Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 10:42, 22 lip 2013

Asia napisał(a)
Kasiu taras super, my też planujemy dac kostkę ale nie wiem kiedy skarpa wokół juz jest i planujemy ją wkrótce obsadzic, pozdrawiam serdecznie

Dzięki za miłe słowa no gdybyśmy tego tarasu sami nie robili, to też nie wiem, kiedy by był zrobiony?! Za idealny nie jest, ale jak na pierwsze układanie kostki nie wyszło najgorzej
Koniecznie dodaj zdjęcia skarpy, bo przydałaby mi się teraz jakaś inspiracja a może masz jakiś plan?
kitek81 10:46, 22 lip 2013

Asia napisał(a)
Kasiu a jakie będziecie robi
c schody?

A schody też będą z kostki, najprostszym sposobem, pewnie wsparte kraweznikami żeby nie było skomplikowane i drogie
Pokażę potem na fotkach, więc zapraszam na fotorelacje
Pozdrawiam :*
Debra 11:25, 22 lip 2013

kitek81 napisał(a)

Dzięki za miłe słowa no gdybyśmy tego tarasu sami nie robili, to też nie wiem, kiedy by był zrobiony?! Za idealny nie jest, ale jak na pierwsze układanie kostki nie wyszło najgorzej

Kasiu, niczego temu tarasowi nie brakuje moim zdaniem. Sami układaliście kostkę!!!!
grazyna 12:55, 22 lip 2013

Taras duży, wygodny - cudne miejsce będzie z roślinkami
kitek81 20:53, 22 lip 2013

Debra napisał(a)

Kasiu, niczego temu tarasowi nie brakuje moim zdaniem. Sami układaliście kostkę!!!!

Miło, że tak piszesz najważniejsze, że już zrobione, można brać się za coś innego
kitek81 20:56, 22 lip 2013

grazyna napisał(a)
Taras duży, wygodny - cudne miejsce będzie z roślinkami

Dzięki taras duży m.in. za namową Ogrodomaniaków, że taki będzie wygodniejszy! Faktycznie, jak się spojrzy wygląda na spory, ale na jakieś imprezy czy spotkania z rodziną i znajomymi myślę, że będzie akurat
Urlop mam na przełomie sierpnia/września, więc może uda mi się już tą skarpę obsadzić, chociaż po części
Pozdrawiam serdecznie
Debra 21:20, 22 lip 2013

kitek81 napisał(a)

Miło, że tak piszesz najważniejsze, że już zrobione, można brać się za coś innego

Kasiu, jest super, a fakt że jest zrobione i można wchodzic w kolejny etap to jest rzeczywiście najistotniejsze. Żeby budowa była tylko wspomnieniem....
kitek81 22:29, 22 lip 2013

Debra napisał(a)

Kasiu, jest super, a fakt że jest zrobione i można wchodzic w kolejny etap to jest rzeczywiście najistotniejsze. Żeby budowa była tylko wspomnieniem....

Dzięki raz jeszcze! Normalnie podbudowujesz mnie i dajesz mi powera na dalsze prace Teraz jeszcze z kostki musimy zrobić chodnik do wejścia, ale to jedynie 4 metry dł, i ok 1m szer. i bez takiej dużej podsypki, więc powinno pójść sprawniej i szybciej
Debra 22:38, 22 lip 2013

kitek81 napisał(a)

Dzięki raz jeszcze! Normalnie podbudowujesz mnie i dajesz mi powera na dalsze prace Teraz jeszcze z kostki musimy zrobić chodnik do wejścia, ale to jedynie 4 metry dł, i ok 1m szer. i bez takiej dużej podsypki, więc powinno pójść sprawniej i szybciej

Pójdzie, fajnie Wam idzie, jak bedzie chodnik to juz niemal koniec najgorszej roboty, nie nie ?
kitek81 22:44, 22 lip 2013

Debra napisał(a)

Pójdzie, fajnie Wam idzie, jak bedzie chodnik to juz niemal koniec najgorszej roboty, nie nie ?

myślę, że tak, jeszcze tylko założenie rynien i będziemy się brać za trawnik i pierwsze nasadzenia dobrze że urlop mam sierpień/wrzesień