Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój 4 arowy azyl...

Mój 4 arowy azyl...

barbara_kraj... 00:26, 19 sie 2014

agatanowa napisał(a)
I przepraszam, jakby co.

Agato, a za co Ty przepraszasz? Twoje posty odebrałam jako dodatkowe dla mnie informacje i nic więcej.
Pies nie jest mój, opisałam tylko jaki jest, jak ja go odbieram.
A z tą rejestracją to nieporozumienie, bo nie pomyślałam o rasie jako całości, tylko o tym jednym.

No, nie dąsaj się i pisz u mnie duuuużo. Bardzo lubię czytać Twoje posty!
barbara_kraj... 00:36, 19 sie 2014

monteverde napisał(a)
Ładniutka jest a masz jej pyszczek z przodu?

Ona jest brzydka! Nigdy nie wiem na które jej oko mam patrzeć, bo jedno jest na białej, a drugie na ciemniej sierści.
To fotka z zeszłego roku z połowy października
monteverde 00:49, 19 sie 2014

ładna i ciekawą ma maść a to akurat ten pysk znaczy fajnie wygląda
Milka 15:40, 19 sie 2014

barbara_krajewska napisał(a)

Znamy się już od ponad roku. A że ja jej daję jeść, a M na spacery chodzi, to oboje fory u niej mamy

Ja i tak miałabym obawy
Neska 18:58, 19 sie 2014

Basiu jak zakończymy remonty zabiorę się za resztę ogrodu. W tej chwili musi mi wystarczyć to co mam. Buziaki
agatanowa 23:44, 19 sie 2014

barbara_krajewska napisał(a)

Agato, a za co Ty przepraszasz? Twoje posty odebrałam jako dodatkowe dla mnie informacje i nic więcej.
Pies nie jest mój, opisałam tylko jaki jest, jak ja go odbieram.
A z tą rejestracją to nieporozumienie, bo nie pomyślałam o rasie jako całości, tylko o tym jednym.

No, nie dąsaj się i pisz u mnie duuuużo. Bardzo lubię czytać Twoje posty!

kurcze, jeszcze żeby sensownie pisać - to jest sztuka
a dąsać się nie dąsam, przeciwnie, zaczynam się obawiać, że obrażam drugą stronę (tutaj: Ciebie), celu takiego nie mając; mam taki antydar, że walę prosto z mostu, co uważam, a chyba nie zawsze tak można w społeczeństwie i potem mam wyrzuty sumienia i sama źle się z tym czuję, a wiem, że przeprosiny czasem nie wystarczą, no i nigdy nie wiadomo, czym kogo się urazi, zwłaszcza że kazdy czyta literki i sam je interpretuje, więc nie rozumie w pełni moich intencji, w szczególności, jeśli mnie nie zna (strasznie naiwnie namotałam, ale tak jest )

jak tam wizyta na działce? udała się? nowe zdjęcia są?
EPODLAS 10:02, 20 sie 2014

Basiu, ja mam wielką słabość do psów i żaden nie wydaje mi się brzydki. Moja Misia to najzwyklejszy kundelek, a wydaje mi się, że jest najpiękniejszym pieskiem na świecie. Basiu, dwie chyba stronki umieściłam u ciebie malwę, może wiesz jaka ona? Może przeoczyłaś mój post? Wnuki fajne z nich zuchy. Pozdrawiam.
barbara_kraj... 22:26, 20 sie 2014

EPODLAS napisał(a)
Basiu, ja mam wielką słabość do psów i żaden nie wydaje mi się brzydki. Moja Misia to najzwyklejszy kundelek, a wydaje mi się, że jest najpiękniejszym pieskiem na świecie. Basiu, dwie chyba stronki umieściłam u ciebie malwę, może wiesz jaka ona? Może przeoczyłaś mój post? Wnuki fajne z nich zuchy. Pozdrawiam.

Bożenko, faktycznie przeoczyłam Twój post, przepraszam.
Malwa piękna, ale nie mogę Ci pomóc, bo ja na malwach zupełnie się nie znam. Może w necie coś znajdziesz? Jak będę miała więcej czasu, to pogrzebię i ja

barbara_kraj... 22:31, 20 sie 2014

Bogdzia napisał(a)
Ja mam dzielżany tylko z żółtymi środkami , te z czarnymi bardzo fajne.Hortensja wielokolorowa ładna bardzo. Spotkanie też bliskie mojemu sercu. Pozdrówka.

Bogdziu, przeoczyłam Twój post podobnie jak post Bożenki, przepraszam
Jak tylko ten z ciemnymi środkami dzielżan się rozrośnie, to Ci kawałek prześlę Chociaż mam go dopiero drugi sezon, to myślę, że wiosną uda mi się go podzielić Zapisałam
paniprzyroda 22:45, 20 sie 2014

Basiu, nadrobiłam zaległości. Fajne wnuki Pozdrawiam.