mówisz i masz
tak było wczoraj, dziś jeszcze kawałek zrobiliśmy, może jutro skończymy, zostaną tylko shody, ale to w tygodniu, jak krawężników dokupimy
a oto i tarrasso
witam serdecznie u mnie na razie, to mało co u mnie w temacie ogrodu się dzieje, ale nasze ogrody będą rówieśnikami, więc też będę zaglądać do Ciebie jak masz możliwości to może sama sobie jakieś roślinki rozmnożysz? polecam ten sposób, bo zawsze to zmniejsza koszty, a kiedyś i tak roślinki urosną z tych maleństw! no chyba, że masz lepszą sytuację finansową
pozdrawiam i życzę powodzenia w tworzeniu Waszego ogrodu i zapraszam do mnie częściej
Super!
Taras niemal gotowy, różanka się zapełnia, wspaniale.
Fajna masz tesciową.
A ta kostka na tarasie fajna, takie ma 'obłe' kształty i fajnie, że kostki maja różne kształty i rozmiaty - nie jest monotonnie.
Świerk tnij do woli, ja bym go nawet jeszcze nieco podstrzygła na bokach, żeby miał ładny pokrój.
Dzięki, jak zawsze mnie podbudujesz jesteś niezawodna i kochana :*
Zobacz, tak ciachnelam tego świerka, teraz myślę, że może za mocno?! A te boki to dużo obciąć? Najwyżej jutro bym to zrobiła!
Dzięki Kasieńko, Kochana :*
miło, że ktoś docenia naszą pracę, bo ja to mocno krytyczna i wymagająca jestem i mi się wydaje, że wolno i że za mało no ale najważniejsze, że cały czas do przodu! może nie są to nawet małe kroczki, a tip topy no ale to zawsze coś
buziaki i pozdrawiam :*