Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój 4 arowy azyl...

Mój 4 arowy azyl...

EPODLAS 22:22, 24 wrz 2013

Basiu, ostatnie zdjęcie Warty - śliczne. Wpadnij jeszcze do mnie raz. Umieściłam zdjęcia kwitów które spotkałam w lesie, nigdy ich do tej pory nie widziałam. Może ty wiesz co to rośliny, zwracam się do ciebie bo już mi nie raz pomogłaś.
barbara_kraj... 22:28, 24 wrz 2013

Kolejny kwiatuszek kosmosu siarkowego

a kuklik szkarłatny ponownie zakwitł

słabiutka po 'przejściach'

koraliki cisowe

viva 22:53, 24 wrz 2013

Basiu, to super, że poczta tak się spisała, patyczki nie przeschły. Kwiatki po deszczu niezbyt efektowne ale pink swany trzyma się super, prawda? Jej deszcz nie straszny.
Widzę, że Jola dodała Ci nadziei

Ja też dzisiaj fotografowałam cisy, w tym roku mają wyjątkowo dużo koralików. Jeszcze nigdy tyle nie miały, chyba upały dobrze im zrobiły i susza
barbara_kraj... 23:08, 24 wrz 2013

viva napisał(a)
Basiu, to super, że poczta tak się spisała, patyczki nie przeschły. Kwiatki po deszczu niezbyt efektowne ale pink swany trzyma się super, prawda? Jej deszcz nie straszny.
Widzę, że Jola dodała Ci nadziei

Ja też dzisiaj fotografowałam cisy, w tym roku mają wyjątkowo dużo koralików. Jeszcze nigdy tyle nie miały, chyba upały dobrze im zrobiły i susza

Poczta ostatnio nieźle się spisuje, większość przesyłek dociera dosć szybko. Całe szczęście, że w lesie pustki były i wcześnie do domu wrócilismy, bo po przesyłkę trzeba by na pocztę było biegać i o sadzeniu dzisiaj nie byłoby mowy
Rzeczywiście Pink Swany swieżutka była bardzo. Red Fairy też niewiele brakowało
Bogdzia 23:14, 24 wrz 2013

Piękne muchomorki znalazłas , na zdjeciach ślicznie wyglądają , ale jeszcze trochę innych grzybów by mogło byc. U mnie w tym roku lichutko z grzybami , małych nie ma a duże robaczywe, szkoda czas tracic na chodzenie po lesie bo w ogrodzie sporo roboty jeszcze.Nasionka kosmosu zbieram ale najczęściej sie rozsypią ale trochę mam i jak trzeba to wyślę. Pozdrówka śle.
barbara_kraj... 23:53, 24 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)
Piękne muchomorki znalazłas , na zdjeciach ślicznie wyglądają , ale jeszcze trochę innych grzybów by mogło byc. U mnie w tym roku lichutko z grzybami , małych nie ma a duże robaczywe, szkoda czas tracic na chodzenie po lesie bo w ogrodzie sporo roboty jeszcze.Nasionka kosmosu zbieram ale najczęściej sie rozsypią ale trochę mam i jak trzeba to wyślę. Pozdrówka śle.

Bogdziu, jak tylko wysiadłam z samochodu od razu wiedziałam, że grzybów nie będzie! Brakowało w lesie grzybowego zapachu, poza tym samochodów i ludzi nie było widać. No, ale przynajmniej własnymi oczami to sprawdziłam.
Za to dobry chleb i bułki po drodze kupiliśmy, prosto z piekarni!

Oglądałam dziś moje dwa przekwitłe kwiatki kosmosu s. i nasiona nie nadają się jeszcze do zbioru
Pozdrawiam również
ewsyg 21:26, 25 wrz 2013

Ciekawa jestem, czy Ci się te sztobry róż przyjmą
GorAna 21:30, 25 wrz 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Kolejny kwiatuszek kosmosu siarkowego

Śliczny ten kosmos
Pozdrawiam Basiu
barbara_kraj... 21:30, 25 wrz 2013

ewsyg napisał(a)
Ciekawa jestem, czy Ci się te sztobry róż przyjmą

Ja też, Ewo, po cichu liczę na to
Goji wypadło całkiem
Lilia trzyma się świetnie. Na razie zadołowana w doniczce. Wysadzić ją, czy zostawić?
barbara_kraj... 21:32, 25 wrz 2013

GorAna napisał(a)

Śliczny ten kosmos
Pozdrawiam Basiu

Mnie też przypadl do gustu, na nasiona liczę, ale jeśli będą, to niewiele, bo to dopiero trzeci kwiatek kwitnie...