Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 10:40, 18 lut 2014

info z ostatniej chwili-mamy kupca na działkę ROD
Luckaa 12:43, 18 lut 2014

Ooo to fajnie że macie kupca, ja nie mam lini nawadniajacej i pozostaje mi bieganie z wężem.
kitek81 22:23, 18 lut 2014

Luckaa napisał(a)
Ooo to fajnie że macie kupca, ja nie mam lini nawadniajacej i pozostaje mi bieganie z wężem.

mam nadzieję, że jutro dojdzie do transakcji po pracy podjechaliśmy jeszcze posprzątać i zabrać resztę klamotów i przygotowane wszystko do sprzedaży!

no ja właśnie wolałabym ten czas zamiast na latanie z wężem to przeznaczyć na coś innego nawet m już dał sobie przegadać, że ma to sens
muza 03:25, 19 lut 2014

Udanej transakcji a propos nawodnieniie mamy wykonane we własnym zakresie . Jeżeli chciałabyś wiedzieć więcej na ten temat to pisz na priw.pozdrawiam
kitek81 12:09, 19 lut 2014

muza napisał(a)
Udanej transakcji a propos nawodnieniie mamy wykonane we własnym zakresie . Jeżeli chciałabyś wiedzieć więcej na ten temat to pisz na priw.pozdrawiam

oo no to super, dobrze wiedzieć na pewno będę pytać i trudno było samemu zrobić?
TeresaSz 16:23, 19 lut 2014

Witam Kasiu w Twoim wątku, trzymam kciuki za sprzedaż, my też mamy nawadnianie i jest to super sprawa. Nam robiła to firma, ale mój mąż stwierdził pod koniec ich prac, że tak w gruncie rzeczy to nic trudnego i on już teraz sam by wszystko zrobił .
Cleo 21:29, 19 lut 2014

Hej, wpadam z rewizytą.
Juz wczoraj u Ciebie bylam, ale sen mnie zmorzył i nic nie pisałam.
Dzisiaj dokonczylam spacer i myslę, ze jesteście na dobrej drodze do pięknego ogrodu.
My też wszystko malymi kroczkami robilismy i o ile wewnątrz mamy już zrobione wszystko tak otoczenie domu pozostawia wiele do życzenia.
Tez ograniczają nas finanse, mamy dwojkę malych dzieci, wiec i z czasem tak na dwa razy.

Aaa tak przy okazji, moja Laura tez niedawno skończyla dwa latka, tylko, ze w styczniu. Najlepszego dla Twojej corci.

Mieszkasz tak blisko mnie. Mam mile wspomnienia z Ciechocinkiem zwiazane, maż zabieral mnie tam czesto jeszcze przed slubem hihi
Musimy się kiedyś zorganizować ze spotkaniem. Koniecznie.
Pozdrawiam.
eda 21:39, 19 lut 2014

kitek81 napisał(a)
A oto moje dzisiejsze zakupy biedronkowo-ogrodnicze

Pelargonia niestety była tylko czerwona więc nie brałam

Super Kasiu to ty już przygotowana ja jeszcze nie smaka mi narobiłaś pyszne rogaliki stworzyłaś mniam mniam buźiaki paaaa
kitek81 08:36, 20 lut 2014

Cleo napisał(a)
Hej, wpadam z rewizytą.
Juz wczoraj u Ciebie bylam, ale sen mnie zmorzył i nic nie pisałam.
Dzisiaj dokonczylam spacer i myslę, ze jesteście na dobrej drodze do pięknego ogrodu.
My też wszystko malymi kroczkami robilismy i o ile wewnątrz mamy już zrobione wszystko tak otoczenie domu pozostawia wiele do życzenia.
Tez ograniczają nas finanse, mamy dwojkę malych dzieci, wiec i z czasem tak na dwa razy.

Aaa tak przy okazji, moja Laura tez niedawno skończyla dwa latka, tylko, ze w styczniu. Najlepszego dla Twojej corci.

Mieszkasz tak blisko mnie. Mam mile wspomnienia z Ciechocinkiem zwiazane, maż zabieral mnie tam czesto jeszcze przed slubem hihi
Musimy się kiedyś zorganizować ze spotkaniem. Koniecznie.
Pozdrawiam.

super, że zajrzałaś mam nadzieję, że będziesz stałym gościem i nie tylko wirtualnym chociaż na razie nie mam się czym chwalić bardzo się cieszę, że nasz rejon pojawił się na O. i można będzie poplanować spotkania
my do zrobienia mamy jeszcze dużo: i w domu, jak i w ogrodzie! nie wiem, czy to się kiedyś skończy
i też dwójka dzieciaków, więc wiem, jak to jest

dla Twojej córci też najlepsze życzenia urodzinowe

pozdrawiam serdecznie i do następnego wpisu
kitek81 08:38, 20 lut 2014

eda napisał(a)

Super Kasiu to ty już przygotowana ja jeszcze nie smaka mi narobiłaś pyszne rogaliki stworzyłaś mniam mniam buźiaki paaaa

dzięki ja nasionka warzywek faktycznie już mam nakupowane teraz tylko czekać na odpowiednią porę i siać a potem konsumować
rogaliki smaczne i łatwe w wykonaniu, przepis brałam z neta, więc jak chcesz mogę Ci linka wysłać na priwa
pozdrawiam