Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

iwonaal 14:26, 07 lut 2014

Marto, zaraz cieplej.
Marta7 17:44, 11 lut 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Martus piekna zima u Ciebie A u nas nic sniegu nie bylo tej zimy z czego sie tez ciesze bo i chociaz nie bylo pracy z odsniezaniem, Gorzej z roslinkami bo mrozy ostatnio byly mocne. Teraz znowu mamy wiosne i bardzo slonecznie i cieplo juz tak wiosennie. Masrtus powiedz mii gdzie kupujesz w internecie kwiatki i roze i czy jestes zadowolnona z tyc zakupow. Nie kupowalam nigdy ale teraz to czego w szkolkach nie ma chce kupic jak przetacznik czy pustynnik, lilie martagony oraz roze, bo chciejstwo moje znowu szaleje a no i powojnik Kaski przeciez ale mam nadzieje ze wszystkich nie wykupili hahahaga po takiej reklamie Pozdrawiam serdecznie

Danusia powiem Ci szczerze że w wyborze firm wysyłkowych kieruję się instynktem,ulotną chwilą,momentem i prostym sposobem zamawiania i gdzie jest przesyłka za pobraniem-nie lubię wypełniać wszelkiego typu druków
A zamawiałam w E-clemantis,Sadzawka,Lilie Wodne,Rosarium,Starkl,Hyzop-i dopiero jak przyjdą przesyłki to będę Ci coś mogla powiedzieć-ale to już będzie za póżno.
Największą specjalistką w tej kwestii jest Ania Monte i jest na forum strona chyba w pogaduszkach, gdzie nasze koleżanki i koledzy doradzają i odradzają określone firmy.
U mnie chciejstwo szaleje rownież i to ze zdwojoną siłą-i znowu nie mam w tym określonego planu-ale to takie ekscytujące szukać miejsca dla nowego nabytku-a potem przesadzanie,rozsadzanie,przemienianie i tak w kóleczko i tyle pozytywnych emocjii
Pustynnika miałam jeden raz,ale nie doczekalam sie jego kwitnienia,potem mi zaginął-ale przyznam się że nie dbałam zbytnio o niego,wiem tylko że na spód gdy sie go sadzi nalezy mu dać piasku,jak Ci sie dobrze przyjmnie będziesz mieć prawdziwą ucztę dla oka-coś pięknego!A przetaczniki też piękna sprawa
Danusia pozdrawiam i miłych szaleństw zakupowych zyczę
Marta7 17:48, 11 lut 2014

Asia napisał(a)
Marta a hoooooooooooooooooj

Asia i ja ahooooooooooooooooooj wołam
Bardzo serdecznie pozdrawiam
iwonaal 17:49, 11 lut 2014

Odpukać też się jeszcze nie nacięłam. Kupowałam nawet szmaragdy po złotówce, małe i wszystkie się przyjęły, już są dość dorodne, graby na żywopłot też na allegro.
Marta7 17:51, 11 lut 2014

Maria667 napisał(a)
Witaj Marta!
Nie ma to jak letnie obrazki.
U mnie śnieg i mróz, chociaż już mniejszy.
Pozdrawiam serdecznie i byle do wiosny!

Marysiu jak miłaTwa wizytacieszę sie że zaglądlaś do mnie i bardzo serdecznie Cię pozdrawiam-byle do wiosny!
Marta7 17:55, 11 lut 2014

Rench napisał(a)
Hej ,hej Nareszcie u nas na plusie
Myślisz ,że to już wiosna idzie ?

Reniu mam taką nadzieję,ale ziemia jeszcze zamarznięta,ale na termometrach plusiki więc idzie ku dobremu Pozdrawiam serdecznie
Marta7 18:03, 11 lut 2014

an_tre napisał(a)

Martuś fajne spojrzenie lubię takie obrazy
miłego dnia

Aniu dzięki za miłe słowa
Pozdrawiam serdecznie A Twoje widoczki to dopiero obrazy!Kolorki które wyświetlalaś na swoim wątku chwytały za serce!
Marta7 18:07, 11 lut 2014

iwonaal napisał(a)
Marto, zaraz cieplej.

Iwonko no pewnie że cieplej,coraz cieplej i za niedługo uff jak gorąco będzie i będzie się działo,będzie zabawa od rana do wieczora! (w ogródkach naszych oczywiście)
Marta7 18:12, 11 lut 2014

iwonaal napisał(a)
Odpukać też się jeszcze nie nacięłam. Kupowałam nawet szmaragdy po złotówce, małe i wszystkie się przyjęły, już są dość dorodne, graby na żywopłot też na allegro.

Ja dopiero w tamtym roku pierwszy raz zamawiałam na internecie i też większych wpadek nie miałam -tylko takie małe-nie ten kolor np -no ale tragedii wtedy nie ma
Marta7 18:45, 11 lut 2014

Teraz zimową porą znowu odwiedzam sklepy z używanymi rzeczami zachodnimi i za śmieszne sumy kupuję różne rzeczy do ogrodka-są to najczęściej donice ale też i inne-czasami śmieszne rzeczy,np ten ptaszek który wydał mi się bardzo sympatyczny i świetnie pozuje do zdjęć

Albo ten grzybek-no mus się do niego uśmiechnąć