Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 22:14, 06 lut 2014

Pola napisał(a)
Kasiu, przeczytałam twój wpis i powiem tak , mieszkam 20 lat i tyle zajęło doprowadzenie domu i ogrodu do stanu obecnego, Też wszystko własnymi rencami zrobione.... nie mart się konsekwencja przede wszystkim zobaczysz że dasz radę.... Buziam Cię mocno i trzymam kciuki...

Jak się wprowadziliśmy do domu, na praktycznie surowy stan, wydawało mi się, że jest to kwestia 3 miesięcy, no może pół roku i mało być wszystko zrobione! mieszkamy już ponad rok i jedynie mała część tego została zrobiona-efekty już widać, ale końca jeszcze nie widać
ale jak mówicie, wszystko własnymi rencami, a to cieszy najbardziej
buziaczki i dzięki za kciuki
kitek81 22:16, 06 lut 2014

yolka napisał(a)

No nie strasz mnie!

nom, tak w pogodzie gadali! aż mi się teściowa załamała, że akurat na po feriach, jak znów z dzieciakami do szkoły będzie musiała chodzić!
mam nadzieję, że front się zmieni i zima nie wróci, a przyjdzie wiosna!
kitek81 22:19, 06 lut 2014

jagoda99 napisał(a)
Kasiu najwazniejsze to chciec i miec marzenia
Wtedy pomalutku je spelniac krok po kroczku
Kazdy okres w naszym zyciu ma swoj czas jak mamy male dzieci powinnismy im poswiecac jak najwiecej czasu bo one juz nigdy male nie beda i nawet sie nie obejrzysz jak beda dorosle i bedziesz tesknic za tymi maluchami
W ogrodzie czy w domu przy obejsciu pomalutku w wolnych chwilach bo to musi cieszyc trzeba czerpac z tego radosc pomalutku pomalutku do celu
Zycze Ci cierpliwosci i powodzenia w swoich poczynaniach a napewno sie uda

no tak, zgadza się, dzieciństwo dzieciaki mają tylko jedno! ale mi te słowa dały do myślenia! bo człowiek wiecznie w biegu, leci do pracy, żeby zarabiać, w domu trzeba też zrobić, a dzieciaki na tym tracą! dlatego nie mogę doczekać się tych paru dni urlopu w przyszłym tyg, nadrobię czas z dzieciokami
a dom i ogród powstanie, z czasem, ale powstanie-chciałoby się tylko, tak z wygody, żeby już i od razu wszystko-a tak się często po prostu nie da!
wiem, że nie ja pierwsza i nie ostatnia borykam się z takimi problemami! ale żeby tylko takie problemy mieć
pozdrawiam serdecznie
Asia 22:37, 06 lut 2014

Kasiu, pozdrawiam. Wiesz, gdy czytam te wpisy u Ciebie, to jakbym widziała nas, też jeszcze tyle w domu i wokół niego do zrobienia...i też sobie tłumaczę, że na wszystko trzeba czasu, zwłaszcza, gdy brakuje kasy. Ale tak, jak piszesz, musimy cieszyc sie tym, co mamy nas choroba synka bardzo "sprowadziła do parteru" i pokazała co w życiu się liczy. Powodzenia Ci życzę, najważniesze, że macie plany i marzenia i je realizujecie ps. mój M na poligonie
an_tre 22:44, 06 lut 2014

Kasiu co ja słyszę? urlopik w tle i fajnie odpoczniesz i dzieci będą szczęśliwe buziaczki
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Marlenaa 22:46, 06 lut 2014

Kasiu, pocieszę Cię, że u mnie podobnie, a nawet gorzej bo jeszcze się nie wprowadziliśmy W tym roku mamy taki zamiar. Mój mały w marcu kończy dwa lata i do tej pory on był najważniejszy i dalej tak będzie Więc u mnie też wszystko się ślimaczy. Robiłam co mogłam tylko wtedy jak spał (a spał mało), albo brałam go ze sobą i razem grzebaliśmy w ziemi. Wcale nie żałuję, że tak wolno idzie bo to najpiękniejsze dwa lata w moim życiu
Życzę Tobie dużo sił i zdrówka, a reszta przyjdzie w swoim czasie.
Pozdrawiam
07:31, 08 lut 2014
Jestem, jestem Będę częściej jak tylko uporamy się z domem, jestem na etapie wykończeniowym więc wiesz jak to jest. Póki co w ogrodzie nic się nie dzieje, za to w domu idzie pełną parą
Gdy tylko zrobi się cieplej ruszam w ogród i wtedy będę tu częstooooooo i gęsto
Milka 12:04, 08 lut 2014

Kasiu, mam nadzieję, ze weekend masz dla siebie wiosna idzie
kitek81 18:07, 08 lut 2014

Asia napisał(a)
Kasiu, pozdrawiam. Wiesz, gdy czytam te wpisy u Ciebie, to jakbym widziała nas, też jeszcze tyle w domu i wokół niego do zrobienia...i też sobie tłumaczę, że na wszystko trzeba czasu, zwłaszcza, gdy brakuje kasy. Ale tak, jak piszesz, musimy cieszyc sie tym, co mamy nas choroba synka bardzo "sprowadziła do parteru" i pokazała co w życiu się liczy. Powodzenia Ci życzę, najważniesze, że macie plany i marzenia i je realizujecie ps. mój M na poligonie

dokładnie, z czasem wszystko się zrobi! trzeba w to wierzyć, a się uda wiadomo, chciałoby się wszystko mieć zrobione na tip top, ale często się nie da, bo właśnie kaska się skończyła! powodzenia też Wam życzę dodawaj u siebie więcej zdjęć, żebyśmy efekty pracy mogli podziwiać
trzymaj się
pozdrawiam :*
kitek81 18:09, 08 lut 2014

an_tre napisał(a)
Kasiu co ja słyszę? urlopik w tle i fajnie odpoczniesz i dzieci będą szczęśliwe buziaczki

nom, już się nie mogę doczekać niestety zleci pewnie raz dwa, bo dobre szybko się kończy, ale co tam, najważniejsze, że parę dni wolnego będzie
pozdrawiam