narcyzy...do głowy mi nie przyszło,że doniczkowe...a wystarczyło tylko dokładnie spojrzeć na etykietkę...niespodziewanie będą kwitły zimą.Fajnie.

Bogusiu wsadź do doniczki będziesz miała w domku bo przecież za 8 tyg., jest jeszcze u nas zima
bogumila 14:35, 12 paź 2012

monteverde napisał(a)

Cześć Bogusiu, ten Pueblo ma kielich biały czy żółty? ja też lubię w ten sposób sobie poprawiać humor

Bogusiu ten PaperWhites nie można wkopywać na zimę bo cebulki zmarzną http://www.peternyssen.com/pl/bulbs/narcyzy-preparowane
Pueblo ma chyba kolor kremowy,nie jest czysto biały,ale to nic dokładnie nie wiadomo,te obrazki często mylą,muszę jeszcze gdzieś sprawdzić..Aniu,narcyzki mają już kiełki.Na opakowaniu piszą,że wkopać jesienią....i co mam teraz zrobić?????Brak okularów w sklepie{wyszłam na spacer} i niedoczytanie w domu....przecież to narcyzy...do głowy mi nie przyszło,że doniczkowe...a wystarczyło tylko dokładnie spojrzeć na etykietkę...niespodziewanie będą kwitły zimą.Fajnie.

Bogusiu wsadź do doniczki będziesz miała w domku bo przecież za 8 tyg., jest jeszcze u nas zima
Aniu...już to zrobiłam i wystawiłam na balkon,niech się trochę ochłodzą,jak przymrozi to zabiorę do domu,będą na Święta,dziękuję Aniu...
Milka 14:45, 12 paź 2012

Bogusiu, jak pięknie dobrane zakupy, w super bieli, ach..będzie pachnąco wiosną i dobrze, że sobie przyjemność zrobiłaś
bogumila 14:50, 12 paź 2012

irena_milek napisał(a)
Bogusiu, jak pięknie dobrane zakupy, w super bieli, ach..będzie pachnąco wiosną i dobrze, że sobie przyjemność zrobiłaś
Irenko musimy zadbać o siebie,to takie malutkie chciejstwo....a cieszy.
Milka 15:03, 12 paź 2012

ja to już tylko takie chciejstwa mam, co aż mnie dziwi, inne poszły w odstawkę
bogumila 15:08, 12 paź 2012

irena_milek napisał(a)
ja to już tylko takie chciejstwa mam, co aż mnie dziwi, inne poszły w odstawkę
Teaz przyjdzie zima,to trochę zmienimy swoje upodobania i "odkurzymy"swoje inne zainteresowania,te które poszły w odstawkę...
Milka 15:09, 12 paź 2012

mam taką nadzieję, ale im więcej planuję, tym mniej realizuję, u mnie musi lecieć spontanicznie
bogumila 15:10, 12 paź 2012

irena_milek napisał(a)
mam taką nadzieję, ale im więcej planuję, tym mniej realizuję, u mnie musi lecieć spontanicznie
Ja konsekwentnie robię to co chcę......