Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

Tusiala 11:02, 06 lut 2014

Wiesz z domkiem Wam szybko poszło, co jest już ogromnym sukcesem więc myślę, że z ogrodem też sobie poradzicie.
Tak masz rację. Przy dzieciach mało jest czasu na cokolwiek a na ogród to już tyle co kot napłakał Ja mam półtorarocznego synka więc nie wiem na ile będę mogła sobie pozwolić w tym roku jeśli chodzi o prace w ogrodzie.
Skoro Twoja działka to "czysta, biała kartka" to może warto byłoby poradzić się Danusi? Robi także projekty przez internet. Ja gdybym trafiła na tym etapie co Ty teraz na Ogrodowisko - czyli brak roślin w ogrodzie - ani sekundy bym się nie zastanawiała Ogród Any to przykład tego, że warto tak zrobić
kitek81 11:10, 06 lut 2014

Tusiala napisał(a)
Wiesz z domkiem Wam szybko poszło, co jest już ogromnym sukcesem więc myślę, że z ogrodem też sobie poradzicie.
Tak masz rację. Przy dzieciach mało jest czasu na cokolwiek a na ogród to już tyle co kot napłakał Ja mam półtorarocznego synka więc nie wiem na ile będę mogła sobie pozwolić w tym roku jeśli chodzi o prace w ogrodzie.
Skoro Twoja działka to "czysta, biała kartka" to może warto byłoby poradzić się Danusi? Robi także projekty przez internet. Ja gdybym trafiła na tym etapie co Ty teraz na Ogrodowisko - czyli brak roślin w ogrodzie - ani sekundy bym się nie zastanawiała Ogród Any to przykład tego, że warto tak zrobić

z takim małym maluchem w zeszłym roku działałam w ogrodzie, ale na miejscu była teściowa i przypilnowała dzieciaków, a w weekendy, jak jechała do siebie, to starszy syn na małą patrzył na podwórku, ale to i tak strach był, bo od frontu nie mamy ogrodzenia, a tam samochody jeżdża! a wiadomo, wystarczy chwila nieuwagi! w tym roku mus zrobić to ogrodzenie, dlatego nie wiem, czy wypalą te nasze ogrodowe plany!
mam kupionych parę "Magnolii", gdzie były opisywane zrealizowane projekty Danusi, muszę odgrzebać te czasopisma, spisać te układy roślin co mi się podobają i może coś z tego wyjdzie
malgorzata_s... 11:18, 06 lut 2014

Kasiu wyjdzie, wyjdzie. Pewno że nie wszystko na raz ale powoli zrealizujesz wszystkie plany i marzenia Buziaki
kitek81 11:54, 06 lut 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu wyjdzie, wyjdzie. Pewno że nie wszystko na raz ale powoli zrealizujesz wszystkie plany i marzenia Buziaki

i takiego wsparcia najbardziej mi potrzeba dziękuję :*
dajana 13:53, 06 lut 2014

Kasiu jesli nie masz ogrodzenia to nawet prowizoryczne na czas zdobycia funduszy mozna zrobic Wystarczą paliki drewniane i siatka tzw lesna to najtansza z siatek Zakładają ja równiez przy drogach publicznych To dla bezpieczenstwa dzieci One są jak iskry i nigdy ich nie upilnujesz.Ogrodzenie to niemały koszt ,ja tez jeszcze go nie mam Własciwie mam, ale nie mam tego najwazniejszego wejsciowego, prowizorka póki co, byle jaka brama z odzysku i furtka taka sama zamykana na klucz co by mi ktos psa nie wypuscił i nie wszedł bez mojej kontroli.Nie zostało ci cos stempli z budowy? mogą posłuzyc za paliki do których przymocujesz siatkę i juz dzieci bezpieczne a ty spokojnie mozesz w ogrodzie pracowac Mieszkam juz drugi rok w swoim domu i nadal wielu rzeczy nie mam ale sie tym zbytnio nie stresuje przyjdzie czas to sie kupi Juz trzeci dzień tak pieknie swieci u mnie słońce a ja w pracy az mi szkoda tej pogody na siedzeniu za biurkiem Przekopałabym co hi,hi
kitek81 18:56, 06 lut 2014

dajana napisał(a)
Kasiu jesli nie masz ogrodzenia to nawet prowizoryczne na czas zdobycia funduszy mozna zrobic Wystarczą paliki drewniane i siatka tzw lesna to najtansza z siatek Zakładają ja równiez przy drogach publicznych To dla bezpieczenstwa dzieci One są jak iskry i nigdy ich nie upilnujesz.Ogrodzenie to niemały koszt ,ja tez jeszcze go nie mam Własciwie mam, ale nie mam tego najwazniejszego wejsciowego, prowizorka póki co, byle jaka brama z odzysku i furtka taka sama zamykana na klucz co by mi ktos psa nie wypuscił i nie wszedł bez mojej kontroli.Nie zostało ci cos stempli z budowy? mogą posłuzyc za paliki do których przymocujesz siatkę i juz dzieci bezpieczne a ty spokojnie mozesz w ogrodzie pracowac Mieszkam juz drugi rok w swoim domu i nadal wielu rzeczy nie mam ale sie tym zbytnio nie stresuje przyjdzie czas to sie kupi Juz trzeci dzień tak pieknie swieci u mnie słońce a ja w pracy az mi szkoda tej pogody na siedzeniu za biurkiem Przekopałabym co hi,hi

nom, musimy coś w tym temacie zrobić!
stempli się już pozbyliśmy, teraz by się przydały
a w domu to mi też jeszcze dużooo brakuje-kiedyś mam nadzieję, że się dorobimy mamy na to całe życie
pozdrawiam
kitek81 18:59, 06 lut 2014

słyszeliście, 20 lutego ma wrócić zima?! ja nie chcę, nie zgadzam się!
Pola 21:00, 06 lut 2014

Kasiu, przeczytałam twój wpis i powiem tak , mieszkam 20 lat i tyle zajęło doprowadzenie domu i ogrodu do stanu obecnego, Też wszystko własnymi rencami zrobione.... nie mart się konsekwencja przede wszystkim zobaczysz że dasz radę.... Buziam Cię mocno i trzymam kciuki...
yolka 21:31, 06 lut 2014

kitek81 napisał(a)
słyszeliście, 20 lutego ma wrócić zima?! ja nie chcę, nie zgadzam się!

No nie strasz mnie!
jagoda99 21:48, 06 lut 2014

Kasiu najwazniejsze to chciec i miec marzenia
Wtedy pomalutku je spelniac krok po kroczku
Kazdy okres w naszym zyciu ma swoj czas jak mamy male dzieci powinnismy im poswiecac jak najwiecej czasu bo one juz nigdy male nie beda i nawet sie nie obejrzysz jak beda dorosle i bedziesz tesknic za tymi maluchami
W ogrodzie czy w domu przy obejsciu pomalutku w wolnych chwilach bo to musi cieszyc trzeba czerpac z tego radosc pomalutku pomalutku do celu
Zycze Ci cierpliwosci i powodzenia w swoich poczynaniach a napewno sie uda