Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 19:56, 20 lip 2013

Marta7 napisał(a)
Kasiu -staruszko- setka CI stuknęła-chociaż raz przy Tobie będę młodziutka
Pozdrawiam serdecznie i drugiej setki i następnej i następnej........życzę

a stuknęła i jakoś wyjść z niej nie mogę może niedługo ruszy coś do przodu
pozdrawiam serdecznie :*

oooo i poszło dalej hihihi
kitek81 20:03, 20 lip 2013

Debra napisał(a)

Będziesz miała. Teraz pokazuj taras. Pędzikiem )))

mówisz i masz
tak było wczoraj, dziś jeszcze kawałek zrobiliśmy, może jutro skończymy, zostaną tylko shody, ale to w tygodniu, jak krawężników dokupimy
a oto i tarrasso
kitek81 20:06, 20 lip 2013

Kalamandyna napisał(a)
Czytam sobie Twój wątek i jestem pod wrażeniem że tak szybko wybudowałaś swój domek. Ja też mam kredyt i też walczę z finansami Jak na razie jakoś to idzie, zobaczymy co będzie dalej.

witam serdecznie u mnie na razie, to mało co u mnie w temacie ogrodu się dzieje, ale nasze ogrody będą rówieśnikami, więc też będę zaglądać do Ciebie jak masz możliwości to może sama sobie jakieś roślinki rozmnożysz? polecam ten sposób, bo zawsze to zmniejsza koszty, a kiedyś i tak roślinki urosną z tych maleństw! no chyba, że masz lepszą sytuację finansową
pozdrawiam i życzę powodzenia w tworzeniu Waszego ogrodu i zapraszam do mnie częściej
kitek81 20:11, 20 lip 2013

I nie wiem, czym sobie zasłużyłam, ale dziś od teściowej dostałam taka róże do ogrodu

kitek81 20:14, 20 lip 2013

A tu widok na wszystkie róże

Chwasty już wypielilam! I ucielam ten suchy czubek u świerka, mam nadzieję że krzywdy tym mu nie zrobiłam?!
Debra 20:24, 20 lip 2013

Super!
Taras niemal gotowy, różanka się zapełnia, wspaniale.
Fajna masz tesciową.
A ta kostka na tarasie fajna, takie ma 'obłe' kształty i fajnie, że kostki maja różne kształty i rozmiaty - nie jest monotonnie.

Świerk tnij do woli, ja bym go nawet jeszcze nieco podstrzygła na bokach, żeby miał ładny pokrój.
kitek81 20:47, 20 lip 2013

Debra napisał(a)
Super!
Taras niemal gotowy, różanka się zapełnia, wspaniale.
Fajna masz tesciową.
A ta kostka na tarasie fajna, takie ma 'obłe' kształty i fajnie, że kostki maja różne kształty i rozmiaty - nie jest monotonnie.

Świerk tnij do woli, ja bym go nawet jeszcze nieco podstrzygła na bokach, żeby miał ładny pokrój.

Dzięki, jak zawsze mnie podbudujesz jesteś niezawodna i kochana :*
Zobacz, tak ciachnelam tego świerka, teraz myślę, że może za mocno?! A te boki to dużo obciąć? Najwyżej jutro bym to zrobiła!
kitek81 20:51, 20 lip 2013

A o fotkach zapomnialam już się poprawiam i dodaję

Kasiek 20:52, 20 lip 2013

Wszystko piekne,pachnace a najfajniejsza...pierwsza seteczka Gratulki Kasienko Robota pali sie Wam w rekach tak, ze az milo popatrzec
kitek81 21:17, 20 lip 2013

Kasiek napisał(a)
Wszystko piekne,pachnace a najfajniejsza...pierwsza seteczka Gratulki Kasienko Robota pali sie Wam w rekach tak, ze az milo popatrzec

Dzięki Kasieńko, Kochana :*
miło, że ktoś docenia naszą pracę, bo ja to mocno krytyczna i wymagająca jestem i mi się wydaje, że wolno i że za mało no ale najważniejsze, że cały czas do przodu! może nie są to nawet małe kroczki, a tip topy no ale to zawsze coś
buziaki i pozdrawiam :*