Agato, a za co Ty przepraszasz? Twoje posty odebrałam jako dodatkowe dla mnie informacje i nic więcej.
Pies nie jest mój, opisałam tylko jaki jest, jak ja go odbieram.
A z tą rejestracją to nieporozumienie, bo nie pomyślałam o rasie jako całości, tylko o tym jednym.
No, nie dąsaj się i pisz u mnie duuuużo. Bardzo lubię czytać Twoje posty!
Ona jest brzydka! Nigdy nie wiem na które jej oko mam patrzeć, bo jedno jest na białej, a drugie na ciemniej sierści.
To fotka z zeszłego roku z połowy października
kurcze, jeszcze żeby sensownie pisać - to jest sztuka
a dąsać się nie dąsam, przeciwnie, zaczynam się obawiać, że obrażam drugą stronę (tutaj: Ciebie), celu takiego nie mając; mam taki antydar, że walę prosto z mostu, co uważam, a chyba nie zawsze tak można w społeczeństwie i potem mam wyrzuty sumienia i sama źle się z tym czuję, a wiem, że przeprosiny czasem nie wystarczą, no i nigdy nie wiadomo, czym kogo się urazi, zwłaszcza że kazdy czyta literki i sam je interpretuje, więc nie rozumie w pełni moich intencji, w szczególności, jeśli mnie nie zna (strasznie naiwnie namotałam, ale tak jest )
jak tam wizyta na działce? udała się? nowe zdjęcia są?
Basiu, ja mam wielką słabość do psów i żaden nie wydaje mi się brzydki. Moja Misia to najzwyklejszy kundelek, a wydaje mi się, że jest najpiękniejszym pieskiem na świecie. Basiu, dwie chyba stronki umieściłam u ciebie malwę, może wiesz jaka ona? Może przeoczyłaś mój post? Wnuki fajne z nich zuchy. Pozdrawiam.
Bożenko, faktycznie przeoczyłam Twój post, przepraszam.
Malwa piękna, ale nie mogę Ci pomóc, bo ja na malwach zupełnie się nie znam. Może w necie coś znajdziesz? Jak będę miała więcej czasu, to pogrzebię i ja
Bogdziu, przeoczyłam Twój post podobnie jak post Bożenki, przepraszam
Jak tylko ten z ciemnymi środkami dzielżan się rozrośnie, to Ci kawałek prześlę Chociaż mam go dopiero drugi sezon, to myślę, że wiosną uda mi się go podzielić Zapisałam