Dorotka tak zrobię, miałam dziś przy swoim oknie gdzie siedzę przy kompie. Zrobić stroik.
Tylko siedzę co dzień i wyszukuję pereł, maleńkich bombeczek i dodatków na dekoracje świąteczne. spisuję gdzie taniej, tylko i tak wyjdzie mi w 4 miejscach zamawiać.
Za porządki nie moge sie brać bo nie mam siły.
Tylko od komputera też głowa boli.
Wcześnie zabierasz się za przygotowania dekoracji świątecznych. Jeśli masz zamiar oklejać kulki styropianowe perełkami, to weź pod uwagę to, że będą one bardzo ciężkie. W jakim kierunku idziesz z dekoracjami zdradź jakieś szczegóły. U mnie z siłami też kiepsko, do pracy nie chodzę już ponad rok. Zmuszam się do działania, żeby nie opaść całkiem z sił. Na wiosnę planuję powrót do pracy więc ćwiczę w miarę możliwości, wzmacniam nogi, ręce i kręgosłup. Praca w ogródku to też pewien rodzaj aktywności fizycznej i co ważne dotlenienie organizmu.
Masz świetne pomysły Haniu
ja w tym roku już zaopatrzona jestem w stożki i mech , reszta to to co już miałam /styropianowe kule, wianki, wstążki, cekiny, koraliki/ i dobrze, że zakupy zrobiłam wcześniej (lato) bo teraz bym nie mogła - wyskoczyło mi kanałowe leczenie zęba, jak wczoraj usłyszałam koszty to już przestałam planować zakupy 'ozdób'...
koniecznie pokazuj jak coś stworzysz
Macham
wstawiam zaległe zdjęcia astrów bylinowych niskich, na 3 pierwszych zdjęciach każda inna nazwa dla mnie to wyglądają tak samo, różnią się nazwami, brałam astry z trzech różnych miejsc.
Te astry z ZP. dobrze że jeszcze inna nazwa ale wygląd inny.
i najładniejszy.