Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 18:11, 08 lut 2014

Marlenaa napisał(a)
Kasiu, pocieszę Cię, że u mnie podobnie, a nawet gorzej bo jeszcze się nie wprowadziliśmy W tym roku mamy taki zamiar. Mój mały w marcu kończy dwa lata i do tej pory on był najważniejszy i dalej tak będzie Więc u mnie też wszystko się ślimaczy. Robiłam co mogłam tylko wtedy jak spał (a spał mało), albo brałam go ze sobą i razem grzebaliśmy w ziemi. Wcale nie żałuję, że tak wolno idzie bo to najpiękniejsze dwa lata w moim życiu
Życzę Tobie dużo sił i zdrówka, a reszta przyjdzie w swoim czasie.
Pozdrawiam

zgadza się, przy takich maluchach mało można zrobić, ale za to jakie szczęście, że je mamy bez nich byłoby nudno! ja już sobie życia bez tych moich małych szkodników nie wyobrażam są dla mnie wszystkim <3
na wszystko przyjdzie czas
pozdrawiam :*
kitek81 18:13, 08 lut 2014

Kalamandyna napisał(a)
Jestem, jestem Będę częściej jak tylko uporamy się z domem, jestem na etapie wykończeniowym więc wiesz jak to jest. Póki co w ogrodzie nic się nie dzieje, za to w domu idzie pełną parą
Gdy tylko zrobi się cieplej ruszam w ogród i wtedy będę tu częstooooooo i gęsto

no witam, super, że wróciłaś mam nadzieję,że będzie tak jak piszesz i niedługo będziesz częściej! fajnie, że wykończeniówka idzie pełną parą, jestem ciekawa, kiedy chcecie się wprowadzić na swoje?
buziaczki :*
kitek81 18:15, 08 lut 2014

irena_milek napisał(a)
Kasiu, mam nadzieję, ze weekend masz dla siebie wiosna idzie

witaj Irenko cieszę się, że do mnie zajrzałaś
no niestety nie cały, bo jutro idę na służbę, ale za to od środy do niedzieli mam potem wolne mam nadzieję, że pogoda wtedy jeszcze ładna będzie
pozdrawiam :*
eugenia_stef... 18:52, 08 lut 2014

Witaj Kasiu dziękuję za odwiedzenie mojego wątku
kitek81 18:54, 08 lut 2014

dzisiaj mieliśmy piękną, wiosenną pogodę, 10 st na plusie śnieg prawie zniknął roślinki wystawiły nosy do słonka cebulowe już zaczęły się pojawiać wapnem pomalowaliśmy nasze drzewka owocowe-jedną jabłonkę coś nadgryzło mam nadzieję, że nic jej nie będzie? coś z tym zrobić?
po mrozach chyba wszystko przeżyło, ale o tym na 100% przekonam się, jak wszystko obudzi się do życia!
kupiłam dziś też ziemię do wysiewu przejrzałam nasionka i powsadzałam jeszcze cebulę na szczypiorek, bo jeszcze kilka puściło już szczypiorki
aa i kupiłam też serduszka na walentynki, takie do wtyknięcia do kwiatków w doniczce
kitek81 18:55, 08 lut 2014

eugenia_stefanska napisał(a)
Witaj Kasiu dziękuję za odwiedzenie mojego wątku

witaj
miło, że do mnie wpadłaś zapraszam częściej
Nikita 18:56, 08 lut 2014

Witaj Kasiu, dawno mnie u ciebie nie było, więc zaglądam co słychać.....
Ale się porobiło...wiosnę w lutym mamy....dla mnie to mogłoby już tak zostać.....zimo akysz.....
kitek81 19:18, 08 lut 2014

Nikita napisał(a)
Witaj Kasiu, dawno mnie u ciebie nie było, więc zaglądam co słychać.....
Ale się porobiło...wiosnę w lutym mamy....dla mnie to mogłoby już tak zostać.....zimo akysz.....

Witam dla mnie też już by mogło zimy nie być, dzisiejsza pogoda była super
Zastanawiam się nad linia kroplującą i zraszaczami! Tym bardziej, że trawnika jeszcze nie mam i łatwiej teraz by było to wszystko zrobić!
Buziaki :*
wojtas2101 20:18, 08 lut 2014

Witaj wiosenie
Widzę jaki ogrom pracy włożyłaś w swój ogród, czekam na dalszę poczynania. Pozdrawiam
yolka 21:48, 08 lut 2014

Do mnie dzisiaj też wiosna zajrzała, by nie na chwilę