Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem

Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem

Pawlus 22:27, 30 lip 2014

Aniulka napisał(a)
Witaj
Naprawdę masz 22 lata? To takie niespotykane by tacy młodzi ludzie zajmowali się ogrodem.
Pięknie u Ciebie,masz sporo traw i hortensji.Przepiękne okazy.Rododendrony też zobaczyłam obsypane kwieciem.Wszystko rośnie na potęgę i zasługuje na jak największą pochwałę.A staw...o stawie mogę pomarzyć
Wypatrzyłam ogromny wiciokrzew Ja swoje dwa już wykopałam i dałam koleżance,reszta na razie zostawiona..
Widzę,że też masz pieski..i śliczny trawnik.U nas Sunia rządzi w ogrodzie,więc trawnik w nie najlepszej kondycji ...
No i zdjęcia...prześliczne.Możesz zdradzić jakim aparatem się posługujesz?
Niesamowite ujęcia
Pozdrawiam serdecznie

Dziękuję za takie miłe słowa. Bardzo budujące

Zawsze sobie obiecuję, że wiciokrzewa mam ostatni rok. I tak już minął 5
Wkurza mnie bo choruje i pełno mszyc na nim. Ten rok jest definitywnie jego ostatnim.

Trawniki po sobotnim deszczu pięknie się zregenerowały. Ale obecnie ponad 30 stopniowe upały znów go niszczą...Maraton z wężem czas zacząć.

Zdjęcia robię lustrzanką Canon 700d. Wszystko na razie na automacie, brakuje czasu na zabawę z manualnymi ustawieniami.
Pawlus 22:31, 30 lip 2014

Limki na patelni już białe.

A nad stawem dopiero w pączkach. Czy one zdążą zakwitnąć?

Na dzisiaj tyle. Muszę na spokojnie wziąć aparat i trochę więcej czasu poświęcić na zdjęcia. Może ładniejsze będą
22:48, 30 lip 2014
Ja też robię na automacie.Jakoś nie mogę rozgryźć w instrukcji obsługi co jest co Pawełku ja to nie to pokolenie co Twoje
W szkółce u nas widziałam przed wyjazdem prześliczne limki i zastanawiałam się czy kupić.Były po 32 zł w sporawych donicach i miały już mnóstwo kwiatostanów...i nie kupiłam i żałuje teraz Twoje są prześliczne..
Pawlus 22:52, 30 lip 2014

Aniulka napisał(a)
Ja też robię na automacie.Jakoś nie mogę rozgryźć w instrukcji obsługi co jest co Pawełku ja to nie to pokolenie co Twoje
W szkółce u nas widziałam przed wyjazdem prześliczne limki i zastanawiałam się czy kupić.Były po 32 zł w sporawych donicach i miały już mnóstwo kwiatostanów...i nie kupiłam i żałuje teraz Twoje są prześliczne..

Swoje nad staw kupowałem w ciemno pod koniec marca. Po przycięciu prawie do zera wyrosły na wielkie krzewy. Czekam na kwiaty, pewnie w tym roku okazałe nie będą. Płaciłem 21,90 zł.

Jeżeli kupisz takie spore to od razu będą cieszyć. Małe warto kupować tylko wczesną wiosną.
22:56, 30 lip 2014
Dziękuję Pawełku
Jagodaa 23:05, 30 lip 2014

Pawełku, trawnik podlewałam... Hortki fajne
Gabrysia_ 23:10, 30 lip 2014

Jejku,ja już z tym podlewanie nie wyrabiam normalnie,hortki w upały podlewam dwa razy dziennie,bo cały czas na patelni są
Paweł moje tez białe,juz dawno zresztą,ale jak pisałam wyżej rosna cały dzień na patelni...
Planuję dosadzić Limki z boku domu,strona wschodnia może dłużej utrzymają limonkowy kolor
bdan 07:21, 31 lip 2014

Pawlus napisał(a)

Pozdrawiam zaglądających Lecę ogarnąć Wasze ogrody.

Pięknie z trawkami, musowo u siebie musze trawek dołożyć. Doczytałam ile masz lat, mógłbyś byc moim synem, ale adpocja chyba nie chodzi w grę
kosolka 07:30, 31 lip 2014

bdan napisał(a)

Pięknie z trawkami, musowo u siebie musze trawek dołożyć. Doczytałam ile masz lat, mógłbyś byc moim synem, ale adpocja chyba nie chodzi w grę

Usmiałam się z rana
iwonaal 09:59, 31 lip 2014

Piękne trawki i żurawki.